Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › YouTube pārtrauc atbalstu daudzām vecākām ierīcēm
Ierīcēm, kurās var izmantot Flash vai HTML5 interneta pārlūkus, YouTube būs pieejams tīmekļa lapas formātā, bet spēļu konsolēm, vecākiem viedtelevizoriem var rasties problēmas. Arī Apple iPhone, kas neatbalsta jaunāku operētājsistēmas versiju par iOS7, nespēs atskaņot YouTube.
Par visu šo, varam padziļināti izlasīt pie Gūgles :
jūtube tikai uz lielā datora vai laptopa
Ta jau drīz gribēs gāzesplītī traukus mazgāt un izlietnē padirst…
Bet es te skatos zābau forumā ka visi brēc ka uz veciem kompjiem aviņiem neiet youtube, un tas esot pat normāli.
Es skatos uz 2,8GHz PentiumD, ar 2Gb DDR-400 rāmi. Videokarte 7600GS. Man iet fullscreenā bez raustīšanās. Firefox 24.8.1 Flash 16.0.0.305.
Vai nu tie brēcēji pieslēdz tam vecajam kompim kaukādu UHD monitoru vai kādas perversijas viņi tur dara…
Tie kas visu laiku bļauj ka kabatā jābūt surogātdatoram, izklausās pēc nabaga študentiem, kuri daudz ar sabiedrisko braukā, un jānosit laiks. Braucot ar mašīnu, tajā ir maģis, kurš skan, un rakties pa purnagrāmatu, jūtubi un hvz ko vēl nav laika, jo tas ir bīstami. Braucot ar velosipēdu apmēram tas pats, vienīgi tur nav maģa, drīzumā aprīkošu savējo ar īpodu. Braucot autobusā var klausīties mūziku un baudīt ainas aiz loga. Un darbā ir jāstrādā, nevis jāstaigā apkārt, degunu plakanajā iedūrušam. Es par to, ka es brīvajos brīžos mēdzu lasīt bībeli, vēl ne reizes komentārus neesmu dzirdējis – ja es būtu iebakstījis degunu plakanajā, agrāk vai vēlāk kāds kaut ko sāktu teikt 😀
Izaudz saprātā.
PS: mūsdienu flagmaņiem kameras nereti ir ja ne augstā, tad vairāk kā pietiekamā līmenī. Jaunā Samsung Galaxy S6 kamera ir oga.
sākas
Pašam ir Lumia920, bet pat murgos nav ienācis prātā uz tā kaut ko skatīties.
junk-foodtīksmiņufotografēt
Kā arī mobilitāte un klāt esamība neprognozējamās situācijās tālrunim ir milzīgs bonuss, ja runājam par kameru.
Man toties ļoti patīk ka man ir telefons, kuru ja aizmirst darbā, tad aizejot uz nākamo maiņu, tas garantēti tur būs, un ja to nometīs no 2 metru augstuma uz betona vai flīžu grīdas, tam vienalga nekas nebūs.
Es nonāku pretējā situācijā virtuālās cīņās, kur tēmas ir par velosipēdiem, kur dažs labs, kuram mēneša nobraukums rakstās ar divciparu skaitli, man mēdz oponēt priekš kam velosipēdam vajag ģeneratorrumbu un rumbu ar planetāro pārvadu – bet nu tur ir tā starpība ka es ar to velosipēdu braucu, nevis tikai aprīkoju “ja nu gadījumā noderētu” dēļ. Š aubos ka kāds profesionāls fotogrāfs fotografētu ar plakano situācijās, kurās pie rokas būtu fočētājs, vai ka kāds diži lietotu plakanā surogātdatora funkcijas, ja divu metru attālumā būtu normāls dators. Ja plakanais ir vajadzīgs dēļ iemesliem, kas nav profesionāli, ir jāsāk domāt kas ir jāmaina dzīvē lai nebūtu tik daudz laika, kas ir šādi jānosit. Es tur redzu tikai mīnusus – lieli, trausli, iekārojami, nevar parakstīt bez rokām, prasa kaut kādas mikroskopiska izmēra sim kartes, aķi netur, maksā dārgi, un tā var turpināt. Zāles, kas ļaunākas par slimību.
Nesapratu, kur man ir saistība ar skriešanas rezultātu šērošanu Facebook? Un ko man dotu tavs Cateye? Un kāda velna pēc lai man telefons maisītos kabatā, ja to var piespraust pie rokas? Kāpēc man izmantot GSM vai citas datu pārraides metodes, ja man visur apkārt ir bezmaksas WiFi un 3G (vai da jebkādu citu bezvadu risinājumu) ķer pat manā mežā? Un kurš, pie Velna, ir teicis, ka ar viedtālruni nevar fotogrāfēt?
Katram gaume ir savādāka, tici vai nē.
Gribu tēmu beigt, kamēr nav vēl vesels cirks atbraucis.
Preses relīzes