Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Operātori un Sakari › Zelta Zivtiņa – krāpnieki nerimstas. Jauni fakti!
” Apsveicam! Jusu numurs laimeja 200 Ls sarunu veida. Lai sanemtu balvu, ludzam zvanit infocentram pa noraditiem numuriem 27478581 vai 22151575 Tele2 INFO”
Tā vien kārojās nosūtīt viņiem feikotu atjaunošanas kartes numuru, lai pamokās un panervozē 😀
Laikam joprojām ir aitas, ja reiz vēl pastāv cirpēji!
Vai citi Notepad lietotāji arī ir saskārušies ar šāda veida krāpšanu?
Updated 8.septembrī 2007. gadā:
Uz manu tālruni atnāca īsziņa, ka esmu laimējusi 200 latu. Bija uzrādīti divi tālruņu numuri, uz kuriem zvanīt. Tos pierakstīju un piezvanīju. Pēc tam šie numuri un arī sūtītāja numurs no tālruņa atmiņas pazuda, palika tikai īsziņa.
Man pateica, no kuras pilsētas es esmu un ka nesen esmu papildinājusi karti, arī summu nosauca. Es tīri vai samulsu. Kad pateicu, ka esmu dzirdējusi par tādiem krāpniekiem, saruna tūlīt pārtrūka.
Avots: “Kurzemes Vārds” 2007. gada 7. septembrī, 2.lpp.
Ko tas liecina? Ar krāpšanu nodarbojas paši Tele2 darbinieki, izmantojot sev pieejamo datubāzi un aparatūras tehniskās iespējas (šai gadījumā – attālināto telefona sinhronizāciju).
Ja tā – tas jau ir nopietni.
Loading!TELE2 nav nekādas vainas.Man ir arīLMT pieslēgums.Bet vairāk izmantoju ZZ.
Vienreiz man arī šitāds joks atnāca.Mudīgi piezvanīju uz TELE2 info,pēctam uz policiju(paziņam)un lieta darīta.
zhagis, TELE2 nav ne vainas? Pamēģini aizbraukt uz laukiem… Pamēģini jaungada naktī 0:00 kādam piezvanīt [ar savu tele2]:D Ar LMT nav problēmu!
Man sanāk diezgan bieži aizbraukt uz laukiem un zini, zona ir ok. Tikai kaut kur ap Jersiku, mazliet tālāk uz D-pils pusi varbūt pasūdīgāka. A jaunajā gadā es nezkapēc varēju visus sazvanīt.Tas bija senāk, kad vispār nekā nevarēja izdarīt jaunajā gadā :)Š ķiet čali ir upgrade sataisījuši 🙂
zhagis, TELE2 nav ne vainas? Pamēģini aizbraukt uz laukiem… Pamēģini jaungada naktī 0:00 kādam piezvanīt [ar savu tele2]:D Ar LMT nav problēmu!
Loading pamosties !! Nav vairs 20 gs !!! Protams, ja tu pēdējo reizi Tele2 lietoji pirms 8 gadiem (Baltcom), tad nav brīnums, ka tev ir tāda nostāja !!
2 samurajs: Lieta tāda, ka tie SMS jau tiek sūtīti no Bites numuriem :duno: agrāk sūtīja no tiem pašiem ZZ numuriem, bet tad viņi saprata, ka cita oparatora numurus Tele2 nevarēs tik vienkārši nobloķēt (tiek sūtīts pieprasījums, veiktas pārbaudes un tikai tad Bite bloķē tos numurus).. un uz ZZ tas tiek izplatīts tikai tāpēc, ka tā ir visvairāk izmantotā priekšapmaksas karte :die:
Toreiz kad piezvanīju uz LMT viņi jau bija informēti, kas liecina ka šādas SMS nebija maz…
Nestāsti muļķības.Ir vietas kur labāk strādā TELE2.Ir vietas kur labāk LMT.Ja es nezinātu,tad nerunātu.
Piemērs:Kuldīga,Riežupes smilšu alas.Ir vietas kur TELE 2 strādā,bet LMT nē.Nu kopumā labāks jau esot LMT.Tā runā.
Visiem zināmo neseno vētru laikā(pazūdot elektrībai), Kuldīgā vēl labu laiku varēja sarunāties(TELE2).Toties LMT klusēja.(otrā vētra)Tā kā ja Tu vairāk dzīvojies pa pilsētu,lielas atšķirības nav,kāds operātors.Protams atkal gaumes lieta.
Aizgāja uz Tele2 centru un parādija sms – šie pateica paldies un teica, ka tikšot galā.
P.S. – un nevajag sākt liet ūdeni pa lmt vs tele2 sakariem => abiem ir labi!
zb šitais murgs..tas būtu apmēram tas pats, kas es teiktu ka windows sux, bet pēdējais, ko pats esmu lietojis = windows 3.1…
“Eu es zinu, ka var sūtīt sms pa free”
“Pasaki man ar”
“Nomaini sms centrāles pēdējo numuru”
“Eu, patiešām strādā”
Labi tas būtu par Tele2. Ilgi tas nebija un noslēdza numuru, bet vai kāds aizdomājās par LMT, es foxsk8 un šī foruma users devil aizdomājās. Tā rezultātā, pētot par vienas lekcijas laiku, atkodām arī LMT sms centrāles numur. Sūtījām sms uz nebēdu, nu ko laiks bija noprovēt ko saka
Secinājumi.
USE TOXIC, GPRS lēts, savējie par velti runā (tik pat kā) Sūdzēties var tikai tad, ja telefonam ir sim liegums, lai šo tīklu nevarētu lietot, tad nu vajadzētu DHu 5 kābeli, softu, un aidā.
Un vēl par Tele2. Pašā sākumā, kad parādījās ZZ klubs, ķipa 2 Ls par katru reģistrētu numuru pienācās, tā nu latviešu skolēni, neko nedarot kontā 400 Ls dabūja. 😀
Mans favorīts ir TOXIC, pats lietoju ZZ.
laiks bija skolēni, neko nedarot kontā 400 Ls dabūja. 😀
Cietumā Tevi:DDD
Preses relīzes