Sākumlapa › Forumi › Software › Grafikas programmatūra › Vajadzīga palīdzība – kā samontēt bildes?
Manvienkārši gribās draudzenei pārsteigumu uztaisīt- pielikt vienai viņas bildei eņģelīša spārniņus 🙂
Vai kāds man varētu palīdzēt ar pamācībuu step by step- ar jebkuru softu- būšu pateicīgs. Ieteicams softs windows vidē, jo linux pašlaik vēl nava uzlikts. 🙂
Tad atver pamatbildi un to, no kuras izgriezīsi spārniņus.
Pamatbildi uztaisi vajadzīgā lielumā (peles labā auss Image Size) un Copy-Paste iekopē tai baltajā laukumā kur tev NEW bilde būs. Apstiprini (akau peles labā auss).
Pēc tam ar izgriešanas rīku “laso” izgriez spārniņus pa vienam un piemontē klāt tāpat ar Copy-Paste un apstiprini katru darbību. Ja kas nesanāk – rīkjoslā var atcelt darbību tāpat kā Wordā.
Ceru, ka pieleca? Varētu ekrānbildes arī pievienot, bet nav laika diemžēl…
preddetor
Cilvēks nezin, kā elementāras lietas izdarīt (to arī ar Paint principā var), bet tu uzreiz ar Žopu virsū mācies…
preddetor
Cilvēks nezin, kā elementāras lietas izdarīt (to arī ar Paint principā var), bet tu uzreiz ar Žopu virsū mācies…
…viena no labaakajaam atbildeem notapeedaa.
Samurai!labs.
preddetor
Kursh vinju peerk? Un starp citu, pilniibaa esmu apguvis to Phototchopu! Es tak glups neesmu, lai kko pirktu, ko var dabuut pilniigi pa briivu! Taapat es savu pc nelietoju lai nopietni pelniitu naudu! Ne par vienu progu neesu maksaajis. Vnk. esmu pieradis pie phototchupa i viss! 😉 Citas progas man liekas nedadomaatas. Piem. GIMP- ljoti neerts lai ko nopietnu dariitu! Katrs logs jaaselektee lai redzeetu toolus, brushes un citus pribambasus. Biku paveeros uz to progu un sapratu, ka ar jamo nevar nopietni uzbiidiit dizainu nevar kaadam webam. Fotkas arii normaali nevar taisiit. Varbuut arii var, bet baigi jaapierod. Photofiltre ar nau nekas labs. Paaraak maz iespeeju un kaa jau teicu: ar Fotoshopu pierasts. Es jau nelieku nevienam nemt un vilkt jamo nost! 😀 Vnk. ja nu kaadam ir jau jams uz pc… 😉
Usins prasīja konkrēti prastu progu, lai piekabinātu spārniņus eņģelītim. Man žops arī ir, bet šāda veida vienkāršus fotodarbus pats vienmēr daru ar Photofiltre – ātrāk un ērtāk. Arī šo progu jāpamācās, iespēju tur patiesībā netrūkst.
Preses relīzes