Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows Vista – Olimpiādē diskvalificēta!
Lenovo Olympic Technology and Sponsorship vadītāji Leon Xie un Yang Yuanqing uzsvēra, ka jaunā Windows Vista patlaban ir nestabila, šāda mēroga pasākumiem nepieciešamas drošas un pārbaudītas tehnoloģijas. Bez tam pieņemts lēmums vispār atteikties no bezvadu sakariem. Visi olimpiādē lietotie PC būs savienoti vadu tīklā.
Olimpiādei Lenovo jau piegādājusi 12.000 galddatoru, 800 laptopu, 2.000 printeru u.c. tehniku.
Izvēlēti pārsvarā šādi modeļi: Lenovo ThinkCentre M55s, laptopi – Thinkpad T60s и Zhaoyang 680s, serveri – SureServer T350, R630 и R520.
Speciālistu aprindās Windows Vista diskvalifikāciju Olimpiskajās spēlēs uzskata par nopietnu triecienu Microsoftam.
Taa tai Vistai vajag!
Pamato, lūdzu.
Dīvaini, ka šamie neņem *nix risinājumus. 😉
BTW Fox… Longhorn nevis Longhorm
Taa tai Vistai vajag!
Pamato, lūdzu.
Dīvaini, ka šamie neņem *nix risinājumus. 😉
Da ko tur pamatot? Vista zhaarbaajas, jama ir taarpaina, un tie chomi, kas Vistu atshuva pareizi dariija. Es Vistu uz pc neseedinaasu, jo man keisa zjeel(saskraapees un apkakaas)! Bet dziivee gadaas visaadi un Whiskas vai Kitekat var gadiities… Piekriitu fox, vistaam vieta kuutii nevis uz pc!
Pika Pika
😀
Šªsiņ, tu teici, kas nekaiš video uzreiz malā nospiest play un skatīties. Re kur taču win2000 tā arī var, nekas jauns tas nav. Pēdējā laikā man nācies tieši Vistu no PC cilvēkiem ņemt nost, nekā viņu virsū liktu. Jo parasts lietotājs nespēj to visu sagremot, viņam vista liekas sarežģīta, vēl pie tam ja cilvēks pērk savā mūžā pirmo PC, tad vēl trakāk, uz XP vismaz var gļukaino LV interfeisu uzmest.
:ooo:
Cilveki, ko jus te par vistu atkal diskute, es labprat redzetu ka vini visus tos kompjus ar vadiem ko pa dabus.
:ooo:
Pavisam vēsi saslēgs kopā lokālajā tīklā, sistēmu vadīs centrālais serveris… itkā tas būtu kas jauns! Ja miljoniem visas pasaules PC ir saslēgti interneta tīklā, tad ko- 10.000 nesaslēgs?
Par vistu – nu esmu nedēļu iekš jamās nodzīvojies pa laptopu, un nav tik traki. Vispār, es, kā linux lietotājs, biju gaidījis no jaunas OS kaut ko vairāk atšķirīgu, modernāku, bet principā vista tomēr ir tas pats XP ar smukākām ikonām un mazliet pārveidotām izvēlnēm. Priekš tās resursu rīšanas es biju cerējis uz kaut ko vairāk “ūber jaunu”, bet viss kas ir vistā ir jau redzēts, ja ne XP, tad linuxā un OS X noteikti. Nu nav neko revolucionāru mīkstie izdomājuši.
Nu vienalga brīvākā brīdī kādu linux’i krāmēšu virsū.
Preses relīzes