Nu es nezinu, cik glupam jâbût lai nemâcçtu uzlikt Windows XP un vçl glupâkam, lai neuzliktu Windows Vista- setups kâ spçlei! 😀
Tâ nu gan nav!Piemçram 17gadîgais kaimiòu puika baigais spçïu fans.Par glupu es viòu nesauktu.Prot arPC rîkoties.Bet kad nobruka Windoze,tad bolîja acis.
Vispâr jau daudzi normâli cilvçki nekad nav instelçjuði Windu.
Piekrîtu,ka nekâ sareþìîta.Bet pirmâ reize ir pirmâ
Nu es nezinu, cik glupam jâbût lai nemâcçtu uzlikt Windows XP un vçl glupâkam, lai neuzliktu Windows Vista- setups kâ spçlei! 😀
Tâ nu gan nav!Piemçram 17gadîgais kaimiòu puika baigais spçïu fans.Par glupu es viòu nesauktu.Prot arPC rîkoties.Bet kad nobruka Windoze,tad bolîja acis.
Vispâr jau daudzi normâli cilvçki nekad nav instelçjuði Windu.
Piekrîtu,ka nekâ sareþìîta.Bet pirmâ reize ir pirmâ
Piekrîtu, ka nospiest pâris pogas pçc norâdîjumiem nav problçmu, bet vçl jau paliek tâdas lietas, kâ bios’a nokonfigurçðana, lai vispâr ðo instalâciju varçtu sâkt, partîciju dalîðana, pçcinstalâcijas konfigurçðana, draiveri utt. Diez vai usins, pirmo reizi likdams OS, to visu perfekti zinaja un nebija nekâdu jautâjumu.
Piekrîtu, ka nospiest pâris pogas pçc norâdîjumiem nav problçmu, bet vçl jau paliek tâdas lietas, kâ bios’a nokonfigurçðana, lai vispâr ðo instalâciju varçtu sâkt, partîciju dalîðana, pçcinstalâcijas konfigurçðana, draiveri utt. Diez vai usins, pirmo reizi likdams OS, to visu perfekti zinaja un nebija nekâdu jautâjumu.
Lietotâjam nav nekas tâds jâdara!
Tas, ka tu uzinstalçji windowu, tas nenozîmç, ka tagad viss ir gatavs…
Lai nodroðinâtu stabilu un droðu darbîbu ar OS…tur ir jâmâcâs paðam gadus..
Lietotâjam nav nekas tâds jâdara!
Tas, ka tu uzinstalçji windowu, tas nenozîmç, ka tagad viss ir gatavs…
Lai nodroðinâtu stabilu un droðu darbîbu ar OS…tur ir jâmâcâs paðam gadus..
Preses relīzes