2021. gadā Twitter turpinās eksperimentēt ar jauniem modeļiem, tai skaitā abonementu

Twitter turpina pētīt abonēšanas pakalpojumu un citu maksas funkciju pievienošanu, lai papildinātu savus ieņēmumus, kas šobrīd ir tikai no reklāmām, teikts otrdien publiskotajā Bloomberg ziņojumā. Ziņojumā teikts, ka uzņēmums apsver virkni ideju, kā piemēram, profila pielāgošana vai aizsūtīto ziņu atsaukšana vai uz abonementu balstīta piekļuve Tweetdeck lietotnei.

Twitter apstiprināja, ka uzņēmums pēta jaunus modeļus un eksperimentē ar tiem, taču atteicās sniegt sīkāku informāciju. Uzņēmuma interese par maksas funkcijām, tai skaitā abonementiem, jau bija iepriekš publiski zināma.

Pagājušajā vasarā tika veikta aptauja, kurā lietotnes lietotājiem uzdeva jautājumu, par kādām funkcijām viņi ir gatavi maksāt, tostarp par tādām iespējām kā pielāgotas krāsas, publicēt garākus un augstākas izšķirtspējas videoklipus, profila emblēmas, automātiskās atbildes un citām.

Pēc tam  2020. gada otrā ceturkšņa ieņēmumu periodā Twitter izpilddirektors investoriem paziņoja, ka, visticamāk, tiks veiktas pārbaudes par abonementu ieviešanu.

Avots: TechCrunch

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt