Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Videospēles 2016. gadā: Kas Salavecim maisā?
DOOM
Rise of the Tomb Raider
American Truck Simulator
XCOM 2
Far Cry Primal
Dishonored 2
Tom Clancy’s the Division
Hitman
Uncharted 4: A Thief’s End
Dark Souls III
Quantum Break
Mirror’s Edge Catalyst
Deus Ex: Mankind Divided
No Man’s Sky
World of Warcraft: Legion
Mass Effect Andromeda
Gears of War 4
Horizon Zero Dawn
* geju seksu (vismaz soundtrack, ja arī pats geims varbūt nebūs sanācis)
* caurkritis četri lejupielādējamsaturus – zinot, ka līdzšinējie atbilst otrās kārtas definīcijai (t.i., more of the same, nevis cut from the main game), es dodu Howardam pēdējo iespēju, before I go all MIRV Fat Man (necienīgajiem, kas nezin, kas tas tāds: Michael Bay) on his ass par caurkriša nepiedodamu skairimizēšanu.
Jaunais māsas efekts? I didn’t ask for this. Tur būs precīzi tas pats, kas ar notika ar dragoneidž. Kamēr pamatlietas bija sarakstījis Tolkīns, bija ok. Pēc tam aizgāja sviests. Te ir tas pats, tikai Tolkīna vietā ir Džordžs Lūkass un dažas citas klišejas, kuru attiecīgās tēmas jau ir izsmeltas.
Nu un mafija… tagad ir pārāk daudz open-world GTA klonu, lai vispār ņemtu to nopietni. Tas bija ģeniāli divtūkstoškurā. Otrā nokavēja gadus trīs četrus, šī tātad četrpadsmit. What a rotten way to die.
Ä€, nez vai otrajā dizentērijā joprojām būs tā bērnudārza grafika jeb tagad viss būs tāds dark and egdy a la zaglis? Well, f*ck that sh*t, anyway.
Ä€, un sarakstā piemirsies ir “daļokij kraj” primal. Tas, ka stulbāko iepriekšējo divu mehāniku – ādu dīrāšanu – pataisīja par pilnu spēli, nenozīmē, ka tas nebūs grāvējs.
Š o varētu droši pārdēvet par BomberMan 2016. edition! 😀
PS. Man Tevis žēl ar’.
Preses relīzes