Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › Viasat plus hd
Starp citu, kaut kur Pļavniekos tiek būvēta Viasat studija, bet sīkāk neko nezinu.
Mēģini atteikties, aizsūtot pa faksu atteikumu, viņi pasaka, ka atteikumu nav saņēmuši, bet katram gadījumam atsūta “soda naudas” rēķinu par 3 mēnešiem. Bet vēl pēc mēneša – bāc, jauns rēķins, it kā nekas nebūtu atteikts. Jautā: “bet kā tā?” Atbilde: “Vai tad jūs atteicāties? Kad? Mēs neesam saņēmuši.” Tu pasaki: “Nu tad tagad es gribu atteikties.”
He he… pēc mēneša atkal rēķins! Tu jau dusmīgs zvani un kliedz: “ES TAÄŒU ATTEICU!” Atbilde: “Kad? Tiešām? Mēs neko par to nezinām.” “TAD TAGAD ES ATSAKU!!!”
😀 pēc mēneša rēķins…
….
Un tas turpinās tik ilgi, kamēr kāds cilvēkam nepastāsta, ka atteikums jāsūta ierakstītā vēstulē. 🙂 Via$atu tev atslēdz jau pēc pirmā atteikuma, bet rēķinus tev jāmaksā vēl par kādiem mēnešiem, kamēr neaizsūti ierakstītu vēstuli ar atteikumu.
🙂
Un tādu gadījumu ir daudz. 🙂 Juridiski nepiesieties, bet klientus viņi meistarīgi “uzmet” un liek maksāt.
P.S. Labi, ka es izvēlējos labākos un neesmu ar Via$atu iesaistījies. 🙂
Tas uztveereejs ppirmkaart ir meesls. Otkaart, nenaak praataa kaa vinjsh speej ierakstiit vienu raidiijumu/filmu, kameer skaties ko citu. Tam vajag vismaz divas ieejas no antenas, liidz ar to, tev vajag arii galvinju ar, vismaz, divaam izejaam. Pirkt to briinumu nav jeegas. LJOTI daargs prieks par neko.
Piedevaam Viashrots NEPIEDAAVA HD kanaalus, kaut taadi vinjiem ir, nedaudz, bet ir.
Man ir Sky HD, tur smuki naak divi kabelji no dubultaas galvas. Viens prieksh skatishanaas, otrs prieksh rakstiishanas. Viss skaidrs.
Cikk caur netu esmu redzeejis tos modeljus, ddddabaa nav iespeejams man vinjus redzeet, vinjiem ir tikai viena ieeja no skiivja. Un tur NAV iespeejams sptiities un ierakstiit visu peec kaartas….
P.S. Kad aizrakstiiju viashrotam veestuli par sho lietu, iestaajaas dziljsh klusums.
Taa ka, ja kaads grib uzkaapt uz graabeklja, njemiet droshi viashrota HD kasti.
Ja izdarāt secinājumus-labi.
Patreiz iesaku neko nepirkt(līgumus neslēgt)
m_janis tik tu aizmirsti vienu lietu – visam ir savi griesti, ieskaitot lattelecoma tīkla caurlaidības spēju un DSL ātrumus.
Es nerunāju tikai par ipTV, kas ir galīgi garām, bet arī par virszemes digitālo DVB-T apraidi, kura nedaudz pēc Jāņiem jau oficiāli būs Rīgas apkārtnē (~90km), bet gada beigās jau visā Latvijas teritorijā. Un tur jau Viašrotam būs pagrūti cīnīties, jo kāda x-sa pēc pirkt šķīvi, ja kādus 60 un vairāk kanālus, arī HD, vari redzēt ar parastu decimetru antenu un TV ar DVB-T mpeg4 atbalstu, vai veco TV + dekoderi ?
Un beidzat jaukt Lattelekom IP TV ar Lattelekom Virszemes TV. Pilniigi citi kakji, katrs savaa maisaa. Un cenas jau arii nav zinaamas veel virszemes TV, taa ka tikai jaagaida, nav ko strebt karstu un njemt Viasata luuzni.
viasatam normāls formāts-> platekrāna formātā 16:9, skaņa ar’ izklausās laba. beidzot vismaz ir reāls pielietojums HD dekoderiem, kurus viņi sāka piedāvāt pirms kāda laika.
Preses relīzes