Atškiriiba tāda ka uz stacPC tika uzlikts 32 bit…Uz laptop pa cik 4GB RAM tik uzmest 64 bit …Abiem ir homes…. atslega 100%tiek rekomendeta abiem…Xuļi uz laptop tiek ateikts?.Pa cik ar 10 windu kramejos no šodienas….Par aktivizešanu maz kas zinams -varbūt ir kads labaks aktivatos…A un KMS vispar parau ģļuku izmet eror i uz viena kompa i otra!?
Pieļauju, ka atšķirība ir starp BIOS-iem.. Uz stacionārā kurbulē caur legacy, uz portatīvā caur uefi.. Tad nu lūk, uefi fiksi nočeko atslēgu jebkurā gadījumā… 😛
Paša laptopam “desmitais” nāca kā 8.1 upgreids, meitai ar sievu Mac-i.
Sen jau uzskatu, ka tas nelegālā softa “bērnības sūds” vienreiz jāizdirš un jāļauj čaļiem nopelnīt. Š ad tad ziedoju pa kādam eiro arī freeware un Linux izstrādātājiem.
P.S. MANS VIEDOKLIS, kuru nevienam neuzspiežu.
Liidz august beigam bij tač iespej pavelti dabūt …
Vienas paziņas lūgumā esmu pircis viņai klēpjdatoru – nopirku kaut kādu upper-middle-end Lenovo bez OS. Ekoshop-s man iedeva “skidku”- par W10 64 ENG RETAIL!!! samaksāju 99 eiro. OK – arī pirkums kopumā bija tuvu pie tūkstoša EUR. Es neteiktu, ka Ekošops ar M79 (viņi tagad dala vienas telpas Barona ielā 13x) ir “latgalītes” – parasti, bez uzticami net-a veikali.
Nu labi – lai būtu kaut tie paši 114 eiro bez atlaides! Nu i što? Liela nauda?! Nesmīdini! Ja apstākļi nu pavisam spiedīgi – uzmet virsū kādu Linux un dzīvo ar nesabojātu karmu. Gribi komercOSu – piekrāj. Vai rīkojies, kā piecpadsmitgadīgs puišelis un mēģini piereģistrēt autentisko W10 vai liec kādu Uber-Mega-Bļin-ZVER-edišen.
Un lel nr.2 tagad nopirkt windu ir kkāds brieduma simbols
Man to windu visu mūžu pakaļ met, skolā (sapisos, skolā nemeta tomēr pakaļ) .. unī .. darbā .. un lai es to mājas lietošanai pirktu xD
abožralisj letiņi
Laikam, 3 reizes varēja izmantot.
Š ai gadījumā dot kaut kādus padomus, nevis uzreiz strādājošu softu, ir pilnīgi bezcerīgi – tāpat tas cirvis neko nesapratīs.
Tēmu slēdzu.
Preses relīzes