Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Kā jums ir beigusies šī situācija?
Cilvēkus nešauj dēļ laupīšanas, nošaušanai parasti ir pavisam savādāki iemesli.
pārsvarā šauj veiksmīgus uzņ ēmējus, lielu parādu neapmaksātājus un dažādu personīgu iemeslu dēļ.
savukārt, ja kāds narkomāns no mugurpuses iebāž tev stobru pakaļā, nu labāk atdod viņ am visu ko šis vēlas, pirms nezaudē nevainību ar lodi 🙂
btw, neviens ar steku apkārt nestaigās…
Pēdējais gadījums Liepājā uz tramvaja tilta, nemaz nesapratu, kas notiek, pieskrēja un izslēdza ar celi pa seju, pēc tam paspārdīja biki. Viss…
Ož pēc pāris “pohainu urlu, kuriem bija beigušās cigaretes” standarta uzbrukuma 😀 Uzbruka ar droši vien no aizmugures, kā jau visi mīkstie trulie idioti 😀
Tur jau tas joks , tiešs, frontāls uzbrukums, es tik redzēju, pārskrien pāri ielai, kāds nobļāvās i viss. Pluss, nebija pohains un kur nu vēl urla. Zinu, jo vēlāk džeku atradu.
es ziņas skatos, neatminos nevienu gadījumu, kad kāds vienkāršā ielu kautiņā ir miris. kā arī gāze, steks un logu dauzīšana nelīdzēs pret tādiem, kas tevi grasās nošaut.
Cilvēkus nešauj dēļ laupīšanas, nošaušanai parasti ir pavisam savādāki iemesli.
pārsvarā šauj veiksmīgus uzņēmējus, lielu parādu neapmaksātājus un dažādu personīgu iemeslu dēļ.
savukārt, ja kāds narkomāns no mugurpuses iebāž tev stobru pakaļā, nu labāk atdod viņam visu ko šis vēlas, pirms nezaudē nevainību ar lodi 🙂
btw, neviens ar steku apkārt nestaigās…
Par ielu kautiņiem novākšanas gadījumus parasti noklusē, vai vismaz cenšās. Es varu nosaukt 2 man zināmos pēdējo divu gadu laikā. 😉
Veiksmīgus uzņēmējus gan neviens nešauj 😀 Tad tur jābūt ļoti debīli skaudīgam lai ko tādu darītu. 😀 Parasti šauj dēļ melnā biznesa taisīšanas, sapīšanās ar mafiju, melno darījumu, vienošanās slēgšanu. 🙂 Tos kas parasti neievēro noteikumus melnajā pusē, vai tie kas var kalpot arī par labiem lieciniekiem “kaut kam” ātri var tikt atvākti 🙂
P.s. Iedomājies, ja jau te būu tā kā Tu stāstītu, tad kas pa kariem būtu lielo konkurentu starpā, piem. Lattelekoms regulāri droši vien sūtītu algotos izsitējus uz TELE2 lai šiem bišku biznesu pabojā 😀
protams, noteikti, miruši ir vairāk, taāu ja tā būtu tāda kā sērga, par to vien ziņ ās stāstītu, tādas lietas nenoklusē, laigan mentu iestādēs cilvēki mirst biežāk..
klausoties krievu gudrajās sarunās, vārds – “ubju” nedominē, runā pārsvarā: “pizdi poluāiš”, “po morde dam”, “zubi vibju”, …etc.
ja esi bezizejā, labāk atdod savus 5 latus un cigaretes tiem nožēlojamajiem suņiem.
Sim gan negribas piekrist! Neliksiem miera ar taviem 5 latiem. Bus forsas kurpes/botes tas ar atnems. Nepiemirsisim atslegas, telefonu, vel sazin kas ko nesa lidz…
Lab, nesitisim masinam stiklus, tad dzivokliem. Tas bus letak. TIk jacer, ka nebus visur dubultie stikli salikti.
iešūpoja stāvošos auto
Hehe… stiklus tomēr labāk nesitīsim! Tikko noskatījos filmu “Death sentence”, tur džeks lai pievērstu uzmanību – iešūpoja stāvošos auto
ja auto nebūs tuvumā, iešūposim mājas ;))
Es uzskatu, ja ir iespēja tad jākaujas. Ja tu aizskriesi porm, meitene var padomāt par tevi kaut ko, protams, ja tu nemūc no bara. 😀
atcerējos ka kabatā ir adata, kā es vienam iedūru, džeks iebļāvās laikam pa visu rajonu, kamēr tas otrais prasīja kas notiek, es paspēju aizskriet
Improvizācija MakGaivera stilā…;) +1!
Kas nocēli neīstajam pacanam?
Vai draudzene pārkrāvusies ar dārgakmeņiem/dārgmetāliem?
Nu deiv, ko pats nestāsti kā pašam gājis? ar Urļikiem.
{..}(filmas ar cjaku, cjanu un klodu ir pasakas){..}
-1 jo atkariigs no situaacijas..un shitas ir no droshiem avotiem njemts secinaajums..
Preses relīzes