Sākumlapa › Forumi › Software › Antivīrusi un FireWall › Virutas FG
Ja varbūt kādam ir laiks, varētu uz kādas virtuālas sistēmas apstiprināt. Tas nozimētu daudz lieku ķepatu nost no end-user pleciem.
Anyway tnx! Zināsim, ka Panda Cloud ir noderīgs.
To, ka citi AV neko neteica, neko nenozīmē. Nav teikts, ka Virut katrā exe failā izveido savu kopiju; izmaiņas var veikt visādas.
ko es veel gribeeju teikt – tas, ka panda tev tur ar smaidu liidz ausiim pasaka, ka virut ir “neitralizeets” nenoziimee neko.
padarbini nu tos exe failinjus :>
panda nu buutu peedeejais ko uz kaarbas tureet…
ko es veel gribeeju teikt – tas, ka panda tev tur ar smaidu liidz ausiim pasaka, ka virut ir “neitralizeets” nenoziimee neko.
padarbini nu tos exe failinjus :>
Padarbināju. Darbojas. Kas tālāk? :*
Es taču neesmu tāds amatieris, cmoon…
tos naacaas paarkopeet, jo par spiiti varoniigajiem pazinjojumiem, ka viiruss “izaarsteets”, neviens antiviiruss nespeej atgriezt exe failu saakumstaavoklii :>
cmoon, es arii neesmu amatieris :>
[img]https://www.bildites.lv/images/5y3u2i6ezp7f9usae9gb.jpg
Tīrot māju, nolēmu izmest arī visus vecos diskus, bet pirms atdot pārstrādei, jāpalūr taču, kas tais laikos bija aktuāls, un atradās šitāds 😀
hmm, un vienu brīdi to noderu par antivīrusa progu uzskatīju…
Un pēc restarta iet un nekādu problēmu
Keymakeri un visādas tamlīdzīgas jaukas lietas bieži rādās kā draņķi, bet parasti neko ļaunīgu nenodara. Tikai mani 2 santīmi 🙂
nu nu. pats keymakers varbūt arī nē, bet sekas parasti redzamas vēlāk. vismaz saproti, ko nozīmē jēdziens Trojas zirgsIliādu
Preses relīzes