Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Vieta, kur pārdot savu mājaslapu
Latvijā laikam vienīgais tāds īsti specializētais forums ir
Un par to naudu prasīt? Tad jau uzreiz piedāvājies kā cilvēks, kas uzveidos funkcionējošu lapu uz open source, par 10-20Ls. 🙂
You are not logged in or you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. You are not logged in. Fill in the form at the bottom of this page and try again.
2. You may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else’s post, access administrative features or some other privileged system?
3. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Es ielogojos, bet atkal izmet to pašu… Ak šis vB… :@
Varbūt nepareizajā forumā postoju – “General Marketing”?
Piedod, nē! Negribu palīdzēt pāris cilvēkiem nopelnīt neko nedarot, piesavinot svešu darbu. Projekts informatīvi tiecas uz nulli. Lietotāju ziņā – arī. Respektīvi, paliek tikai phpBB, kuru jūs esat veiksmīgi uzinstalējuši un nedaudz piepušķojuši.
Un par to naudu prasīt? Tad jau uzreiz piedāvājies kā cilvēks, kas uzveidos funkcionējošu lapu uz open source, par 10-20Ls. 🙂
+1, es jau nesaku pretējo. Lūdzu nomierinies, uzliec “Laurent Wolf – No Stress”! 🙂
Kurš teikums Tev liek secināt, ka esmu stresā? 🙂 Š ķiet, es tikai paskaidroju kāpēc šo “projektu” neviens nepirks.. un ja pirks, būs apšmaukts. 🙂
Nu ok, es jūtu, bet lai paliek… 😀 Tu, vienkārši, itkā, visulaiku gribi pierādīt ka mans saits ir sūds, lai gan pats nemaz neesmu teicis pretējo.
Kas attiecas uz Mad182…
1) Es ielogojos, atkal tas pats.
2) To es tev prasīju. Vai es nepostoju nepareizajā forumā, kur man nav tiesību…
3) Diez vai, es to aktivizāciju gaidu jau kādu pusstundu… 🙁 Un par to nekas, man šķiet, nebija teikts.
Muahhh… Pārdodu – Ko pārdod? – Neteikšu… Pat slinkums smieties, tas jau robežojas ar infantīlismu.
Ne jau šeit pārdodu, tapēc arī nesaku. 🙂
Ä€, tātad prece nav saistīta ar IT?
Jo tur patiesi nevajadzētu neko slēpt. Vienkārši phpBB. 🙂 Cilvēkiem taču arī gribas apskatīties, par ko runājam.
Ä€, tātad prece nav saistīta ar IT?
Nē, cik sprotu, prece nav saistīta ar ķenguriem.
😀
Paskatoties uz WerNeo doto adresi redzu, ka ir produkts, bet nevaru iedomāties kas varētu būt pircējs …
Nē, cik sprotu, prece nav saistīta ar ķenguriem.
Tamponiem neviens neko neprasīja
..aktivizāciju .. par to nekas, man šķiet, nebija teikts.
Tā nu gan diez vai bija.
Paskatoties uz WerNeo doto adresi redzu, ka ir produkts, bet nevaru iedomāties kas varētu būt pircējs …
Paskatoties uz visiem dranķiem ko tirgo piramīdu shemotaji, tv veikali u.tml. arī tā šķiet, bet redz ka cilvēki tomēr visu nopērk, un pēc tam vēl lielās draugiem, radiem un kaimiņiem… Vajag tikai mācēt pārdot.
BTW, lai arī mana angļu valodas gramatika nav no tām labākajām – Site is for selling… – nedomaju ka to tā raksta.
Piekrītu. Es laikam vainīgs. Nu, bet saprast var. Nu jūs tgd izķidāsiet visu saitu un pateiksiet kas Jums tur nepatīk… Varētu bez tā iztikt?
Preses relīzes