Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › VLC pleijerim drīz būs pieejami spraudņi
vlc neatskaņo audio 3gp un mov failem
nu movam viennozīmīgi atskaņo audio, nezinu par 3gp 🙂 Winamp kādreiz man arī bija topā, bet tagad lietoju Foobar2000, ko uzskatu par krietni ērtāku un pielāgojamāku par winampu 🙂 turklāt winampa jaunajās versijās jau arī sākās tā padarīšana, ka winampā grib sabāzt visu vajadzīgo un nevajadzīgo!
3gp atskaņo, mov atskaņo. Jauna mopšu šķirne – 80MXM08?
K-Lite Codec Pack + Media Player Classic & Winamp
Man gandrīz tāda pati kombinācija, tik Winampa vietā izmantots tiek iTunes 🙂 .. jā, zinu, ka viņš ir smagāks un patērē rāmi vairāk, bet patīk i viss
Ja runā par kopējo VLC būšanu, tad jāsaka. THE POWER OF OPEN SOURCE.
dikti centos pāriet uz vlc iepriekšējo versiju, bet kaut kā nesanāca… negribēja tas korekti strādāt… laikam rokas man līkas…
un tagad offtopic: JetAudio+AC3filter+ffdshow – videofailiem un Apollo mūzikai…
K-Lite Codec Pack + Media Player Classic & Winamp
man tieshi taa pat 🙂
Jaunzem, a tu pamēģini pirms muldi? 3gp audio celiņu VLC nespēj atskaņot.
nezinu kā pie jums tur antikvariātā, bet man 1.0ajam iet skanēdams. I’m spešal?
Niideej izgudrojam riteni pa jaunam?
Nē vnk es izmantotu knapi 10% no tā , kas ir kodeku pakā .. 10 min darbs ar gspot un efekt dostignut 🙂
Jū, un mūzikai winamp! 🙂
Dzīvoju bez kodekiem, nah vajag ja ir VLC 🙂 lieki nepiedrazo tā jau piedrazoto kompi! 🙂
Jū, un mūzikai winamp! 🙂
Un vlc būtu bez kodekiem?
nu movam viennozīmīgi atskaņo audio, nezinu par 3gp 🙂 Winamp kādreiz man arī bija topā, bet tagad lietoju Foobar2000, ko uzskatu par krietni ērtāku un pielāgojamāku par winampu 🙂 turklāt winampa jaunajās versijās jau arī sākās tā padarīšana, ka winampā grib sabāzt visu vajadzīgo un nevajadzīgo!
Jap, šitas ir labs. 🙂
VLC (video) + Foobar2000 (mūzika).
VLC FTW 😀 😀
Tā mamma teica vai kas tur par lietu ?
Dzīvoju bez kodekiem, nah vajag ja ir VLC 🙂 lieki nepiedrazo tā jau piedrazoto kompi! 🙂
Jū, un mūzikai winamp! 🙂
Un vlc būtu bez kodekiem?
protams, ka VLC nevajag nekādus kodekus! tur jau ir šī pleijera spēks un burvība. nu jau vairākus gadus visus video skatos tikai ar VLC.
un mūziku klausos ar winamp 2.95. vnk tik ļoti pierasts un nav bijušas problēmas, kas liktu pārdomāt šo izvēli…
protams, ka VLC nevajag nekādus kodekus!
Do you know what is codec?
Preses relīzes