Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows Vista SP1 – jau sākas problēmas
– SP1 nevar saņemt tie lietotāji, kuriem instalēti “kreisie” draiveri – līdz brīdim, kamēr šos draiverus nenomainīs pret sertificētiem
– Kādam lietotājam, kurš pastāvīgi novilka SP1 un mēģināja to instalēt, papildinājums nogrāva visu sistēmu
– Win Vista oficiālajā blogā parādījušās sūdzības, ka SP1 rezultātā pazudusi skaņa, nestrādā CD-ROM utml.
– Ir lietotāji, kuriem SP1 “nonesis” nVidia draiverus
– Samazinājusies sistēmas veiktspēja
– 650 MB RAM vietā Windows Vista sācis rīt 1 GB
Iespējams, ka tie ir tikai atsevišķi gadījumi, ar Windows XP servispaku instalāciju arī bija atsevišķas problēmas. Tad nu dzīvosim – redzēsim!
Vistai veita ir kūtī!
Jā……
OS karus nevedīšu, bet domāju ka tās tiešām nav vienīgās problēmas. daži mani kolēģi kas jēdz vel mazāk par mani no PC ar jau man sūdzējās par dažādiem pēkšņiem gļukiem uz vistas.
acīm redzot puikām stāv auto updeits :))))
he, he….
🙂
acīm redzot puikām stāv auto updeits :))))
SP1 caur auto updates vēl netiek izplatīta, to vajag pašam ielādēt
aizvēsturiska
Arī SP1 šo situāciju nav pasliktinājis. Jāsaka gan, ka arī neko labu no tās pakas neredzu šobrīd, principā nejūtu nekādu atšķirību.
SP1 caur auto updates vēl netiek izplatīta, to vajag pašam ielādēt
Bullshit.
Vista ir atzīts bullshits! Respektīvi ja gribi būt stilīgs uzliec savam XP virsū Vista transformātion pack! Iegūstam XP (kautcik) labo veiktspēju un vistas stilīgo izskatu 🙂
Nevis kaut kādu Transformation pack, bet jauno Vistamizer
Vista ir atzīts bullshits! Respektīvi ja gribi būt stilīgs uzliec savam XP virsū Vista transformātion pack! Iegūstam XP (kautcik) labo veiktspēju un vistas stilīgo izskatu 🙂
Nevis kaut kādu Transformation pack, bet jauno Vistamizer
Tā ir tikai theme pack! VTP ir pilns pārveidotājadapteris , respektīvi, viņš pārveido pilnīgi un apsolūti visas funkcijas tā lai izskatītos pec WV , ieskaitot pulksteņus, 3D kontroles, logonus, screenus, ikonas, menu, pilnīgi visu! Pateikt ka tas ir XP var tikai parbaudot Software version caur DXdiag utml. 🙂
P.S. Apskatiju šo Vistamizer, uzliku uz portativa, atvaino, vel lielaks bullshits kā pati Vista
Es tak arī pamēģināju to Transform Pack – rija resursus kā traks suns! Varbūt pēdējā versija labāka, bet 7. vēl arī konkrēti lagoja!
morpheus: ir vēl viens variants, lai padarītu XP vēl līdzīgāku Vistai – tev jāuzliek pati Vista! :duno:
Es tak arī pamēģināju to Transform Pack – rija resursus kā traks suns! Varbūt pēdējā versija labāka, bet 7. vēl arī konkrēti lagoja!
Man ir 8.01 un ēd 3,01 mb cache + 0,04 % CPU ! 😀 😀
Tu no kada kompja sēdi? Pentium || ?
cita lieta ja taa ir spiesta padariishana.
Man uz laptopa ar Vistu viss iet smooth as fuck. Cik tad no jums vispār to Vistu ir lietojuši? Transformation pakas neskaitās.
1. Pie tās pat veiktspējas Vistai vismaz 2-3x lielāks resursu patēriņš sistēmas procesiem
2. Salīdzinājumā ar XP Vistai pagaidām daudz trūcīgāks programmatūras un draiveru klāsts
3. Vista nevar neko tādu, ko nespētu XP
Esmu reāli testējis Vistu Virtualbox sistēmā, imitējot pirms gadiem 2 ražotu PC ar 512 MB RAM. Kur XP lidoja, tur Vista vilkās, pie tam totāli. Kālab lietotājiem jāmet ārā vēl labi PC tikai tāpēc, ka uz tiem iebremzē tas putns? Domāju, ka primārais ir lietojumprogrammas, OS ir tikai servisa instruments.
Piekrītu, ka uz nikniem DualCore pročiem un 2GB RAM Vista būs tīri laba.
Preses relīzes