Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Visu esošo un topošo e-žurnālistu zināšanai!
Vo velnos, nedēļu neesmu bijis un tik daudz jaunumu, tagad jāiedziļinās un visas jaunās tēmas jāizlasa, huh.
Kopsavilkums: visi ir apņēmušies laboties un pret rakstu izvietošanu izturēsies daudz rūpīgāk.
Em nu jā, es no tā februāra arī sāku nopietnāk sev pelnīt iztiku, līdz ar to ir laika trūkums. Dienā man sanāk labi ja 4 stundas brīvā laika, ko tik un tā es pavadu strādājot, strādāju arī brīvdienās, 6 dien, 7 dien, 7 dienas nedēļā. Protams, es varu paņemt vienu klientu – viens mēnesis 200 – 300 Ls, man tas ir par maz, tāpēc ņemu otru, un sanāk stabili 500 Ls. Ja ņemtu vienu, būtu vairāk laika. Plus arī tad vēl mācījos skolā, kas neļāva strādāt, tad arī bija daudz brīva laika. Vienkārši laiki mainās, un ir jāsaprot, ka man arī ir jāstrādā un ar laikiem ir kā ir. Tūlīt arī būs bērns laukā. Runāt ir viegli, saprast kaut kā nevienam negribās.
Es saprastu, ja pilnīgi nekas nebūtu izdarīts, tā būtu cita lieta, bet nu dizains jau ir, koncepcija un skatījums ir, engine ar dažiem uzlabojumiem ir. Jāatrod laiks, lai visu saliktu. Vidēji rēķinu, ka vajadzētu kādu nedeļu, divas no vietas noraut, tad arī būtu.
P.S. Negribu v3, kā v2, kur v2 ir bazēts uz joomlas skinu, totāls murgs no koda viedokļa, kļūdu, gļuku daudz, nav piestrādāts pie pārlūku atbalsta, uttt…. Tas viss prasa laiku. Reāli jaunas versijas vai labas lapas optimāli veido pus gadu, un tas ir tikai nodototies tam darbam.
Š odien kopsummā ap 150 gramatisko kļūdu rakstos izlaboju 🙂
sjitais perfekti raksturo kopeejo situaaciju
vairums jauniesju ir stulbi analfabeeti un pasjapmierinaati izdzimtenji (saucaas arii “indigo beerni”, mhhh)
Tas ir točna, ja vēl to žurnaļugas statusu nemētātu pa labi un pa kreisi…
Man iepatikās viens raksts iekš opennet.ru. Faktiski iztulkoju viens pret viens, bet ne ar google translator. Man šī tēma šķiet aktuāla un interesanta arī potenciālajiem lasītājiem.
Kādā veidā, lai es to parādu adminiem, ja man nav tiesību publicēt ne tikai rakstus, bet pat īsziņas.
Piešķiru tev avansā e-žurnālista statusu, tagad varēsi publicēt. Ja neesi pārliecināts – iemet rakstu pieteikumos – tev tā sadaļa tagad jābūt redzama. Arī bildes varēsi pievienot uz mūsu hosta.
Sākumbilde 250×100 px jāievieto atiecīgā ailē augšā bez
Pievienošana tikai uz vienu reizi, rakstam iekšā, pēc tam pielabot vai šo to pamainīt pēc iesūtīšanas vairāk nevarēs. Moderātori, samurajs pēc tam raksta pieteikumus pārskata, pielabo un publicē.
Preses relīzes