2020. gadā Apple plāno izlaist iPhone ar jaudīgāku, 6GB operatīvo atmiņu

Kad runājam par Apple iPhone operatīvo atmiņu (RAM), kompānija līdz šim nav vērsusi lielu uzmanību tā attīstīšanai. Galvenais iemesls – Apple savā iPhone viedtālrunī ,,kontrolē” gan pašas aparatūras izstrādi, gan instalēto programmatūru, kas nozīmē, ka, iPhone piedāvājot tikai 4 GB RAM, optimizē programmatūru un pārējos ierīces tehniskos aspektus ap to.

Taču laikam ejot uz priekšu, RAM uzlabošana noteikti nenāktu par sliktu, jo īpaši, ja runa iet par vairāku uzdevumu programmām (multitasking apps), un labā ziņa ir tā, ka 2020. gadā Apple sola izlaist jaunos iPhone ar 6 GB RAM. Tā ziņojuši Barclays analītiķi, kuri apgalvo, ka gan iPhone 12 Pro, gan iPhone 12 Pro Max būs pieejami ar 6 GB operatīvo atmiņu.

Runājot par ,,parasto jeb regulāro” iPhone 12 modeli, analītiķi uzskata, ka Apple turpinās izmantot 4 GB RAM, kas nozīmē, ka modeļa cena būs zemāka, padarot tā cenu draudzīgāku pircējiem, un tas veidos šīs sērijas pamat ienākumus kompānijai. Šis tomēr ir nepatīkams jaunums, taču līdz modeļu izlaišanai notiekti tiks sniegta vēl konkrētāa informācija, kas varētu to atspēkot. Tikmēr sagaidām no Apple kompānijas Iphone SE 2 izlaišanu 2020. gada sākumā.

Avots: Ubergizmo

Dalies :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Atbildēt

Jaunākie apskati
Tev varētu interesēt