YouTube pārtrauc atbalstu daudzām vecākām ierīcēm

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas YouTube pārtrauc atbalstu daudzām vecākām ierīcēm

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 29 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Aldis
    Participant

Populārais interneta video serviss «YouTube», īpaši neko pirms tam neizziņojot, veicis savdabīgu pavasara tīrīšanu. Kopš 20. aprīļa serviss atslēdzis veco API versiju, kas ļāva piekļūt šim servisam sākot no vecākiem telefoniem, līdz citām viedajām ierīcēm.

Ierīcēm, kurās var izmantot Flash vai HTML5 interneta pārlūkus, YouTube būs pieejams tīmekļa lapas formātā, bet spēļu konsolēm, vecākiem viedtelevizoriem var rasties problēmas. Arī Apple iPhone, kas neatbalsta jaunāku operētājsistēmas versiju par iOS7, nespēs atskaņot YouTube.

[img]https://notepad.lv/userpix/1401_image_977_1.jpg[/img]

Par visu šo, varam padziļināti izlasīt pie Gūgles : https://youtube.com/devicesupport

Anonīms
    Neaktīvs

Bet es jau savam vecajam Andrim 2.3.6 biju sataisījies factory reset taisīt

Nelabojams
    Participant

man po

jūtube tikai uz lielā datora vai laptopa

Andron MacBeton
    Participant

Tieši tā, nafig būtu telefonā youtube jāskatās!

Ta jau drīz gribēs gāzesplītī traukus mazgāt un izlietnē padirst…

Bet es te skatos zābau forumā ka visi brēc ka uz veciem kompjiem aviņiem neiet youtube, un tas esot pat normāli.

Es skatos uz 2,8GHz PentiumD, ar 2Gb DDR-400 rāmi. Videokarte 7600GS. Man iet fullscreenā bez raustīšanās. Firefox 24.8.1 Flash 16.0.0.305.

Vai nu tie brēcēji pieslēdz tam vecajam kompim kaukādu UHD monitoru vai kādas perversijas viņi tur dara…

Participant

YouTube lietošana telefonā ir ērta, ja telefons nav ar mazu ekrānu.

shady
    Participant

Te var gan pastrīdēties… Dažreiz jau gadās situācijas, kad kāds tev nomet linku uz video, piemēram, whatsappā vai kur citur un neesi pie PC – tad var noskatīties. Arī ārpus mājas esmu dažreis skatījies informatīvus un koku video, aiz neko darīt. Protams,. bez tā visa var iztikt, nav jau mirstamā kaite, bet tomēr – cilvēki ir izlaidušies un grib darīt visu, kas ienāk prātā, un neirobežot sevi ar “noskatīšos vēlāk, kad būšu mājās”…

richijs
    Participant

Ja jau youtube nav labais tonis skatīt telefonā, tad jau vispār nevajag pirkt telefonus pa 500€ + jo arī visādi draugiem, sejas grāmatas, whatup u.c ir tādas pokemonu aplikācijas 😀 un protams arī android, ios, wp ir pokemonu os kurš nav produktīvs un ir nelietojams. Turpmāk pirksim samsung telefonus pa 12€

Participant

Tu tikko atainoji vidējā konservatīvā noutpadieša uzskatus. Telefons zvanīšanai, dators internetam, fotokamera bildēm un TomTom navigācijai. Un soma, kur to visu salikt ikdienas pārnēsāšanai.

msh
    Participant

A huļi tev tas viss ikdienā jānēsā apkārt? Kabatā vajag telefonu, neko vairāk. Dators mājās stāv uz galda [neticēsi, bet kam vajadzēs, tas piezvanīs vai atsūtīs SMS], fočētājs arī stāv uz sistēmbloka, reizēm tiek paņemts, tāpat ikdienā viņu nevajag, bet tiem, kas grib baigi fočēt – plakanais telefons ir kādus 15-20 cm par plānu lai tajā iebāztu normālu optiku 😀 , un kur tu ikdienā tā klīsti, ka navigāciju vajag?

