Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Web veidošana un problēmas › Vieta, kur pārdot savu mājaslapu
Nu jūs tgd izķidāsiet visu saitu un pateiksiet kas Jums tur nepatīk… Varētu bez tā iztikt?
Es jau līdz pašam “saitam” vēl neesmu ticis [img]
Labi, labi, liekos mierā…
Un vispār – kas par unikāliem modiem tur ir?
P.S. Un kāpēc tad nevar “izķidāt”? Manuprāt, tas būtu tikai normāli un daGravis varētu mācīties no ieteikumiem un uzlabot savas preces pievilcību. Bet laikam nē, autors ir pārāk liels experts, lai citi ko varētu ieteikt… Apple un M$ prasa lai iesaka, bet te nevajag –
Manuprāt, ja kaut ko īpašu (šeit tie acīmredzot ir modi) pārdod, tad tie ir jāuzsver? Es ieejot lapā redzu parastu neinteresantu forumu. Iesaku kaut ko nomainīt, lai atverot lapu, cilvēks (lasi – pircējs) uzreiz tinktu informēts, ka te ir kaut kas īpašs. Citādāk tur ir daudz visādu burtiņu, kas neizraisa interesi.
Un vispār – kas par unikāliem modiem tur ir?
P.S. Un kāpēc tad nevar “izķidāt”? Manuprāt, tas būtu tikai normāli un daGravis varētu mācīties no ieteikumiem un uzlabot savas preces pievilcību. Bet laikam nē, autors ir pārāk liels experts, lai citi ko varētu ieteikt… Apple un M$ prasa lai iesaka, bet te nevajag –
Nē, piekrītu, kritika ir laba. Tikai man pagaidām šim saitam to nevajag. Vari likties mierā? Doma es pats neredzu ka tas saits ir sūds??!
Tagad Tu pārdod neko! 🙂 Saprotu, ka esi no tiem, kas grib ar mazu piepūli un zināšanām “uzvārīt nenormālo piķi”. To jau es no iepriekšējiem taviem postiem un komentāriem sapratu. Bet šis pārsit visu. 🙂 Tikai zini, ka vieglāk ir “izsisties” ar mācīšanos, nevis šmaukšanos. 🙂 ..un “tālāk no grēka” 🙂
Taa kaa forums ir EN, tad vari meegjinaat likt ebajaa. Latvijaa diez vai vinju paardosi. VAr jau likt tajaa “biznesmenju” apseestajaa ss.lv .
Ja veelies tirgot, tad meegjini spamot vieteejajos IT portaalos.
Spamot gan netaisos. Izlasi kas tev parakstā, Grisha. 😀
-10
Labāk sākumā sāc ar vienu lapu, pēc tam veido citiem par maksu, reāli naudu ņem par iztērēto laiku saliekot open source + kāds tavs kods, nevis par kaut kādām tur koda daļām.
Vai arī, sameties ar kādu dizaineri uz vienu roku un veidojiet dizainus dažādām populārājām open source platformām un pēc tam tos laidiet uz sell out, kurā tu pārdoti jau savu darbu, kodu, nevis prasi naudu par iegūldīto laiku.
Pats kad kaut ko veidoju uz open source, prasu naudu par izlietoto laiku, nevis naudu.
Tavam piedāvājumam arī nav īpašas unikalitātes, kā arī peļņa no tā nebūtu liela, protams, ja kādu “āmuru” atrod, tad jau ir oki.
Doma es pats neredzu ka tas saits ir sūds??!
kāda ir cena par kuru centīsies saitu nopārdot?
p.s. Rakstot kādu tekstu angļu valodā, es tev iesaku ņemt talkā vārdnīcu… 😀
Paņem gaisu iebāz maisā un pārdod
ir cilveeki kam tas liidziigaa veidaa ir izdevies :>
Preses relīzes