Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows 7- vairāk kā 30 valodās.
Vakra bus japamegjina kad bus iztulkojushi to fukin Win7
Pareizi shodien no riita tiehsi novilku sho update!
Ja es uzlikshu Latvisko es peectam vareeju uz anglisko paarsleegt atpakalj?
Protams! Control panelī jebkurā laikā varēs nomainīt.
Nu nez. Tās valodu pakas vajg vājajiem prātiem, kas nespēj neko vairāk par dzimto valodu iemācīties.
mjā vienmēr licies ka tavi izteicieni tādi vāji un ļoti egoistiski
moš vecākam cilvēkam ap 50 – 60 gadiem, kas agrāk mācījies vācu valodu un daudz jau piemirsis, liksi apgūt Oksfordas kursu angļu valodā vai arī teiksi – ko tāds sprāgonis vēl pie kompja sēž?
protams tie tulkojumi ir dažviet ļoti tizli, bet labāk nekā nekas
a tā bezdēšana par to ka latviešu valoda ir slikti un krutāk ir tikai angliski, liecina par sūdīgām datoprasmēm.
esmu darbojies ar kompjiem latviski, angliski, vāciski, krieviski un itāliski.
to var salīdzināt ar akordeona spēlēšanu – basiem kreisā pusē ir tikai viena atzīme – poga ar iedobumu – Do, pēc tās arī jāvadās. jums nav jāzina tulkojums ko nozīmē šis un tas, bet jāvadās pēc izkārtojuma. ja to nezinat, tātat ir par maz strādāts ar datoru, lai to varētu atcerēties.
Vai tomēr, kas ir patrioti?
Tu jau noteikti esi patriots 😀
Tad b’usi uz ilaidumu? ja n’e, tad neesi patriots :D:D:D
Vai tiešām latvieši tik dziļi jau svešā tūplī lien, ka atsakās paši no savas valodas?
Vai tiešām latvieši tik dziļi jau svešā tūplī lien, ka atsakās paši no savas valodas?
Š ī jautājuma pacelšanai es vēlos piebalsot. Un daļēji varu arī atbildēt – ja ir iespējams, es vienmēr izvēlos latviešu valodu, izņēmums ir XP, jo lasīt kā sistēma tiek beidzēta, manī drīzāk vairo naidu..
izskatās interesant, jāpierod tikai 😀
ar italjano gan bij jāiespringst, kamēr sāku saprast, kurš ir kopī, kurš paste
Ja to kāds cits no te pārpārēm esošo pajoliņu uzrakstītu, vēl varētu saprast. Ctrl+C Ctrl+V tak tā kā nemainas.
Ja ir iespēja izvēlēties – tikai anglisko. Gribu paskatīties uz tiem valodu faniem sastopot kāda līdzīga patriota ecafe Izraēlā, Gruzijā, Ķīnā vai Japānā.
Neliels piemērs. Š ad tad sanāk nodarboties arī ar izglītošanu. Ja pirms vairākiem gadiem ar apmaiņas studentiem no citām valstīm īpašu problēmu nebija – darija to pašu ko vietējie, tad ar pēdējiem tas beidzās pirmajās nodarbībās – datorklase bija latviskota.