Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › Visiem, kuri mīl hokeju un ienīst Viasat
Neslinkojam, parakstāmies un padodam saiti arī citiem forumiem.
Derētu ko līdzīgu pasākt arī par F1.
Protams, piekrītu, ka tas sucks, bet visa šitā “balsošana” ir kaut kā iegājusi modē. Drīz jau balsos par atļauju iet ********.
Un ko tieši tavuprāt šī balsošana mainīs? LTV7 no kaut kurienes parādīsies nauda? Tas ir bezmaksas kanāls…par kuru tu kā patērētājs neko nemaksā.
Par balsošanu gan jāpiekrīt – kaut kāda nelāga, nicināma un izskaužama mode.
Uz to milzīgo naudu ko nomaksā mans darba devējs par mani nodokļos + to ko nomaksāju es, neskatos kā uz savu un kā izrādās arī tiesību man uz viņu nav 😀
Ir kadri kuri ir ar mieru ar savu DreamBox padalīties. Vajag tikai izdomāt kā to visu iebāzt netā.
Kādu gigabitu priekš tām vajadzībām atradīšu.
un tu domā, ka tie paraksti mainīs kautko? nekādā gadījumā.
Interaktīvās TV gadījumā, lai redzētu VSB, jāpērk Viasat Sporta paka, kura maksā 4Ls mēnesī. Bet lielākā daļa cilvēku skatās Virszemes TV, kur vispār nav VSB un cilvēkam nekas cits neatliek, kā daļu no spēlēm skatīties nožēlojamos atkārtojumos pa TV6 desmitos vakarā, kad visi normāli ļaudis guļ.
Tātad varam secināt, ka viss šitais pasākums, maigi izsakoties, ir viena liela naudas kāšana un daudziem hokejs ies secen. Bet pa LTV7 visi varēja skatīties hokeju, maksājot tikai par elektrību, ko patērē TV.
Un tagad spried pats, cik labs ir tas Viasat…
2. LTV7 piedāvāja arī webā skatīties tiešraides, bet kamēr TV6 par to izlems sezona jau būs beigusies.
3. LTV7 ir bezmaksas kanāls.
bet nu, joprojām varu pateikt to, ka Viasats ir daudz labāks, ko pats skatos un nemaksāju viņiem nemaz..
Vismaz pēdējās divās spēlēs no Bratislavas un Prāgas patīkamāk bija klausīties nekā mocīties un skatīties .
Būtu labi ja vēl kāds atstātu internettelevīzijas linkus, būtu no kā izvēlēties .
Ar translācijām kuras rāda ar TV6 stundas nokavēšanos
Neapmierināti ir, bet neko mainīt ar negrib. Nu tad izlemiet ko jūs, blyad, gribat!
Preses relīzes