Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Zatlers atlaidis Saeimu – ko nu?
Kas ir Zatlers btw 😮
Tātad šis gads būs ļoti interesants, noteikti uzpeldēs jauni sensacionāli fakti.
Lai gan no otras puses, nav jau neviena cita, ko likt vietā, tā vai tā.
Un cerams, ka “Visu Latvijai!” būs labi rezultāti, jo cik nu es saprotu, viņ iem riebjas krievi un tas ir baigi labi! 🙂 Ja man būtu 18 gadi, tad balsotu par viņ iem. 🙂
Diemžēl tas nekad nenotiks, aizvien LV būs tie saucamie bandīti ievēlēti, tie paši, kas bija vai jauni….
Atlaist un neievēlēt, bet atļaut rīkoties ES, kad būs ievēlēti, tad kārtīgi paskatīties un izvēlēties.
Tādas ir manas domas.
Paklau, Tev ir krievu uzvārds. Tev pašam būtu jāriebjās, jo senči bijuši krievi. 😛
Personīgs jautājums: amerikas iedzīvotāji ir tavi etaloni?
Lai arī iespējams, ka pastāv 100 cilvēku, kas kautko “rubī”, tos nebūt nevar tā uz sitiena tagad iemest saeimā, jo, visticamāk, par viņiem pat neviens nekad nav dzirdējis.
Uzdošu retorisku jautājumu: Kur bija prezidents, kad vajadzēja iziet pie tautas, lai taisnotos par elektrības tarifiem? Kāpēc tad saeimu neatlaida?
Pieļauju, ka esi lielisks datoriķis, bet politiku labāk gan nekomentē.
Prezidents neatbild par elektrības tarifiem. Arī premjers tikai pastarpināti. Tā ir regulatora kompetence.
Ja kādam bija jāiziet pie tautas taisnoties, tad tas bija Dombrovskis ar regulatoru pie rociņas.
Nepiekrītu Tev kategoriski, ka par referendumu un vēlēšanām izdotā nauda būs lieki iztērēta. Tās ir kapeikas, salīdzinot ar to, kas tiks nofenderēts, ja viss paliks pa vecam. Nevar neko izlabot vispār neko nedarot, vai pat nemēģinot.