Samsung Galaxy Fold6 un Flip6 vēl vairāk paplašina Galaxy AI sniegtās iespējas

Samsung Electronics Co., Ltd. Galaxy Unpacked pasākumā Parīzē prezentēja savus pilnīgi jaunos Galaxy Fold6 un Galaxy Flip6 viedtālruņus.

Šī gada sākumā Samsung aizsāka jaunu mākslīgā intelekta (AI) ēru, ieviešot Galaxy AI funkcijas. Ar jaunajām Galaxy salokāmo viedtālruņu sērijas viedierīcēm Samsung sāk nākamo Galaxy AI attīstības posmu un, pateicoties daudzpusīgākajai un elastīgākajai viedierīču konstrukcijai, nodrošina unikālu mobilo ierīču lietošanu. Neatkarīgi no tā, vai tiek izmantots Fold lielais ekrāns, Flip FlexWindow vai ikoniskais FlexMode, Galaxy Fold6 un Flip6 ierīces palīdzēs izmantot mākslīgā intelekta sniegtās iespējas vēl plašāk.

Samsung dati atklāj, ka 65% Galaxy ierīču lietotāju AI funkcijas jau tagad izmanto katru dienu un populārākās no tām ir Circle to search, Generative Edit, Instant Slow Mo, Live Translate un Chat Assist.

Samsung ilgā inovāciju vēsture ir ļāvusi mums būt līderiem mobilajā jomā, radot salokāmu konstrukciju un aizsākot mobilo ierīču mākslīgā intelekta laikmetu. Tagad mēs ar prieku apvienojam šīs divas inovācijas un paveram jaunas iespējas lietotājiem visā pasaulē,” norāda Samsung Electronics mobilo ierīču biznesa prezidents un vadītājs Tae Mūns Ro.

Samsung inovācijas salokāmo ierīču jomā ir radījušas līdz šim plānākās un vieglākās Galaxy sērijas ierīces. Perfekti simetrisks dizains ar taisnu malu nodrošina estētiski pievilcīgu izskatu, bet papildu dizaina uzlabojumiem jaunie Galaxy salokāmie viedtālruņi ir izstrādāti tā, lai nodrošinātu vēl lielāku izturību. Ārējo triecienu radīto ietekmi labāk sadala dubulto eņģu konstrukcija, ko tagad vēl vairāk atbalsta arī nostiprināta locīšanas mala. Turklāt, pilnveidota galvenā ekrāna uzbūve uzlabo salocīšanu, tajā pašā laikā saglabājot izturību. Jaunākā sērija ir aprīkota arī ar uzlabotu Armor Aluminum un Corning® Gorilla® Glass Victus® 2 stiklu, padarot ierīces par līdz šim izturīgākajām salokāmo viedtālruņu sērijā.

Galaxy Fold6 un Flip6 ir aprīkoti ar Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy — līdz šim modernāko Snapdragon mobilo procesoru, kas apvieno savā klasē labāko CPU, GPU un NPU veiktspēju. Procesors ir optimizēts AI apstrādei un uzlabo grafisko un kopējo veiktspēju. Uzlabotā dzesēšanas sistēma maksimāli palielina veiktspēju ar lielāku tvaika kameru Fold6 un pirmo reizi iebūvētu tvaika kameru arī Flip viedtālrunī.

Galaxy Fold6: Lielā ekrāna sniegtā produktivitāte, ko papildina AI

Galaxy Fold6 piedāvā virkni AI atbalstītu funkciju un rīku, kas palīdz maksimāli izmantot lielā ekrāna sniegtās iespējas un var ievērojami uzlabot produktivitāti.

Note Assist funkcijai lietotnē Samsung Notes ir pieejamas tulkošanas, kopsavilkumu un automātiskās formatēšanas iespējas, lai vienkārši un viegli varētu veikt piezīmes. Turklāt nesen iestrādātā transkripcijas funkcija ļauj pašā lietotnē Notes transkribēt, tulkot un apkopot balss ierakstus. Arī PDF failos tekstus var tulkot un nevainojami aizvietot ar PDF overlay translation funkciju lietotnē Notes. Jaunā Samsung tastatūras funkcija Composer ģenerē un iesaka tekstu, pamatojoties uz vienkāršiem atslēgvārdiem, ko ērti izmantot tādās lietotnēs kā Gmail, Instagram un citās. Turklāt S Pen ļauj ērtāk piekļūt funkciju saīsnēm, virzot irbuli virs ierīces ekrāna. Funkcija Smart select vēl vairāk paplašina S Pen iespējas, piedāvājot tādas noderīgas funkcijas kā tulkošanu, piezīmju pievienošanu un jauno Sketch to image. Vienkārši skicējot vai zīmējot uz ekrānuzņēmuma, Sketch to image ģenerēs iespējamās attēla opcijas.

Pateicoties Samsung ilggadējai sadarbībai ar Google, Galaxy Fold6 ļauj strādāt, spēlēt videospēles un meklēt informāciju vēl labāk. Salokāmajā ierīcē ir pilnībā integrēta jaunākā Google Gemini lietotne, kas nodrošina AI asistentu tieši tavā viedtālrunī. Vienkārši pavelkot ekrāna stūri vai sakot “Hey Google”, vari aktivizēt Gemini un saņemt palīdzību rakstīšanas, mācīšanās vai plānošanas jautājumos. Gemini ir integrētas dažas no iecienītākajām Google lietotnēm, ļaujot, piemēram, viegli organizēt perfekto ceļojumu, iegūstot reāllaika informāciju par lidojumu un viesnīcu rezervāciju, kā arī izpētīt slavenus apskates objektus un labākos maršrutus, izmantojot Google Maps. Gadījumā, ja vēlies saņemt detalizētu informāciju par korejiešu popmūzikas videoklipu, kuru skaties Fold6 lielajā ekrānā, ar ekrāna vairāku logu sadalījumu vari piekļūt Gemini lietotnei, lai uzdotu jautājumus. Ja vēlies uzzināt videoklipā redzamā mākslinieka vārdu, vienkārši nospied un paturi sākuma pogu un apvelc, izcel vai pieskaries ekrānam, un Circle to Search nekavējoties piedāvās meklēšanas rezultātus.

Galaxy AI telefonā Fold6 ir uzlabojis arī saziņu. Izmantojot telefona unikālo divu ekrānu konstrukciju, Interpreter funkcija ir aprīkota ar jaunu sarunu režīmu, kas ļauj abām iesaistītajām pusēm ērti vienlaicīgi skatīt tulkojumus galvenajā un vāka ekrānā, tā nodrošinot dabiskāku sarunas gaitu. Funkcija piedāvā arī vienvirziena tulkojumu, lai varētu vieglāk saprast lekcijas vai cita veida prezentācijas svešā valodā. Live Translate, kas tulko zvanus reāllaikā tieši ierīcē, tagad aptvers vēl dažas populāras trešo pušu lietotnes, ne tikai Samsung zvanu lietotni.

Mākslīgā intelekta atbalstīts ProVisual Engine Galaxy Fold6 pacels radošumu nākamajā līmenī – no attēlu uzņemšanas līdz rediģēšanai un skatīšanai. Uzlabotā rediģēšanas pieredze ar Photo Assist palīdz bez piepūles radīt profesionālas kvalitātes saturu uz lielā ekrāna. Portrait Studio piedāvā pārveidot uzņemtos portretus dažādos stilos, piemēram, karikatūru vai akvareļu gleznojuma stilā. Ja vēlies izbaudīt katru sekundi vēl detalizētāk, Instant Slow-mo ļauj uzreiz palēnināt uzņemto video, radot papildu kadrus.

Galaxy Fold6 ļauj ne tikai radīt saturu, bet arī to izbaudīt. Galaxy Fold6 piedāvā uzlabotu videospēļu spēlēšanu, ko nodrošina jaudīgs procesors un 1,6 reizes lielāka tvaika kamera dzesēšanai, lai varētu spēlēt ilgāk, vienlaikus saglabājot veiktspēju. Izteiksmīgu un reālistisku attēlu videospēlēs nodrošina Ray Tracing tehnoloģija, un tā tiek iedzīvināta 7,6 collu ekrānā, kas piedāvā līdz pat 2600 nitiem lielu spilgtumu, kas ļauj pilnībā iegrimt spēļu pasaulē.

Galaxy Flip6: Unikāla, tieši tev pielāgota lietošanas pieredze

Galaxy Flip6 ir ne tikai piemērots ērtai līdzi nēsāšanai, bet arī piedāvā virkni jaunas pielāgošanas iespējas un radošuma funkcijas, lai varētu maksimāli izmantot un baudīt katru mirkli ar telefonu rokās.

3,4 collu Super AMOLED FlexWindow atkal ticis uzlabots, ļaujot izmantot AI funkcijas pat neatverot ierīci. Lai sazinātos, kamēr atrodies kustībā, vari atbildēt uz īsziņām, izmantojot funkciju Suggested replies, kas analizē tavas jaunākās ziņas un iesaka pielāgotas atbildes. FlexWindow nodrošina piekļuvi Samsung Health atjauninājumiem un paziņojumiem, kā arī ļauj mūzikas logrīkā izvēlēties nākamo dziesmu, ko vēlies klausīties. Turklāt FlexWindow piedāvā vairāk logrīku nekā jebkad agrāk un ļauj pārbaudīt informāciju no vairākiem logrīkiem reizē.

Tas nebūtu Flip, ja nebūtu arī dažādas iespējas ierīci pielāgot. Izmantojot AI funkciju Photo Ambient, fona tapetes var mainīties automātiski, atkarībā no diennakts laika un laikapstākļiem. Ar rekomendētajām ekrāna izkārtojuma iespējām var arī viegli izveidot vienotu izskatu un sajūtu, piemēram, pārvietojot pulksteni vai mainot bildes rāmim.