Tie kas visu laiku bļauj ka kabatā jābūt surogātdatoram, izklausās pēc nabaga študentiem, kuri daudz ar sabiedrisko braukā, un jānosit laiks. Braucot ar mašīnu, tajā ir maģis, kurš skan, un rakties pa purnagrāmatu, jūtubi un hvz ko vēl nav laika, jo tas ir bīstami. Braucot ar velosipēdu apmēram tas pats, vienīgi tur nav maģa, drīzumā aprīkošu savējo ar īpodu. Braucot autobusā var klausīties mūziku un baudīt ainas aiz loga. Un darbā ir jāstrādā, nevis jāstaigā apkārt, degunu plakanajā iedūrušam. Es par to, ka es brīvajos brīžos mēdzu lasīt bībeli, vēl ne reizes komentārus neesmu dzirdējis – ja es būtu iebakstījis degunu plakanajā, agrāk vai vēlāk kāds kaut ko sāktu teikt 😀

Participant

Man jau patīk šeit valdošais “Nafig tev x ir vajadzīgs? Nu nevajag!!!” noskaņojums. Nu nevajag man kameru neplānotās situācijās, nu nevajag! Īstenībā arī to sūda Endomondo nevajag. Vai tad tik dikti vajag funkciju, kas seko līdzi maršrutam vai kas skaita kilometrus? Nu nafig man to! Arī sazināties ar bilžu un video palīdzību nevajag. Nu ja dikti vajag, ir MMS vai dators mājās. Vārdu sakot – kādēļ vajag, ja var nevajadzēt? Kādēļ man kaut ko vajag, ja msh to nevajag? M?

Izaudz saprātā.

PS: mūsdienu flagmaņiem kameras nereti ir ja ne augstā, tad vairāk kā pietiekamā līmenī. Jaunā Samsung Galaxy S6 kamera ir oga.

Nelabojams
    Participant

Telefonu ekrāni ir mazi – kā viss, kas zem kādām 9 collām. Savukārt, liels ekrāns sākas no 19″.

Pašam ir Lumia920, bet pat murgos nav ienācis prātā uz tā kaut ko skatīties.

Nelabojams
    Participant

Veikalings ir sazombējis, ka tev visu to vajag. Informācijas junk-food tie visi ir. Arī attēla kvalitāte. Pat caurmēra ziepjutrauks ar apmēram 4-6 Mpix jau strādā uz fizikas atļautās robežas. Standarta tīksmiņu uzņemšanai ar telefona kameru ir gana. Jāsaka, arī vairumam “sadzīves” bilžu arī. Taču, ja gribi kaut ko patiešām fotografēt, tad, gribi vai negribi, jāmeklē vien lielāku kameru.

Participant

Protams, kvalitatīvām aurora borealis bildēm vajadzēs spoguļkameru, bet es ar retu kadru ķeršanu un to publicēšanu nenodarbojos. Ja uzņem foto savām vajadzībām, tad pilnīgi pietiek ar laba viedtālruņa kameru. Un tā ir gaume, nevis veikalings.

Kā arī mobilitāte un klāt esamība neprognozējamās situācijās tālrunim ir milzīgs bonuss, ja runājam par kameru.

Participant

Es personīgi nejūtu starpību starp 32 collu TV skatīšanos no vairāku metru attāluma un pārraižu skatīšanos 5 collu ekrānā 20cm atstatumā no sejas.

Participant

Beztēma – manuprāt, patērētājs ne tik ļoti tiek zombēts kā apgādāts ar to, ko patērētājs grib. Tiesa, patērētājs arī nereti grib, lai viņa vietā kāds domā. Un tas jau ir bīstami. Es nevainotu zombēšanu, es vainotu pieprasījumu, no kā izriet piedāvājums. 🙂

