Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Visu esošo un topošo e-žurnālistu zināšanai!
Š odien kopsummā ap 150 gramatisko kļūdu rakstos izlaboju 🙂
sjitais perfekti raksturo kopeejo situaaciju
vairums jauniesju ir stulbi analfabeeti un pasjapmierinaati izdzimtenji (saucaas arii “indigo beerni”, mhhh)
Ī
Piemēram, grāmatās var būt Ī
Būt vēlama arī kaut minimāla sajēga par rakstīto. Kāds sakars bērnu izdomātam jaunvārdam ar valodniekiem?
Īī
“Eiroparlamentāriete Inese Vaidere, paužot gandarījumu par PS kongresa pozitīvi optimistisko gaisotni, aicināja partijas biedrus vairs nekad nepieminēt vārdu «krīze». Viņa, atsaucoties uz savu bērnu rasto jaunvārdu, rosināja domubiedrus turpmāk valstisko krīzi dēvēt par «dižķibeli».”
Ne jau visu var novelt uz valodniekiem.
Tad kad, piemēram, LZA Terminoloģijas komisijas Informācijas tehnoloģijas, telekomunikācijas un elektronikas terminoloģijas (datorterminu) apakškomisija vaicāja tautas viedokli, (
Un neuztrauc mani stulbi valodnieki, lai viņiem āķis dirsā ar septiņiem žuburiem.
Tik apburošī mīļi.. 😀
Bet nu it kā oficiāli ir tādi kā es jau minēju – .. dižķibele
Izliecies?
Drīzāk jau manas. 😀 Vnk vakar vakarā uzrakstīju to rakstu, un pēc tam vairs negribējās tā kārtīgi pārlasīt, bet no rīta bija vienīgi laiks izlabot tās kļūdas, kuras e.j. teica.
Kas par debīlu atrunu! Ja taisi rakstus, tad taisi kārtīgi, nevis tā, ka negribās pārlasīt, bet likt gribās un tad nu pohuj, kāds ir tāds ir, ielikšu, Samuraja laiks jau nav mans laiks, lai čalis perās pa manu savervelējumu un labo… Kaut kā tā?
Preses relīzes