FlexCam piedāvā daudzpusīgas kameras lietošanas iespējas un paver jaunas radošās iespējas. Ar jauno Auto Zoom funkciju FlexCam automātiski atrod labāko kadrējumu, atpazīstot objektu un to pietuvinot vai attālinot pirms foto uzņemšanas. Tādējādi nav jāizvēlas, vai kadrā būs draugi vai satriecošais fons — un tas viss tiek kontrolēts automātiski.

Jaunie 50 MP platleņķa un 12 MP Ultra-Wide kameru sensori uzlabo kameras lietošanu un nodrošina skaidras un izteiksmīgas detaļas attēlos. Jaunais 50 MP sensors atbalsta 2x optisko tālummaiņu, vienlaikus piedāvājot AI tālummaiņu, kas nodrošina fotografēšanu ar līdz pat 10x tālummaiņu. Nightography, kas uzlabota ar video HDR, ļauj uzņemt izteiksmīgākus video – pat vājā apgaismojumā – un sadarbojas arī ar populārām sociālajām lietotnēm. Nakts režīms tagad ir pieejams arī Instagram Story, lai, neizejot no lietotnes, varētu uzņemt pārsteidzošus fotoattēlus naktī un publicēt tos tieši savā kontā.

Var izmantot visas Flip6 radošās un pielāgojamās funkcijas, neuztraucoties par akumulatora darbības laiku, jo aparatūras un programmatūras optimizācija, kā arī ietilpīgāks akumulators (4000mAh) nodrošina ilgāku darbības laiku.

Tevis kontrolēta drošība, kurai vari uzticēties

Galaxy Fold6 un Flip6 ir aizsargāti ar Samsung KnoxSamsung Galaxy aizsardzības līmeņa vairākslāņu drošības platformu, kas izveidota, lai aizsargātu svarīgu informāciju un pasargātu no ievainojamībām ar visaptverošu aparatūru, reāllaika draudu noteikšanu un vispārīgu aizsardzību. AI laikmetā Samsung spēcīgāk nekā jebkad agrāk apņēmies lietotājiem piedāvāt izvēles iespējas attiecībā uz savas ierīces iestatījumiem. Tāpēc lietotājiem Galaxy AI iestatījumos ir pieejama pilnīga kontrole pār to, kā ļaut ar saviem datiem uzlabot AI darbību.

Uzlabotā datu aizsardzība kā papildu aizsardzības slāni nodrošina pilnīgu šifrēšanu, veidojot datu kopijas, sinhronizējot vai atjaunojot savus datus, izmantojot Samsung Cloud. Jauno Galaxy salokāmo viedtālruņu sēriju atbalsta arī vairākas Samsung drošības un privātuma funkcijas, tostarp Knox Vault, Security & Privacy Dashboard, Auto Blocker, piekļuves atslēgas, drošs Wi-Fi, Quick Share un Apkopes režīms.

Nemitīga virzība uz ilgtspējīgu nākotni

Jaunākās Galaxy salokāmās ierīces ir nozīmīgs solis Samsung centienos veicināt aprites dizainu, vēl vairāk izmantojot dažādus otrreizēji pārstrādātus minerālus, tostarp pārstrādātu stiklu, alumīniju, plastmasu, kobaltu un retos elementus vēl vairāk detaļās. Pirmo reizi Galaxy Fold6 un Flip6 ir izmantotas sastāvdaļas, kurās ir pārstrādāts zelts un varš. Lai ar mazāk resursiem paveiktu vairāk, Samsung ir pārveidojis ne tikai paša produkta dizainu, bet arī tā iepakojumu. Viens no šādiem piemēriem ir iepakojuma kaste, kas izgatavota no 100% pārstrādāta papīra. Galaxy Fold6 un Flip6 ir izstrādāti arī domājot par ilgmūžību, piedāvājot garantētus septiņu paaudžu operētājsistēmas atjauninājumus un septiņu gadu drošības atjauninājumus, lai vēl ilgāk varētu baudīt Galaxy ierīču lietošanu.

Pieejamība

Galaxy Fold6 un Flip6 sērijas ierīces būs pieejamas iepriekšpasūtīšanā no šodienas, 10. jūlija, bet plašāk pieejamas no 24. jūlija.

Galaxy Fold6 ir pieejams sudrabaini pelēkā un tumši zilā krāsā, savukārt Galaxy Flip6 ir pieejams sudrabaini pelēkā, zilā un piparmētru krāsā, lai varētu izvēlēties krāsu, kas vislabāk atbilst tavam stilam. Pasūtot Galaxy Fold6 un Galaxy Flip6 tiešsaistē, var izvēlēties arī ekskluzīvo, vienīgi Samsung.com pieejamo melno krāsu.

Jauno Samsung ierīču iegādi pieejamāku padara atpirkuma iespēja, ar ko iespējams saņemt atlaidi, nododot veco ierīci. Vidēji katrs trešais Samsung klients izmanto šo iespēju, iegādājoties pašas jaunākās ierīces.