msh
    Participant

Kādas tev ir tās neplānotās situācijas, kurās vajag? Tu arī mēdz sist tādus, kuri šaudās, un pēc tam liec bildes purnagrāmatā? 😀 Tu tikko pieminēji mūsdienu debīlismu – kad kaut kas notiek, tā mūžīgi malā stāv bariņš jefiņu, kuri tā vietā lai palīdzētu, ar saviem plakanajiem telefoniem filmē notiekošo. Jā, un kāpēc to endomondo vajag? Lielīšanās programma lai purnagrāmatā lielītos ka esi uzkustējies no mājas, un esi to darījis, spītējot tam ka plakanais visu laiku pa kabatu maisījās. Nu labi, ja aķis ir labs un ja plakano nepadirs, droši vien to alkonauti var izmantot lai pēc kodiena pasekotu kur ir bijuši… 😀 Man kilometrus saskaita Cateye spidometrs, atšķirībā no endomondo, tas ir velosipēda sastāvdaļa, sāk skaitīt kilometrus bez speciālas palaišanas, ir ūdensdrošs un ar vienu bateriju darbojas hvz cik mēnešus – un ja gribu palielīties purnagrāmatā, cik esmu nobraucis, nofočēju tā rādījumu. Sazināties ar bilžu vai video palīdzību? Nu kāpēc ne, vari uzfilmēt un saglabāt kompī “ja tu šito skaties, es jau esmu miris…”, bet savādāk ērtāk un parocīgāk tomēr ir GSM, darbojas momentāni, savietojamība arī simtprocentīga… 😀 Plakanā telefona kamera ir pieklājīga salīdzinājumā ar ko – ar īstu fočētāju, kuram ir tikpat lielas izšķirtspējas matrica? 😀 Fizikas likumus nevar piemānīt vai apiet, normāla optika sastāv no vairākām lielām lēcām.

Man toties ļoti patīk ka man ir telefons, kuru ja aizmirst darbā, tad aizejot uz nākamo maiņu, tas garantēti tur būs, un ja to nometīs no 2 metru augstuma uz betona vai flīžu grīdas, tam vienalga nekas nebūs.

Es nonāku pretējā situācijā virtuālās cīņās, kur tēmas ir par velosipēdiem, kur dažs labs, kuram mēneša nobraukums rakstās ar divciparu skaitli, man mēdz oponēt priekš kam velosipēdam vajag ģeneratorrumbu un rumbu ar planetāro pārvadu – bet nu tur ir tā starpība ka es ar to velosipēdu braucu, nevis tikai aprīkoju “ja nu gadījumā noderētu” dēļ. Š aubos ka kāds profesionāls fotogrāfs fotografētu ar plakano situācijās, kurās pie rokas būtu fočētājs, vai ka kāds diži lietotu plakanā surogātdatora funkcijas, ja divu metru attālumā būtu normāls dators. Ja plakanais ir vajadzīgs dēļ iemesliem, kas nav profesionāli, ir jāsāk domāt kas ir jāmaina dzīvē lai nebūtu tik daudz laika, kas ir šādi jānosit. Es tur redzu tikai mīnusus – lieli, trausli, iekārojami, nevar parakstīt bez rokām, prasa kaut kādas mikroskopiska izmēra sim kartes, aķi netur, maksā dārgi, un tā var turpināt. Zāles, kas ļaunākas par slimību.

Participant

Piedod, bet tu esi reāls cirvis.

Nesapratu, kur man ir saistība ar skriešanas rezultātu šērošanu Facebook? Un ko man dotu tavs Cateye? Un kāda velna pēc lai man telefons maisītos kabatā, ja to var piespraust pie rokas? Kāpēc man izmantot GSM vai citas datu pārraides metodes, ja man visur apkārt ir bezmaksas WiFi un 3G (vai da jebkādu citu bezvadu risinājumu) ķer pat manā mežā? Un kurš, pie Velna, ir teicis, ka ar viedtālruni nevar fotogrāfēt? Piedod, bet labāk izguli savu delīriju un neraksti, jo līdz šim tu šauj kājā tikai sev, veidojot klauna tēlu, kādu te jau dažs labs ir veiksmīgi izveidojis.

Katram gaume ir savādāka, tici vai nē.

Gribu tēmu beigt, kamēr nav vēl vesels cirks atbraucis.

Nelabojams
    Participant

Pienāks laiks – sajutīsi. Kad brilles vajadzēs. Pat lasīšanai optimālais redzes attālums ir apmēram 40 cm. + uz kino taču tu ej? Kāpēc, ja visu to var skatīties telefonā?

Nelabojams
    Participant

Zemas prasības (arī pret sevi) ir laikmeta sērga.

Participant

Nu kino ir cita lieta. Lai kompensētu mūsu lielos kinoekrānus, vajadzēs telefonu pie sejas pielikt šādi, hehe.. Tikai jā, kas var notikt ar acīm, nezinu.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 29 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā