Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Operātori un Sakari › Viltus laimesti
Š odien esmu kritis par treniņmērķi kādam cilvēkam, kas ar prātu nedraudzējas. Tātad uz tālruni saņēmu šādu īsziņu:
Apsveicam! Jus esat laimejushi 20.latus jusu sarunam. Lai sanemtu balvu aizsutiet izzinju ar kodu 530 3119946 uz numuru 1819. Jusu Tele2
Sms pārrakstīta viens pret vienu, tādēļ nepārmest par pareizrakstības kļūdām.
Jautājums, apspriežamais temats: Cik reāli ir atrast to kadru, kas domā, ka visi apkārt viņam ir muļķi un kāds sods par šo vispār var sanākt? Naudas izkrāpšana?
Isti neatceros ka bija, bet kaut kas tads! Kadam laikam patik ljoti pajokoties ar cietiem!
Par tavu gadijumu!
Manam draugam atnaca lidziga sms.. tad nu vins pa googli izmeklejas lidz beigas atradu lapu… kura aizsutot to kodu jus ziedojiet lapai!
Uz ātru roku atradu pakalpojumu sniedzēju, kas atbild par numuru 1819 –
edit: Nedaudz ieskatījos tajā adresē un tas laikam ir savādāks kods nekā biju domājis. Iespējams, ka neizdosies atrast vainīgo, jo viņam būtu ieguvums tāds, ka viņš uz savu tās lapas accountu iegūtu kkādu naudu, ko varētu tērēt citās adresēs. Un visdrīzāk, ka viņa accouta vienīgā uzzināmā informācija ir username un e-pasts, bet nu tāpat ieteiktu painteresēties lapas īpašniekiem, varbūt kko atradīsi.
Nelasiju atkal visu offtopic, bet tele2 darbinieki man teica, ka šādas problēmas var risināt vienkārši pazvanot uz informācijas talruni (laikam bezmaksas). Tad šo numuru bloķē tele2 tīklā.
kantoriem (i.e. tele2) jebkurā gadījumā šī informācija (sms) jāpārbauda, jo ne mazums, es piezvanu un pasaku, ka kaimiņa vasja sūta šitādas sms, ko viņi uzreiz skries un bloķēs? Izrādās, ka es, piemēram, tikai kaimiņu vasjam ieriebt gribēju.
Preses relīzes