Windows 7 Beta recommendation:
1 GHz 32-bit or 64-bit processor
1 GB of system memory
16 GB of available disk space
Support for DirectX 9 graphics with 128 MB memory (to enable the Aero theme)
DVD-R/W Drive
Internet access
Mērķa pc uz kura gribu likt:
Intel pentium 4 2.00Ghz
Ram 768 Mb
Video 128mb
Hdd 120GB
DVD-R/w
Reali uz tāda likt vispār win7 ?
Nesen izvilku no putekļiem vēl vienu vecu pc, saliku kopā, iemetu barokli un cpu P4 kas te mētājās un tagada domāju kādu osi likt, vispar jau gribu ietestēt to w7, bet pēc jūsu domām ir tolks laiku tērēt? Mok kādu nixu likt un ja tā tad kādu? Doma nostūķēt pc virtuvē , paklausīties muziku un pie vakariņām kādu filmu palūrēt…
Lohu bars.
Par tēmu: Man Win7 ir uzinstalēts gan uz stacionārā gan portatīvā datora.
Stacionārajam ir Intel P4 3,00 Ghz, Nvidia GeForce Go 6200, 512MB Ram (Win7 build 7000).
Portatīvajam Intel Centrino Duo 1,7Ghz, Nvidia Geforce Go 7200, 2Gb Ram (Win7 build 7057).
Uz stacionārā Win7 diezgan stipri iebemzē, bet lietot var.. Ja būtu vismaz 1GB ram tad es domāju ka viņš lidotu, jo Videokarte un procis ir vairāk kā pietiekami..
Uz portatīvā Win7 iet ideāli (bez jebkādas aizķeres).. :die:
Tas ka Windows 7 iet ātrak kā xp nav taisnība, :shake: bet ātrāks par vistu ir. Es domāju ka tu uz savas kastes mierīgi vari stiept virsū win7, tikai es labāk iesaku likt Win7 build 7000, jo jaunais builds manā skatījumā ir ļoti nestabils.. (Apgreidojos portablī no 7000 uz 7057), bet par visiem mīnusiem es jau izteicos šī
p.s Kāpēc nedarbojas linka tags? :duno:
p.s Kāpēc nedarbojas linka tags? :duno:
Kas tev tieši nedarbojas? Man it kā viss strādā…
Protams priekš tā ka tasir tikai OS, aizņem reāli 100reizes pa daudz. Vai arī jūs lietojat tos tizlos softus kas viņam iekšā? Es palietoju Vistas Mailu, nu paldies, atpakaļ uz XP netieku! Labi ka bija visi maili arī portablajā Thunderbird. M$ NEKAD neuztaisīs lietojamu galaproduktu. Un ja man par pusfabrikātu jāmaksā nauda tad labāk lietoju Linux. Ieguldot tās pūles Linuksā vismaz iegūsti bezmaksas OS.
Preses relīzes