Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › web servers
Un vispār cik prātīgi (droši) ir hostēt savu web lapu uz sava servera?
Varbūt kāds var ieteikt kādu labu softu vai distru priekš hostēšanas?
Ir labs stabils nets, serveris vienmēr ieslēgts.
Bet ja gribās pašam, tad vieglākais butu open suse + perfect server pamāciba vai tupākajā gadijumā pameklē opensuse perfect server script. Tur viss saliksies automatiski… bet ne būt droši. Bet mācibu nolūkiem pietiks…
Nav jau žēl 2-3Ls mēnesī par hostingu, bet ja ir savi dzelži un iespējas kāpēc gan nedarīt pašam.
Jo reāli man vajag palaist nelielu reģionālo weblapu varbūt arī ielikšu ineta veikalu ar dažām precēm uz OpenCart bāzes. Apmeklējumu skaits nedomāju ka pārsniegs 100 klikus dienā.
Kādi praktiski ieteikumi?
Izdevīgāk būs samaksāt tos 3/4 vai visus 10 latus.
Ja nu tomēr gribi savu kasti turēt, kā priekš iesācēja vislabāk būs viņu turēt uz Ubuntu Server + Apache + MySQL + SFTP. Tutoriāļu pasaulē netrūkst.
Es saprotu ka vajag Apache+mysql, bet atsevišķi likt uz linuxa es īsti nemāku un čakarēties ar gariem manuāļiem arī negribas. Vai ir kāds gatavs komplekts kā WAMP, LAMP utt. bet reāli hostēšanai nevis web develūperiem.
Š oreiz man interesē vai kāds tā ir darījis un cik tas ir droši (iekšējam lokālajam tiklam ja būs atvērts 80 ports uz serveri)!
Preses relīzes