Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › Web tēma
p.s. es Tevi cienīšu, ja veidosi tutoriāļus iesācējiem un amatieriem par tām lietām. 🙂 :party: :money:
Ja gribi, vari man palīdzēt, Edgar.. 🙂
Viņam pat laika uz toleti aiziet nav, viņš tev vēl ies un palīdzēs.
P.S. Tas domāts pārnestā nozīmē.
P.s. Ar spēlīšu forumiem neko daudz nepanāksi. Ja gribi savākt bariņu primitīvā krievu valodā dirsošus (atvainojos) 10 gadīgus pokemonus, tad taisi augšā CS serveri. 😀 Iesaku tiešām sākt ar ko nopietnu.
Kāpēc es iesaku taisīt kārtējo blogu? => Lai cilvēks sāk izprast darbu un laiku, kas tajā ir jāieguldā + eksperimentē ar saturu un pasniegšanas stilu, lai piesaistītu cilvēkus. Manuprāt, ja ir interese par šādām lietām, tad tas var daudz ko dot.
Piekrītu shady, labāk taisīt kautko mazāku un tev interesējošu un tad lai viss attīstas, nevaiga būt kā draugiem.lv uzreiz visu uztaisīt!
Tici man, ka viņi arī tā nedera, ka visu uzreiz uztaisa, viss ir gatavs jau. Vai tad pirmsākumos video varēja likt? 😀
Veido blogu, vai arī pievienojies kādiem cilvēkiem un veidojiet kopā. Piemērs re kur pats notepad.lv. Cilvēki savācās izveidoja sākumā parastu forumu, vēlāk jau nelielu portālu un lietas pašas aizgāja.
Piem veido blogu ar kādu draugu, draudzeni. Jo vairāk cilvēku strādā pie viena projekta, jo projekts ir lielāks, stabilāks un ar lielāku perspektīvu ar skatu uz nākotni.
par blogiem tur nu gan es Tev nepiekritīšu, apmeklētība, kā parasti, atkarīga no tā satura. piemēram es taisos drīzumā izveidot blogu, kuram paredzu lielu apmeklētību, jo zinu ko es tur rakstīšu.
cilvēks nepirks mašīnu, ja nezinās ko ar to darīt vai kur ar to braukt.
Nerunāsim protams par visādiem dīvaiņiem-mantas tīkotājiem, kas dzīvo pēc principa, “laptops mans, nezinu kā ar to rīkoties…”