Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Izklaide › Baltic Beach Party-2008 : būs LV Ginesa rekords?
p.s. Intresanti arī vēl ir tas kā viņi sakops to pludmali, repsektīvi cik daudz laika viņiem vajadzēs pēc tāda pasākuma kā BBP?
gribās tač atpūsties ar… (viens jau teica, ka var mierīgi aizbraukt kautkur citur, bet gribās šādos pasākumos ar, bet… nu vot, nevar bez kautiņiem nekādīgi iztikt… 😉 😉 )
Iespējams, daži mana gala cilvēki jau zin par ko es runāju, bet tie kuri nezin, var palikt tikai lieliskā kārdinājumā.
Vismaz mana kompānija katru gadu dodas uz to vietu, jo visi kā traki metās uz lielo tusu un visas pārējās vietas tiek atstātas brīvas 😀 Ar nelielu viltību var iegūt ļoti labu rezultātu + par vietu nav nekas jāmaksā, atšķirībā no lielā tusa, kur jāpērk biļetes, jādrūzmējas ar citiem, jāskatās uz piedzērušiem purniem, un jāizvairās no kautiņiem.
interesanti, bet es pedeja laika uz pedejiem pasakumiem esu gajis ar merki izkauties, bet taa ari nav sanacis… nah taa?
ja vēlies, vari ar mani duēli uzrīkot :duno: :duno: :duno: 😀 😀
P.S. labs viģiks :rolf:
Vietējiem modžahediem tas, protams, nepatīk: 😀
Festivāla organizatori informē, ka, saistībā ar šās sezonas megapiedāvājumu izklaides jomā Latvijā, tiek prognozēts, ka šogad „Tele2 Baltic Beach Party†apmeklēs aptuveni 40-50 tūkstoši apmeklētāju.
„Jebkurā gadījumā, ja arī būs vairāk cilvēku, kas vēlēsies apmeklēt festivālu, pie cipara 70 000 mēs vienkārši pārtrauksim tirgot biļetes, jo Liepāja un festivāls nav gatavs uzņemt lielāku skaitu apmeklētāju. Vispirms un galvenokārt drošības apsvērumu dēļ. Jau 62 000 pērn bija izaicinājums pilsētai un festivālam, tāpēc šobrīd, ja kāds stāsta, ka būs divreiz vairāk, tad tas kāds vienkārši izplata nepamatotas baumas,†skaidro viens no festivāla rīkotājiem Raivo Mediņš.
Taa kaa dzeki nemiizhat bundzhaa 🙂
P.S. Savu mūžu nebiju redzējis veikalā vecenes ļifonos 😀 Likās, ka notiek kaut kāds izģērbšanās konkurss un vecenes lielās, kurai lielāki, skaistāki čiči. 😀
Kāpēc Notepad uzlīmes tur neizplatīja???
Preses relīzes