Izpētiet AOC dāvanu ceļvedi aizrautīgiem spēlētājiem

Šajā brīvdienu sezonā izpētiet pikseļu ceļojumu, kas izstrādāts plašam spēļu cienītāju lokam. Atklājiet ideālu tehnoloģiju ceļabiedru konkurētspējīgam entuziastam, aizrautīgam pētniekam, stratēģijas meistaram, ikdienas sociālo spēļu spēlētājam, stāstu vadītam piedzīvojumu meklētājam vai profesionālim esportā.

Iedzīviniet sava mīļotā drauga spēļu piedzīvojumu un padariet šo svētku sezonu neaizmirstamu ar nevainojami trāpīgu dāvanu!

Konkurētspējīgam entuziastam

Spēlētājam, kuru aizrauj daudzspēlētāju tiešsaistes cīņu arēnas (MOBA) un pirmās personas šāvēja (FPS) spēļu intensitāte ar AOC GAMING 25G3ZM/BK ir labākā izvēle. Šis monitors, kas lepojas ar zemu ievades aizkavi un 240 Hz augstu atsvaidzes intensitāti, nodrošina konkurētspēju ar vienmērīgu un precīzu spēli, nodrošinot pārākumu jebkurā virtuālajā cīņā.

Ieteiktā mazumtirdzniecības cena: 199 €

Uzziniet vairāk par AOC GAMING 25G3ZM/BK.

Aizrautīgam pētniekam

Veiksmes mednieki var mesties episkos piedzīvojumos un izpētīt RPG lomu spēli ar AGON AG405UXC. Šis īpaši platais monitors nodrošina vizuālu baudījumu, QHD izšķirtspēju (3440×1440) iespaidīgā 40 collu izmērā, ko papildina HDR atbalsts. Tas ļauj iegremdēties elpu aizraujošās ainavās un izbaudīt spēles kā vēl nekad, padarot katru uzdevumu par vizuāli satriecošu ceļojumu.

Ieteiktā mazumtirdzniecības cena: 599 €

Izpētiet visu par AGON AG405UXC.

Stratēģijas meistaram

Komandieri var vadīt savas armijas un iekarot karaļvalstis ar AOC GAMING CU34G2X/BK. Lieliski piemērots reāllaika (RTS) un gājienu stratēģijas (TBS) spēlēm, tā īpaši platais attēlu formāts nodrošina stratēģisku pārskatu, kas nepieciešams pilnīgai dominēšanai. Katru gājienu var precīzi izplānot un ar aizrautību vērot to norisi platajā displejā.

Ieteiktā mazumtirdzniecības cena: 389 €

Dodieties iekarot ar AOC GAMING CU34G2X/BK.

Stāstu vadītam piedzīvojumu meklētājam

Drosmīgie var iegremdēties aizraujošos stāstos un vizuāli satriecošos piedzīvojumos ar AOC GAMING CQ27G2S/BK. Šis monitors ir pielāgots uz stāstiem balstītām spēlēm, ar augstu kontrasta koeficientu un spilgtu krāsu atveidi. Tā izliektais dizains palielina iegremdējošas skatīšanās efektu, savukārt HDR10 atbalsts sniedz uzlabotus izgaismojumus un ēnas. Katrs sižeta pavērsiens un emocionālais moments tiek piedzīvots kinematogrāfiskā kvalitātē, atdzīvinot spēles stāstījumu.

Ieteiktā mazumtirdzniecības cena: 269 €

Atklājiet AOC GAMING CQ27G2S/BK.

Ikdienas sociālo spēļu spēlētājam

Nesteidzīgām spēļu sesijām kopā ar draugiem AOC GAMING Q27G2S/EU ir lielisks sabiedrotais. Paredzēts ikdienas daudzspēlētāju un viena spēlētāja spēlēm, tā ērtie skata leņķi un krāsu precizitāte rada sociālo spēļu centra efektu. Tā IPS panelis un plašie skata leņķi nodrošina, ka ikviens var darboties, nepalaižot garām ne mirkli. Ar optimālu 27 collu izmēru, QHD izšķirtspēju un 165 Hz atsvaidzes intensitāti monitoram ir veiktspēja, asums un pieņemama cena.

Ieteiktā mazumtirdzniecības cena: 299 €

Sazinieties ar AOC GAMING Q27G2S/EU.

Profesionālam esportistam

Tiem spēlētājiem, kas tiecas pēc titula tādās esporta spēlēs kā CS:GO un League of Legends, AGON PRO AG276QZD ir piemērotākā izvēle. Pateicoties OLED tehnoloģijai, ar ārkārtīgi mazu reakcijas laiku, ļoti augstu 240 Hz atsvaidzes intensitāti, zemu ievades aizkavi un NVIDIA G-SYNC saderību, šis monitors nodrošina precīzu katras kustības izpildi. Paaugstiniet savu esporta sniegumu un sacentieties visaugstākajā līmenī.

Ieteiktā mazumtirdzniecības cena: 999 €

Paaugstiniet līmeni ar AGON PRO AG276QZD.