Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › videokameras parametri.
Es visiem iesaku pirkt advancētu fočiku ar labu videofunkciju (skat. manu jauno rakstu) 848Ñ…480 30 fps. Jo ar videokameru labas bildes nedabūt, bet ar fočiku labu video tagad var dabūt. Un fočiks sanāks pat lētāk.
Ja taisies filmēt profesionāli – cita runa!
Tāpat skatamies pikseļus, kadra formātu, zoom no-līdz, cik min. filmu var saglabāt, cik ilgi bez uzlādēšanas iet utt.
Nu nebūs gluži HDTV, bet rožas izšķirt varēs 😀
Kur tik lēti dabūji? Rusijā ~ 250 USD maksā.
Ko tad p*pelē smadzeni ja jau nopirki?
Tas tā – Azartam! 😀 un ja visi sāktu teikt, ka tas ir pēdējais mēsls, nevienam neteiktu ka esmu kko tādu nopircis! 😀 vienkārši Spicē vazājos ieraudziju, redzeju cik lēti (tipo vel raxtīts ka 70 Ls atlaide) un pēkšņi man nāca apjausma ka bez kameras nevaru dzīvot, obligati janopērk 😀
Ko tad p*pelē smadzeni ja jau nopirki? Reitings – 6.4 pt. no 10, tas jau labi priekš lētučiem!
Nu nebūs gluži HDTV, bet rožas izšķirt varēs 😀
Kur tik lēti dabūji? Rusijā ~ 250 USD maksā.
Tik lēti dabuju Rīgā t/c Spice. Tur tāda Lattelecom bodiite un shitaam kameraam akcija. raxtiits ka 70 Ls atlaide un tirgo pa 99Ls. plus Lenta 4 Ls kopaa 103Ls. ja kādam interesē tad vakar es vinju nopirku un veel palika taas kameras. Var ņemt arī līzinga
Rekur netaa arii ieraudziiju kamera netaa
uzrakstīt rakstiņu
1. uz TV
2. atminjas karte uz PC
3. Lenta uz PC
bet treshais vads vinjam nenaak liidzi komplektaacijaa. tad lai es vinju dabuutu pie PC ir tagad jaameklee kautkur atsevišķi veikalaa tas vads, vai arii jaaperk kkads paarveidotaajs no tiem triis pirkstiem kas iet uz TV, lai paarveido uz parasto antenas shtekeri, jo man PC ir TV karte. ko tieshi veel notesteet es nezinu, jo nezinu kas ir labi, kas slikti, ar kameraam nekaads sakars ieprieksh nav bijis. un bildi pagaidaam uz TV vai PC nesmu dabujis un nevaru noveerteet kvalitaati, buus jaaiet pie kaada ciemos kam maajas ir televizors 😀
P.S.
karoche tagad pa nakamajaam 2 briivdienaam meegjinaashu vinju vairaak patesteet un pec tam uzraxtiit kaadu raxtu
quizzical
Tu tak esi durnis – tev firewire maz ir? [img]
Vot tu esi skārda paplāte. nedalec ka rakstu ka nenaaca liidzi un jaapeerk atsevišķi?
quizzical
kad es vinju dabuushu pie PC tad arii ielikshu.
Preses relīzes