Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Windows 8 dodas dzīvē no rītdienas.
P.S.- bet kaut kad darbs piespiedīs pārcelties uz jauno OS
multitāskingu
Diezgan daudz par tevi gudrāku cilvēku lieto XP.
Nu tad beidzot skaidra tava mēraukla , GAUME/OPERĒTÄ€JSISTĒMA 😀 !
Laikam būšu mainstrīmera kakainis ar w7.
thanks for blessing.
Nevar nepiekrist McBetonam, esmu redzējis pie somatologiem uz kompjiem Windows XP un ne jau aiz skopuma, vai nav kas uzliek viņi neliek Windws 7 ..
Man līdz šim pat doma nav bijusi pāriet uz Windows 8, W7 man pietiek atliektiem galiem .
Ä€trāks bootups un mazāks resursu patēriņš tomēr pievilcīgs, kā arī tīri dizainiski bez touch skrīnu flīzēm astotais tīri labi iet pie sirds, aero nemaz netrūkst.
ātrdarbību
Kas attiecas uz tiem, kas kunkst par Metro UI – kur ir teikts, ka ar to ir jāaizstāj logi? Nepatīk – nelieto.
Es varu teikt ka nepaies gads ka vairums atziis ka Windows 8 ir lieliska OS un lietos to. Jo uz doto briidi jau Windows 8 darbojas daudz labaak par visiem XP un Windows 7 ieskaitot. Metro Ui nav jaalieto ja neveelas. Metro UI ir tikai saakumaa iesleedzot datoru.
Vienkārši pēdējā laikā dzīvīte tāda dikti raiba. 🙂 IT pasaulei vāji sekoju līdzi.
Windows 8 desktop datoriem nekas reāli nav mainīts. Vairāk ir čakarēts WindowsRT planšetēm uz ARM procesoriem, tur ir šādas tādas lietas ieviestas no jauna.
Ja nav svaigi dzelži, tad mierīgi ar XP var iztikt, bet vairāk jābīstas par drošīas caurumiem, jo īpaši nepieredzējušiem lietotājiem. Parastajam lietotājam ieteicams ir tikt līdz Windows 7, jo tomēr tur atbalsts nedaudz lielāks un drošības atjauninājumi ilgāk par XP būs.
P.S.- Kopš izlaišanas Win8 pārdot (pārsvarā upgrade pa lēto) nedaudz virs 4 mil. kopijās. Tas nav nekas priekš Microsoft tirgus daļas.