Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Viedokļi: Ūdenspīpes.
Š eit ir divi raksti par ūdenspīpēm, precīzāk, par to kaitīgumu:
Nu nez..līdz šim esmu dzirdejis, ka kaitīga nav, bet tagad? hms..
p.s. Būtu labi ja nākošās atbildes būtu garākas nekā viens teikums… 😀
Manuprāt, tās figņas domātas, lai cilvēki varētu pastilot un sajusties baigi kruti. Ja pīpē, tad pīpē. Ja nepīpē, tad nahren nesmēķētājam vajadzīga kaut kāda ūdenspīpe? Es šeit redzu tikai izrādīšanos.
Pipe’s i zelta manta [img]
Jā jā!Vot sekcijā es to verķi točna noliktu.Bet vālēt ākstu ar to padumjo uzparikti nekad netaisos.Neatzīstu cigārus,parastās pīpes.
Lai netraucētu citiem līdzcilvēkiem uzvelku parasto cigareti,un man ar to pietiek.
Kas grib-var dzīt miļķi ar ūdens pīpēm.Varbūt kādam atkal kārtējāis modes kliedziens.Tad tik uz priekšu:)
Autor!
Tāda nu ir mana atiesme par tēmu.
Kādēļ? Kādēļ sevi speciāli bendēt? Kaifs jau nekāds nerodās, vienīgais uz brīdi jūtamies krutie pacani. Stilīgie pacani. Pēc pāris reizēm sāksies atkarība.
Naudiņas ilgāk makā turās. Nevajag tik bieži drēbes mazgāt. Nav jākaunās ar kādu cilvēku runājot. Autobusā nav jākaunās, ka drēbes smird.
Smēķējot mēz nogalinam līdzcilvēkus. Pasīvā smēķēšana 🙂 Olē… Odoils uzvar!
Drēbes un elpa jau pēc tem nesmird, protams izņemot tad, ja sēž kaut kādā sīkā istabā un pats visu laiku to pīpē.
Runājot par atkarību tur diez vai var izveidoties. Pārāk maz nikotīns. 😀
Var teikt kad kaut ko dara, tad jau tās sarunas vieglāk rosās. Piemēram, vienam manam attālai paziņai ir dažreiz sānācis noslēgt līgumus tad, kad viņi kopā ar otru pīpējuši cigaretes.
Preses relīzes