Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 7: no beta uz RC1 «apgreidoties» nevarēs
Tik vel ir tas ka m$shit panjeemushi vistu un nomainijushi skinu un tagad kjipa baigi krutaa os 😀 Bet tas tachu darbojas, ne? 😀
Kvīīīī1111nz0rzam mazie, taukainie pirkstiņi gaisā ar senču pirkto Ä€boli.. Wiiiiii ku mēs kruti!
go poop yourself
Tev bērnībā (nu kaut kad pagājušajā nedēļā) kāds nav atkārtoti iemetis ar Windows Vista kastīti pa galvu?
Labi – tuvāk lietai. Patiešām apgreidot 7068 uz 7077 nevar, saka – Setup is corrupt. Laikam tiešām šī ir RC Escrow versija. Bet tīrā instalācija Virtualboxā notika ievērojami ātrāk kā iepriekšējiem buildiem – burtiski 15 minūtēs. Tātad kaut kas būtisks tur ir paveikts. XP es nevaru tik ātri instalēt.
Vajadzēja šito nedaudz ātrāk izlasīt. Pagaidām nav laika likt pa jaunam, pacietīsimies līdz RC.
P.S. Mans personīgais rekords uzlikt XP ir 11 min. no powerpogas nospiešanas brīža, bet tas jau laikam ir no kompja atkarīgs 🙂
Mans personīgais rekords uzlikt XP ir 11 min. no powerpogas nospiešanas brīža, bet tas jau laikam ir no kompja atkarīgs 🙂
Precizēju – es liku otrreiz ar laika kontroli – tieši 18 minūtes b. 7077 instalācija Virtualboxā. Tur apmēram puse PC resursu iesaistīti, tā kā var domāt, ka pastāvīgā instalācija vēl stipri ātrāk ies.
Tagad ir pienākuši dīvaini laiki – daži programmkluči (Adobe, Nero, u.tml.) uzliekas 3x vai pat ilgākā laikā nekā pati OS. 😀
Un īpaši Queenzam un Nevertellam: Te neviens raksta autors neslavē cik viena OS ir laba un cik otra ir slikta, un ja dažus būtiskākos uzlabojumus un citus faktus uzskatat par slavināšanu, tad jau jāsāk šaubīties par jūsu uztveres spējām
Tā būtu jābūt 🙂
Tagad ir pienākuši dīvaini laiki – daži programmkluči (Adobe, Nero, u.tml.) uzliekas 3x vai pat ilgākā laikā nekā pati OS. 😀
Tad instalējot neņem “tipical lamer installation” radiopogu 🙂
msh
Tas bija tikai kā piemērs domāts.
Salīdzinājumam: XP ar SP2 – apmēram 1GB.
Pilna Adobe CS4 paka – 10 un vairāk.
Š eit