Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › «World Of Warcraft» tagad arī uz iPhone
[youtube]
Un kā tas viņi spēlēs – ar pieskāriena burvību? 😀 😀
This video is private… muhahahah 😀
Man tas pats! Tad kad liku, tad vēl gāja. Pameklēšu kādu alternatīvu ar ko aizvietot.
dodiet man wow uz gludeklja un tostera!!!!
mljin, galugalaa uz ledusskapja!!!
wow save the word!!111!!!11!!!1!!!!!1!11!!!1!1one
sviests… WoW galvenais ir PvP, bet ar kkādu mobilo telefonu nevarēs nekad tā cīnīties PvP kā uz kompja. Īsti WoW fanu ignorēs šitāda varianta eksistenci.
PvP ne būt tur nav galvenais. Japiekrīt gan, ka spēli šādā variantā baudīt ir nereāli, bet gan jau atradīsies maniaki, kuriem šis būs vēlviens iemesls piesaukt WTF?!! NOOB!
Otrkart ka raksta autors raksta, ka cilveki ir emulejushi windows95 un windows 3.11 uz nokias, taa skaitaas virtualizacija nevis programmas izstrade uz citas platformas, šinī gadījumā tā ir tikai programmas izstrāde uz iTouch..
Tachu esiet reaali – Cube dzinis – 3D speele, jau sen iet uz iTouch – gan linux, windows, apple platformaam! info
Un virtualizeet Mac OS uz iTouch var jau arī kādu laiku, nu pat Mini vMac sev uzliku uz iTouch, un viss notiek! 🙂 video –>
info šeit:
Ar ko šī ziņa ir tik speshal es nezinu.. 😀 Laikam tas ka daudziem tiiniidžeriem uz šo atkarība, un lielākā auditorija par šo spēli fano! 🙂
sviests… WoW galvenais ir PvP, bet ar kkādu mobilo telefonu nevarēs nekad tā cīnīties PvP kā uz kompja. Īsti WoW fanu ignorēs šitāda varianta eksistenci.
atkal tu atver muti vispār neko nerubijot… WoW nav galvenais PvP , 40% realmu ir PvE ,jo vairākiem miljoniem cilvēku vnk riebjas PvP. Spēle ir tik populāra pateicoties pvp balancam, reidiem, instancēm un kvestiem ect, kuri ir lieliski pārdomāti.
atkal tu atver muti vispār neko nerubijot… WoW nav galvenais PvP , 40% realmu ir PvE ,jo vairākiem miljoniem cilvēku vnk riebjas PvP. Spēle ir tik populāra pateicoties pvp balancam, reidiem, instancēm un kvestiem ect, kuri ir lieliski pārdomāti.
Tieši tu ver muti kad neko nerubī. Es WoW agrāk ilgi atspēlēju. Līdz 70 lvl jā – kvesti, reidi utt. PvP minimāli, bet īstais spēlēt prieks rodas, kad ir 70lvl , labas mantas un kad reidus taisa nevis uz instancēm, bet uz pretinieku ciematiem. Visi , kas man spēlē bija pazīstami domāja tieši tāpat. Ja tevi neintresē PvP, tad no WoW tev prakstiski nav jēgas. Tikpat labi vari spēlēt parastu RPG tipa spēli. Spēli spēlēju kādu gadu 5-10h dienā, brīvdienās pat vairāk. Par WoW jau nu tiešām es zinu daudz. Un spēles principus labi izprotu. Labāk turi muti, kad pats neko nezini. Kkādus muļķīgus faktus jau vari saukt. Un kas tad ir pārējie 60%? PvP. Man pat liekas, ka PvP ir vēl vairāk.
Un atkal tu runā tikai par sevi, tas, ka tevi interesē PvP nenozīmē, ka visu pasuli interesē PvP. Turklāt WoW tas PvP vēl tādos bērnu autiņos. Gribi PvP – pamēģini WAR, Fury un gan jau, ka vēl ir kāds gamucis, kuriem PvP ir krietni augstākā līmenī kā WoW. Blizzards WoW nekad nav veidojis un nekad arī neveidos kā gamuci, kuram prioritāte ir PvP – viss smagais akcents tiek likts uz PvE.
Turklāt savā neverība esi piemirsis tādu serveru klasi kā RP.
Un tev pašam liekas, ka tavs koments ir ļoti pa tēmu? Mēs vismaz pieturamies pie kaut kādām paralēlēm – WoW.
Ja reiz rakstā ir pieminēts WoW, tad kādēļ par to nepadiskutēt? Jo par galveno tēmu, es domāju, šeit domstarpību nav – WoW nav spēlējams uz telefona.
Kā jau iepriekš teicu