2024. gada jūlija Netflix Originals 

Gaidāmā mēneša Netflix Originals papildinās dažādi ieraksti, taču lielākā zvaigzne ir Edijs Mērfijs ar Beverly Hills Cop.

Netflix Originals angļu valodā

Beverly Hills Cop 4: Axel F

Kad? 3. jūlijā

Viena no gaidītākajām Netflix Originals filmām ir jaunā Beverly Hills Cop daļa. Gadiem ilgi esot izstrādes stadijā, filmā redzami gan jauni, gan pieredzējuši tēli, piemēram, Aksels Folijs. Viņam jāsadrbojas ar jaunu partneri, lai atrastu to, kurš draudējis viņa meitas dzīvībai. 

Edijs Mērfijs ir atpakaļ labāks kā jebkad, taču viņu lieliski papildina Džozefs Gordons-Levits, Tajloura Peidža, Džadžs Reinholds, Džons Aštons, Pauls Reizers, Bronsons Pinčots un Kevins Beikons. 

Reciever 1. sezona

Kad? 9. jūlijs

Netflix sporta dokumentālās uzņem apgriezienus, jo pagājušā gada Quarterback sērijām pievienojas Reciever. Jaunās sērijas sniegs ieskatu dažu no līgas lielāko zvaigžņu aizkadrā. Skatītāji sekos līdzi Davantē Adamsam (Lasvegasas Raiders), Džastinam Džefersonam (Minesotas Vikings), Džordžam Kitlam (Sanfrancisko 49ers), Dībo Samuelam (Sanfrancisko 49ers) un Amon-Ar Saint Braunam (Detroitas Lions).

Exploding Kittens 1. sezona

Kad? 12. jūlijs

Balstīts uz Netflix mobilo kāršu spēli, pateicoties Matam Inmanam, Exploding Kittens būs pieejama arī kā pasīvā atpūta. 

Skywalkers: A Love Story

Kad? 18. jūlijā

Vēl viena dokumentālā filma, kas ierindojas jūlija jaunumos, ir Skywalkers: A Love Story. Filma, ko režisējis Džefs Zimbalists un Marija Bukonina, ir par pārgalvīga pāra ceļojumu pa pasauli, lai uzkāptu pasaules pēdējā super debesskrāpī un nodemonstrēt unikālu akrobātisku triku tā virsotnē. 

Find Me Falling

Kad? 19. jūlijs

Netflix mīlestības pilnā vasara iekļaus jaunu filmu par izbijušu rokzvaigzni Džonu Almanu, kurš dodas uz izolētu māju Kiprā, lai atdzīvinātu savu karjeru. Tomēr viņa vēlmi pēc vientulības izjauc tikšanās ar svešiniekiem un negaidītas atkal satikšanas.

The Decameron 1. sezona

Kad? 25. jūlijs

Katlīna Džordana stāv aiz jaunas vēsturiskās komēdijas, kas norisinās melnās nāves “priecīgajos” laikos. Sekojot līdzi ekscentriskiem tēliem, sērijas fokuss ir uz tā laika šķiru sistēmām, un cilvēkiem, kuri izdzīvoja sabiedrības augstākajos slāņos. 

Mountain Queen: The Summits of Lhakpa Sherpa

Kad? 31. jūlijs

Lūcija Valkere režisējusi filmu par Lhakpas Šerpas dzīvi. Esot vēl jaunai meitenei, viņai tika noraidīta izglītība, tāpēc nācās strādāt kalnos, taču paralēli slēpt savu dzimumu. Ar laiku viņa kļuva par pirmo nepāliešu sievieti, kura uzkāpa Everestā. Pēcāk emigrēja uz ASV kā vientuļā māte.

Netflix Originals citā valodā

The Imaginary

Kad? 5. jūlijs

Valoda: Japāņu

Daļa no vairāku filmu sadarbības, 2024. gada jūlijā Netflix sniegs mājas The Imaginary, taču tikai konkrētos reģionos. 

Jošijukī Momose darbs ir par puiku Rudžeru, kurš ir iedomu tēls meitenei, kura zaudējusi spēju mīlēt. 

Desperate Lies 1. sezona

Kad? 5. jūlijs

Valoda: Brazīlijas portugāļu  

Jaunas Brazīlijas drāmas sērijas par sievieti, kura paliek stāvokli ar dvīņiem no diviem vīriešiem, veidojot daudzus šķēršļus. Viņa cīnās, lai saglabātu ģimenes vienotību, paralēli krājoties noslēpumiem. 

Blame the Game

Kad? 12. jūlijā

Valoda: Vācu

Komēdija no Netflix Germany ir par ģimenes spēļu vakariem ar jaunu vīrieti, kurš ir ielūgts kā romantisks partneris. Tomēr situācija sagrozās, kad ierodas bijušais.  

Kleo 2 .sezona

Kad? 25. jūlijs

Valoda: vācu

Pēc diviem gadiem klusuma kopš pirmās sezonas, atgriežas vācu trillera sērijas Kleo. 

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt