Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 7: no beta uz RC1 «apgreidoties» nevarēs
Ieteiktā darbību kārtība, ja nepieciešams saglabāt datus un iestatījumus: vispirms no betas “downgreidoties” uz Windows Vista, pēc tam Vistu “apgreidot” uz Windows 7 RC. Vislabāk, protams, veikt tīro instalāciju.
Ir arī “hack” metode, lai apietu barjeru – iebūtojamies no ārējās sistēmas un izķidājam failu cversion.ini
(interesē tak, kad man viņu izdosies tā kārtīgi vienreiz nograut)
Nesaprotu, ko jūs varat visu laiku cepties gar to Winshit 7. Tur viņi būs izdarījuši tikai to, ko vajadzēja jau sen ar vistu izdarīt. Nekas radikāi jauns tur nebūs, un tikai šeit es katru dienu redzu 1-3 rakstus par jauno m$ bullshit’u. Te laikam tusē baigākie m$ fanāti. Gribētos gan zināt, cik no jums ir atmaksājuši Billijam visu naudu, un cik no jums te sapņo slapjos par w7 piratējot vistas/xp un ofisus.
+1
Tik vel ir tas ka m$shit panjeemushi vistu un nomainijushi skinu un tagad kjipa baigi krutaa os 😀 Bet tas tachu darbojas, ne? 😀
Vsp derētu uztaisīt aptauju – kādu OS notepad’ieši lieto.
rihardsss: tak 2000 bugu pavisam jālabo, tāpēc jau taisa!
Jūs fanojat par tādu OS, kurai jau sen vajadzētu būt jūsu lietošanā. Jūs fanojat par neveiklu labošanu, par M$ slinkumu. Jo visam tam, kas būs šinī OS bija jābūt vistā.
Es nesaku, ka man ir milzīgi iebildumi pret winšitu. Es vienkārši izvēlos ātrākus un stabilākus risinājumus, lietoju M$ produkciju tur, kur bez tās nevar iztikt.
Fanošanas piemērs – krievu
Pagaidām šeit vienīgie, kas apspļauda pretējo nometni, neizskatās pēc windowsistiem
Ziņas, informācija ir jādod tāda, kura kādam liksies interesanta un saistoša. Piemēram, skatoties pēc šiemšiemšiemdistras
Vienīgi par 9.04 es arī gribētu palasīt kaut ko jau tagad, jo galu galā – WIN7 iznāks pēc daudziem, daudziem mēnešiem, bet 9.04 – pēc divām nedēļām. 🙂
Tik vel ir tas ka m$shit panjeemushi vistu un nomainijushi skinu un tagad kjipa baigi krutaa os 😀 Bet tas tachu darbojas, ne? 😀
Kvīīīī1111nz0rzam mazie, taukainie pirkstiņi gaisā ar senču pirkto Ä€boli.. Wiiiiii ku mēs kruti!
Kvīīīī1111nz0rzam mazie, taukainie pirkstiņi gaisā ar senču pirkto Ä€boli.. Wiiiiii ku mēs kruti!
go poop yourself
rihardsss: tak 2000 bugu pavisam jālabo, tāpēc jau taisa!
Es to teicu uz Queenz komentāru pirms mana. Tas bija jautājums viņam, es taču saprotu, ka katru nākamo beta versiju izlaiž ar izlabotiem bugiem no iepriekšējās beta versijas. Tāpēc jau beta domāts – lai testētāji ziņotu par kļūdām, nevis, lai ziņkārīgie varētu apskatīties kādas tur smukas bildītes redzamas. Vienīgi vajadzēja laikam uzlikt citēšanu… 😀