Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Visvērienīgākā Holivudas filmu nozagšana vēsturē
The Hateful Eight – jaunākais Tarantino šedevrs, jau lejuplādēts 1,3 milj. reižu
The Revenant – filma par izdzīvošanu ar Leonardo di Kaprio
Creed – Rokijs Balboa (protams Stallone) trenē jauno boksa čempionu
Steve Jobs – vēl viens biogrāfisks stāsts. Konsultants – pats Stīvs Vozņaks.
Legend – gangsterfilma par 20. gs. 50.-60. gadiem
Concussion – sporta drāma ar Vilu Smitu
Bridge of Spies – vēsturiska spiegu drāma par PSRS notriektā ASV lidaparāta U-2 pilotu
Spotlight – drāma par mācītājiem – pedofīliem.
The Danish Girl – melodrāma par lezbēm un transpersonām
Joy – Dženifera Lourensa kā biznesa lēdija
utt.
Kadri no filmām Creed, The Hateful Eight, Revenant
Paši vainīgi, ka nemāk izdomāt veidu kā kritiķiem un pārējiem Oskaru sezonā tās filmas parādīt. Š ī ”zādzība”, jau vismaz kādu trešo gadu ir regulāra parādība ap Ziemassvētkiem. Laiks tā kā būtu sakārtot sistēmu.
cesedy
Otrkārt, tev nav ne mazākās nojausmas, par ko runā iepriekšējie komentāri. Ja tev nav iespēja regulāri apmeklēt kino (vienalga, kāds būtu iemesls – nav naudas, tāls ceļš, u.c.), tad vismaz sagaidi, kad iznāks filma normālā kvalitātē. Pats bieži neeju uz kino, un pēdējā laikā aizvien retāk. Bet man nav grūti pagaidīt normālu kvalitāti, jo es skatos filmu priekš sevis – ar vēlmi to izbaudīt. Un es tiešām nesaprotu, kāpēc cilvēki skatās šitos sūda screenus, jo tas ir mazohisms pret sevi pašu. Manuprāt, to var skatīties 2 veidu cilvēki: 1) puņķaini tīņi, kuriem svarīgi redzēt visu pirmajiem, lai varētu palielielīties pārējo vidū 2) bērnībā nomesti ar galvu pa priekšu. Kurš esi tu – grūti pateikt….
Treškārt, paldies par piedāvājumu, bet politika mani neinteresē, man ir labākas lietas, ko dzīvē darīt.
Nevajag jaukt ar ķinīšos filmētām miglasbildēm CamRip un TS (TeleScreener) kur fonā dzirdami smiekli un popkorna kraukšķēšana 😀
…
Kāpēc nesūdzas? Tāpēc, ka… nu biedrs shady jau teica. Puņķaini tīņi un bērnībā aiz kājas pa bruģi vilktie. Pievienošu trešo deklināciju – tie, kas lupī lupīšanas pēc, bieži pa starpai darot kaut ko citu vēl, un reti ko pēc tam atcerās. Viss tagad ir pārāk viegli un ātri pieejams. Viss, ko var novilkt, jānovelk. Slimās hronisku patērētāju kultūras vissliktākā stila izpausme. Tāpēc arī vērojams globāls un neapturams kvalitātes kritums visās jomās, ka neviens nesūdzas.
Preses relīzes