Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Windows 8 dodas dzīvē no rītdienas.
Microsoft Windows 8 Pro Pack
Tad nu arī pievienošu aptauju.
P.S. Cits variants – piemirsu pievienot balsojumā. Ja jums tāds ir tad pierakstam forumā.
Nē, man nepatīk Windows 8, nav start menu, traucē Metro UI klāt esamība.
Ļauj izlabot.
“Nē, man pēc pirmajām bildēm nepatīk Windows 8, jo esmu stūrgalvīgs īgņa.
ruukjis – liekas, ka var, te piedāvā par 30 ērikiem:
* Start pogas trūkumu neizjūtu – tā vietā nākusi nu jau automātiska Win+Q pogu kombinācija.
* Galīgi nepiegrītu Alda teiktajam par multitāskinga trūkumu – kurā vietā & kā tieši izpaužas viņa neesamība ?
* m_janis – takš neviens neliek pirkt touchscreenu lai strādātu ar W8. Elementārs peles scrollings lieliksi “rullē” tās tik ļoti nīstās flīzes. Tik pat labi var teikt, ka nedz Win7, nez WinXP nav lietojams bez skārienjūtīgā ekrāna.
Neuzkaitot labās lietas, kas parādījušās līdz ar Win8 gribu teikt, ka katram savs. Tā vienmēr ir bijs & būs.
Tas viss, protams, imho.
Pagaidām vēl neesmu ne testējis, ne ko citu domājis par W8. Bet ir doma laika gaitā pārmigrēt no W7, XP un Android (ko nu kura mana ierīce šobrīd atbalsta) uz W8 un WP8. Savā ziņā piesaista arī apple produkcija. Nav bijusi izteikta saskarsme, cik nu kāds iPods manā īpašumā pabijis un draugu planšeti spaidelējis. Š is ir tas gadījums, ka vienkārši patīk. Un droši vien arī būtu 90% iespēja, ka pārietu uz apple, ja nenāktu W8 ar savu ērto
btw, mac os ir tāds “start menu”?
Būtībā nējūtu vajadzību pāriet uz w8, apmierina w7, kaut gan savulaik nebija arī vajadzības pāriet uz w7, uzliku paziņai un pašam iepatikās, atšķirībā no w Vistas.
Citādi WDDM 1.2 ir pilnībā saderīgs ar sivēna 1.1, tikai ar efektivitātes uzlabojumiem. Un pārējiem draiveriem vispār nekas nav mainījies. Š ī nav Vista, hrrr hrrr.