Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › Vai vērts uzlabot AMD Athlon 620 @3.4Ghz pret AMD Phenom II X6 1045T
Tai palaistuvei reizinātājs x 13.5 slēgts, aahhh. FSB uz 290 neuzvilkšu.
Kas tev ir par plati ? Labāk nebūs kādu bulldozeru iespraust ?
Ieslēdz sev tos 3.8ghz un paskaties, vai tev kautkur kaučkādi pudeles kakli parādas.
Spēlējot spēles visticamāk piekto un sesto kodolu pati spēlē neizmantos, bet visas pārējās figņas gan.
Bet ko nu es, es jau šito rakstu no 1.6ghz core2 ulv lapša. Desktops vairs tik tad, kad vajag mega monitorus.
Es te ne patēmai uzdošu jautājumu.
Cik noprotu tu overcloko savus CPU.
Mani gan pagaidām īpaši overclocking neinteresē, bet interesē, kā tu dzesē tos AMD.
Pašreiz mana izklaides datora sirds ir FX-Series FX-6100
Kūlers ir noklusētais, kas nāca līdzi, protams, ka apdeitoju MB biosu vēl sabāzu papildus dzesētājus korpusā lai nodrošinātu gaisa caurplūdi.
Vismaz Core Temp rīks rāda (ja spēlē Battlefield BC2 uz Max Settingiem 1680×1050) un cik nu tam var ticēt, ka CPU temperatūra augstāk par 60 grādiem nekāpj, šim CPU darbības režīms līdz 70 grādiem skaitās normāli.
Tātad kā tu dzesē tos savus overklokotos CPU? Varbut vari dot kādu labu norādi, kuru dzesi iegādāties.
Es lietoju cooler master hyper 212 evo
Izskatās šādi.
pašam stāv buldozers 8150 nau sūdzību iet labi 🙂
te vari palukot ko cilvēki tik nedarās ^^
Hiper 212 EVOHiper 212 EVO nāk ar plastmasas stiprinājumiem
Man ir jaunā Hiper 212 EVO redele un ventilatori ir izvietoti tieši tā pat, tikai ielikti Akasa Viper
Preses relīzes