Huawei iedvesmo ar inovatīviem produktiem, kas apvieno modi un inovācijas

​​​​​​​​Barselonā norisinājās HUAWEI inovatīvo produktu atklāšanas pasākums, kurā Huawei Consumer Business Group (CBG) prezentēja vairākus jaunos un gaidītos produktus, kas izceļas ar “Fashion Edge” pieeju nēsājamajām ierīcēm. 19. septembrī prezentētie jaunie produkti ietver HUAWEI WATCH GT 5 sēriju, HUAWEI WATCH D2 un HUAWEI WATCH Ultimate Green pulksteņus.

HUAWEI WATCH GT 5 sērija: Modes līderi

Jaunās sērijas HUAWEI WATCH GT 5 viedpulksteņi ir vieni no pirmajiem, kuros iekļauta HUAWEI TruSense sistēma. Šī inovatīvā tehnoloģija apvieno veselības un fiziskās sagatavotības uzraudzību, izmantojot uzlabotus sensorus un gudrākus algoritmus. Rezultātā tiek nodrošināta ātrāka, precīzāka un daudzpusīgāka datu analīze. TruSense sistēma ir izstrādāta, lai vēl efektīvāk palīdzētu sekot līdzi gan veselības rādītājiem, gan fiziskajām aktivitātēm.

HUAWEI WATCH GT 5 sērijas viedpulksteņiem raksturīgs stilīgs “Sharp-Edge” dizains, un tie pieejami gan Pro, gan standarta versijās. Šis dizains ir izstrādāts, lai pulkstenis kalpotu arī kā elegants modes aksesuārs. Pro versijā izmantoti augstas kvalitātes materiāli, piemēram, titāna sakausējums un nanokristālu keramika, kas pulkstenim nodrošina lielāku izturību un ilgmūžību.

Jaunais viedpulkstenis piedāvā arī augsta līmeņa sporta režīma funkcijas. HUAWEI WATCH GT 5 Pro papildina vairākus sporta režīmus, piemēram, jaunajā pulkstenī pieejamas vairāk nekā 15 000 pasaules golfa laukumu kartes. Viedpulksteņos ir sešas golfa laukumu kartes no Latvijas un 24 kartes no Baltijas. Kā arī brīvās niršanas režīms, piedāvājot lietotājam plašāku izsekošanas iespēju sporta aktivitātēm. Turklāt HUAWEI WATCH GT 5 Pro ietver profesionālas Trail Run funkcijas, piemēram, segmentācijas navigāciju un 10 metru kontūru karti.

Viedpulksteņa akumulatora darbības laiks ir izcils – HUAWEI WATCH GT 5 46 mm un GT 5 Pro 46mm var lietot līdz pat 14 dienām, bet HUAWEI WATCH GT 5 41 mm un GT 5 Pro 42 mm – līdz pat 7 dienām.

HUAWEI WATCH D2: Pasaulē pirmais viedpulkstenis ar ambulatoro asinsspiediena monitoringu, sertificēts NMPA un MDR

Izlaižot HUAWEI WATCH D2, Huawei piedāvā revolucionāru inovāciju – pasaulē pirmo ambulatoro asinsspiediena monitoringa (ABPM) ierīci uz rokas, kas sertificēta NMPA un MDR. Tas iezīmē nozīmīgu soli uz priekšu nēsājamo tehnoloģiju jomā, iemiesojot Huawei vadmotīvu:  “Veselība pirmajā vietā”.

HUAWEI WATCH D2 nodrošina precīzu asinsspiediena mērīšanu 24 stundas diennaktī, pateicoties HUAWEI TruSense sistēmai, kas garantē ātrākus un precīzākus rezultātus.

Huawei jau vairāk nekā deviņus gadus veicina inovācijas asinsspiediena tehnoloģiju jomā, cieši sadarbojoties ar pasaules vadošajiem hipertensijas ekspertiem, tostarp profesoru Gregoriju Stergu (Gregory Stergiou), Starptautiskās Hipertensijas biedrības ievēlēto prezidentu, un profesoru Vanu Dzjuguanu (Wang Jiguang), Ķīnas Hipertensijas līgas prezidentu.

HUAWEI WATCH D2 ir viegls un plāns ar šauru mehānisko gaisa spilvenu un 1,82 collu lielu ekrānu. Salīdzinot ar tradicionālajiem augšdelma asinsspiediena mērītājiem, pulkstenis ir tikai aptuveni 1/5 platumā un 1/25 apjomā, padarot to ļoti ērti lietojamu jebkurā vietā.

Turklāt, ar vienu pieskārienu lietotāji var izmērīt līdz pat 9 ķermeņa rādītājus un izveidot detalizētu veselības pārskata ziņojumu.

“Huawei ir par veselīgu un kustīgu dzīves veidu, nezaudējot stilu un labu izskatu, par to arī liecina jaunākās tehnoloģijas un to inovatīvās iespējas. Barselonā tika prezentēti trīs jauni viedpulksteņi, kuriem ne tikai ir uzlabotas sporta funkcijas, bet arī lielisks dizains, tādējādi kļūstot arī par modes aksesuāru. Turklāt jaunais HUAWEI WATCH D2 var palīdzēt cilvēkiem monitorēt viņu veselību, piedāvājot asinsspiediena ambulatoro monitoringu, kas ļauj precīzāk sekot līdzi sirds un asinsvadu veselības stāvoklim ikdienā,” stāsta Huawei produktu apmācības vadītājs Mikus Tillers.

HUAWEI WATCH Ultimate Green Edition: Izpētīt bez ierobežojumiem

HUAWEI WATCH Ultimate, atjauninātā versija no pagājušā gada, piedāvā uzlabotas golfa laukuma funkcijas un jaunu ekspedīcijas režīmu. Turklāt ir pieejams arī jauns zaļās krāsas variants, kas apvieno jaunākās tehnoloģijas un izsmalcinātu meistarību, izceļot “Adventure Forward” garu piedzīvojumu meklētājiem.

Šis jaunais zaļais modelis ir aprīkots ar ekskluzīvu divkrāsu nano-keramikas apmali, kuras ražošanas process ir sarežģīts, lai iegūtu elegantu baltās un zaļās krāsas kombināciju. Jaunais golfa laukuma režīms piedāvā uzlabotu analīzi un detalizētus ieskatus, tostarp spēles attālumu, sitiena attālumu, AI Caddie un citas noderīgas funkcijas. Jaunā Expedition Route Import funkcija, kas integrēta ar lietotni HUAWEI Health, ļauj lietotājiem ērti importēt savus maršrutus.

Huawei turpina veicināt veselīgu dzīvesveidu ar globālo kampaņu “Light Up Your Rings”, kas izmanto aktivitātes gredzenus un medaļu balvu sistēmu, lai motivētu cilvēkus dzīvot veselīgāk un aktīvāk.

Turklāt Huawei nēsājamās ierīces ir pilnībā saderīgas ar gan Android, gan iOS viedtālruņiem, nodrošinot piekļuvi jaunākajām veselības un sporta tehnoloģijām plašākai auditorijai.

HUAWEI MatePad Pro 12: Stils, kas apvieno radošumu un produktivitāti

Prezentācijas laikā tika paziņots arī par populārajiem HUAWEI MatePad Pro 12,2 collu un HUAWEI MatePad 12 X planšetdatoriem, kas kopā nodrošina jaunas paaudzes valkājamo ierīču pieredzi un modernizētas tehnoloģijas uzlabotai produktivitātei un nepārtrauktai savienojamībai ar pilnīgi jauniem planšetdatoriem.