Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Sludinājumi › Vajag uzinstalēt vecus portatīvos
Paldies Samurajam par iedvesmošanu. Taču man pašam lāpsta krīt no rokām, jo pietrūkst zināšanu. Lai aizpildītu šo robu, vajadzētu vairākus gadus un labus skolotājus. Tādēļ sēžu ilgi un neproduktīvi. Pa to laiku varētu nopelnīt naudiņu darot ko citu un savu dumjību kompensēt ar lašiem.
Līdz šim esmu uzdūries uz gudriniekiem, kuri būtībā negrib vai nejēdz ko izdarīt, aizbildinoties, ka nevar vairs iegūt vajadzīgos draiverus un tamlīdzīgi. Taču ceineri gan neaizmirst paprasīt par to, ka tā mana mīļotā kastīte viņa pagaldē pabijusi.
ThinkPad 380Z PII 266, 64Mb RAM, 4Gb HDD. , otrs – Compq Armada arī PII 266, 96Mb RAM, 4Gb
Saprotu, ka meklē palīdzību par šiem, tad piekrītu sir_irius
=>
Vari stiept virsū arī kādu citu mazjaudīgu distribūtu.
Š ie datoriņi nemaz nav tik nelietojami – šādus mūsdienās var mierigi izmantot konkrētam darbam, kas neprasa augstus resursus. Uzmest virsū vari kaut vai pavecāku win.
Ä€tri ies Win98, bet tam ar softiem paplāni mūsdienās. Palēnāk, bet stabili uz tāda iet Win 2000 SP4 ar atslēgtiem visiem liekajiem servisiem (iekš services.msc). Pat filmas var skatīties, bet tikai ar GOM pleijeri, VLC raustījās. Var pat XP lite versiju uzmest, bet nu par daudz bremzēs – ir mēģināts.
Katrā ziņā trūcīgiem studentiem kojās arī tādi PC noderētu kā rakstāmmašīna.
PC AT un PC XT – tos gan tikai muzejā 🙂
Preses relīzes