Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Visvērienīgākā Holivudas filmu nozagšana vēsturē
Es kino filmētus sūdus skatos reti, bet no dvdscr neatsakos.
Parasti noskatos, lai saprastu vai vispār ir vērts gaidīt labas kvalitātes variantu.
Parasti nav. Tikai 1:50 ir to vērta, lai novilktu vismaz HDrip un saglabātu daudzreizējai skatīšanai.
Tad nafig dīrāt savu cietni, lai piesmērētu to ar 2-30Gb mēslu? Man pietiek ar dvdscr.
AKMS47
Es parasti skatos filmu vienu reizi un viss. Ļoti retos gadījumos noskatos atkārtoti (pēc daudziem gadiem, kad esmu aizmirsis jau – un tad filmas laikā atjēdzies, ka šitā tak ir redzēta…..).
Un vēl dirslaizītājs ruukjis arī pamācīs kā dzīvot.
Daļa biedru noteikti iezviegs par manu argumentu, bet pastāstīšu.
Jau daudzus gadus atpakaļ, kārtējo reizi skatoties ar nokias tālruni fenderētu filmu (supergraudains izplūdis šķībs mazītiņš attēls ar skatītāju siluetiem un skaļu zvieģšanu, u.tml.), pats sev pajautāju: vecīt, tu maz saproti, ka tad, kad pienāks tava pēdējā stundiņa, KÄ€ TU NOŽĒLOSI šitās reizes un šitās savas dzīves stundas, kas pavadītas, skatoties šādas “kvalitātes” atkritumus?..
Tā doma bija kā pļauka, goda vārds.
Kopš tās reizes, tikai BD-Rip vai HD-Rip, ne mazāki par 720. Ja ir laiks, eju uz kino (Rīgā, kur kādu laiku jau dzīvoju, vai dzimtajā Liepājā, vienalga), ja skatos mājās – dažkārt gaidu kauč pusgadu, bet, līdz ir manis minētie kritēriji ievēroti.
Kad redzu, ka filma iznākusi, vienkārši nenoskaņoju sevi, ka tūlīt pat pa varītēm man viņa jāredz. Ja ne kinčiks, tad priekš manis viņa “iznāks” pēc 3-4-5-6-7 mēnešiem. Jāpagaida. That`s it.
Laimīgu 2016. visiem foruma biedriem un biedrenēm, un to tuvajiem! Lai viss piepildās un veselība tikai stiprinās!!! Tiksimies pēc gada.
cesedy
—-
iKey
Un tas ir pilnīgi analoģisks piemērs attiecībā par filmām. Jā, ja tu skaties uz maza ekrāna un piedevām vēl uz vecā CRT ekrāna, kur pa gabalu vēl var redzēt sietu, tad tā “kvalitātes” sajuta ar ir tikai pēdiņās. Bet, ja skaties uz normāla, kvalitatīva ekrāna un neredzat atšķirību, tad tiešām vajadzētu apmeklēt acu ārstu..
Ar tevi nav jēgas runāt, cirvi.
Preses relīzes