Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Visu esošo un topošo e-žurnālistu zināšanai!
1. Turpmāk e-žurnālista statusu piešķiršu nevis jau pēc 1.raksta, bet pēc vairākiem – atkarībā no kvalitātes. Mazāk vērtēšu garumzīmes (to var viegli izlabot), bet vairāk pēc satura. Rakstam jābūt noderīgam, labi noformētam, ar atsaucēm uz avotiem un pamatotam ar autora testiem vai personīgā viedokļa izpausmēm.
2. Mēs esam ieinteresēti, lai Notepadā darbotos pastāvīgi e-žurnālisti, kuri raksta regulāri. Š ādā gadījumā būs iespējams sastrādāties, lai uzlabotu materiāla kvalitāti. Optimāli, ja katrs rakstītājs vismaz reizi ceturksnī kaut ko publicētu. Es saprotu, ka ne katram tas iespējams arī objektīvu apstākļu dēļ (aizņemtība, atrašanās ārzemēs utml.), tāpēc īpaši stingri to nevērtēšu gadījumos, kad cilvēkam ir jau vairākas labas publikācijas.
3. T.s. “e-žurnaļugām”, kam ir tikai viens raksts, ar Googli tulkots, un tas pats “krāna pastiepšanai” – ar 1. jūliju no sava zaļā statusa būs jāatvadās.
4. Aizrādījums un ieteikums visiem: pavisam aizmirsti ir tādi žurnālistikas veidi, kā intervija un reportāža.
Jau bija publicēts, ka 4. jūnijā Liepājā būs seminārs
5. Ja kāds vēlas publicēties – joprojām vienmēr laipni! Nekad nevienam neesmu atteicis, izņemot gadījumus, ja man raksts 100% jāpārstrādā. Pie 50% vēl nepukstu 🙂
Ar cieņu Samurajs, Notepad galvenais redaktors.
Publicējos regulāri 🙂
Būtu bijis labāk, ja to nebūtu darījis.
(/me turpmāk visus lamās par vallabijiem…)
Kādam jau pirmdienā banu gribas?
Kaut gan zināmā mērā vallabijam var piekrist.
Šªberreaļnijkrutovrakstāmmašīnu misteru Kareli mums tomēr nekad nepārspēt 🙂
Wuu, ja Tu tā uzskati, tad iesaisties, lai tas tā nenotiek. ;]
Es domāju ja piegrieztu skābekli “Bezpriģelam” būtu jau pietiekami labi!
Kāds vispār sakars šitam postam.
Būtu bijis labāk, ja to nebūtu darījis.
Ja kļūdos neņemiet ļaunā 🙂
Nu, manuprāt, rakstu autoriem vajadzētu būt liegtai iespējai rakstu pievienot pa tiešo. Vai arī sadalīt rakstu autorus 2 kategorijās: 1. var pievienot paši; 2. var pievienot tikai ar apstiprinājumu.
Nu, manuprāt, rakstu autoriem vajadzētu būt liegtai iespējai rakstu pievienot pa tiešo. Vai arī sadalīt rakstu autorus 2 kategorijās: 1. var pievienot paši; 2. var pievienot tikai ar apstiprinājumu.
Š ķiet, ka jau tagad netiek pa tiešo publicēts. Varbūt kļūdos. 🙂
Preses relīzes