Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Windows Vistai – 2. servispaka
Ko tad jaunu satur SP2, ja neskaitām jau agrāk iznākušos ielāpus un papildus draiverus?
Pirmkārt – ieviests Blu-Ray disku rakstīšanas atbalsts. Otrkārt – Bluetooth 2.1 protokola atbalsts. Turpmāk Vista varēs strādāt arī uz jaunajiem 64-bit Via procesoriem. Uzlabots Wi-Fi savienojuma wizard
Pievienots failsistēmas exFAT atbalsts, samazināta Windows Sidebar resursu “rijība”, ieviests smart-card
Windows Vista un Windows Server 2008 lietotāji SP2 var lejuplādēt Microsoft TechNet
32-bit versija “sver” 400 MB, bet 64-bit – 460 MB.
Ja kāds jau instalējis SP2 Beta – to nepieciešams atinstalēt pirms SP2 RC uzlikšanas. SP1 jābūt obligāti jau virsū.
parādoties vistai, xp turpina dzīvot. diez vai vista, jeb xp pazudīs arī pēc win7..
Ja cilvēks nezin ka viņš varēs saņemt bezmaksas W7, tad jau arī nezinās par tādu SP2, vista būs vismazāk dzīvojusī OS.
@memorex man darbā stāv XP , mājās vista, bet tas jau ir cits stāsts
jeb ko esmu palaidis garām? 😮
..laikam esmu viens no retajiem notepadā, kurš nav notestējis septīto winu 😀 nav liekas kastes, jeb cietnis uz kā uzinstalēt to brīnumu..
Beta versija, jā – līdz augustam, ja savlaicīgi neatslēgsi time-bomb 😀
A.. un ko satraukāties ka W7 nomainiis Vistu? Tam es piekriitu, jo Win Vista ir viena liela kluda no kuras ms un lietotaji grib izvairities! 🙂 Un XP veel dzivos ja W7 buus liidzvertigs Vistai! Pašam man XP orģinals kompim, lietošu līdz pēdējam, lai tik nebūtu man kkas jauns jāpērk (piem W7)! 😀
aldis, the same.. nevēlos neko pirkt, ja jau vienreiz esmu nopircis.. diez cik ilgi xp vel dzīvos? kā ms grasās ieborēt simtiem milijoniem cilvēku iegādāties jaunu w, jo xp vairs neesot gana labs? 😀
lai vai kā xp diez vai būs to softu starpā, ņ emot vērā, ka tiek izlaisti atjauninājumi, utt.. laigan… ko es zinu? 😀
ja atmiņ a neviļ, ES likumdošana paredzēja, ka 10 gadus vecs softs ir zogams likumīgi? kā īsti tas likums strādā? labprāt uzzinātu ko sīkāk..
Oho, es arī labprāt gribētu uzzināt kaut ko par šo, varbūt ir kāds, kurš varētu notepadam uzrakstīt jaunu rakstu. 🙂
=>
=> Jā, ir 10 gadi – varat droši lietot.
Š eit tiešām derētu jurista komentārs. Mājas lietotājiem jau vienalga, bet komerdarbībā var sanākt nepatīkami pārpratumi.