Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kurš Latvijas IT portāls patreiz ir visperspektīvākais?
zābakudatūzinotepad
Zābaki un datuve manuprāt ir miruši, tur vienkārši nav ko lasīt, ja nu vienīgi reklāmas. Atvainojos, bet man pie d*rsas, ka Samgavari izlaiduši jaunu telefonu iPū123 un Lattelecom internets jau 123. reizi kļuvis ātrāks. Neatceros, kad tur pēdējo reizi būtu redzējis kādu praktiski noderīgu rakstu. Riebjas, ka cilvēki tulko un raksta slavinošus rakstus par visādām mantiņām, kuras, visticāmāk, pat veikala plauktā nav redzējuši. Ja reiz ir raksts par kādu gadžetu, tad es gribētu arī dzirdēt patiesu salīdzinājumu ar kaut ko citu un reāla lietotāja pieredzi/atsauksmes ar plusiem un mīnusiem, tipa suns norija un iznāca ārā vesels vai slackware neatbalstīja plug and play, nevis cik miljonu krāsu displejs tam draņķim ir un cik revolucionārs ir tā dizains.
Next – kas tas ir?
Par notepad man ir iespaids, ka pāris cilveki ļoti cenšas, lai te kaut ks notiktu un raksta ziņas, bet kopumā te vienkārši ir pārāk maz tautas un pārāk liels troļļu īpatsvars. Domāju jaunus un saprātīgus lietotājus atbaida tas, ka katra otrā foruma tēma ir aizpildīta ar “insaideru” fleimu un spamu.
Vispār ja es kaut ko jaunu gribu palasīt, lasu slashdot.org
Ja tikai portāls: Notepad un ВзÑtuve.
Ja forums, Notepad un EOZ.
IMHO.
P.S. Sakarīgums un perspektivitāte tā kā atšķirīgi jēdzieni ir ^^’
bet taa…
latvijaa it portaalu kaa tadu nav.
ir kas iebilstams? :>
Par perspektīvumu- Notepad.
Būtā iegriežos ļoti reti.
Reizi pāris dienās sanāk apmeklēt arī Datuvi. Lai arī Datuvē ir daudz visādu dunduku un vulgāru tēviņu, forums tur kustās tīri naski.
NEXT agrāk lasiju, bet pēdējā laikā raksti kļuvuši… Nu… Tādi šķidri.
Par notepad man ir iespaids, ka pāris cilveki ļoti cenšas, lai te kaut ks notiktu un raksta ziņas, bet kopumā te vienkārši ir pārāk maz tautas un pārāk liels troļļu īpatsvars. Domāju jaunus un saprātīgus lietotājus atbaida tas, ka katra otrā foruma tēma ir aizpildīta ar “insaideru” fleimu un spamu.
Tieši visperspektīvākais un tieši (portāls + forums) — Notepad.
Ja tikai portāls: Notepad un ВзÑtuve.
Ja forums, Notepad un EOZ.
Varbūt tas ir arī Notepad autoru nopelns, bet tā nu tas ir.
Ziņas lasu šeit, techi.com un Engadget, dažreiz TGDaily.
ja notepadaa nebuutu manas maates, buutu ciesjami :>
Tiesjaam, man arii vinja reizeem taa vien besii araa tikai taa…
Par tematu, Notepad neskatoties uz *cough* profesionalaprogrammetajaunwebizstradataja fokša nu jau pa trejdeviņām tēvu un māšu zemēm izslavēto slinkumu ir vis sakarīgākais no Latvijas it portāliem, forumiem un vienkārši ziņu lapām. Bet to laikam atsver Samuraja reizēm burvīgi tizlie raksti, kas saturu papildina ar vieglu dibena smakas piesitienu, kādu bitu informācijas un dienas devu pozitīvi lādētas iekšu kratīšanās un Shady jau pierastie PR raksti, reklāmas elīzes un vienkārši spams.. Vēl protams absolūti manu garīgo pasauli priecē fakts, ka projekts balstās uz plikas palaistuves cienīga plika entuziasma. Man patīk, kad cilvēkiem ir ko darīt un viņi to dara tāpēc, ka viņiem tas patīk, ne tāpēc, ka par to vairāk maksā. Un cerams, tas tā arī paliks un Notepad savu seksuālo orientāciju uz komerciālo nemainīs. Tikmēr, kamēr šī iestāde nepārvērtīsies par komerciālu drazu lapu, protams, arī tava māte būs šeit un radīs jums samērā saldkaislas sāpes acu apvidū. :>
Peace.
Par tēmu, it kā notepad nav ne vainas, bet esmu sapratis ka lasīt, vai rakstīt komentārus šeit ir bezjēga, neviens tevi nesadzirdēs, bet tikai mals savu. Katrs mēģina būt gudrāks par otru, un ar skaistākiem vārdiem izrunājās.
Datuvē, bootā sēdēju kad jamie bij galīgi jauni. Vēl +/- bij oki, bet tagad tur nekas dižš, daudz iesūnojuši prātvēderi, kas tālāk par savām smilšu kastēm neko neredz, pēc attieksmes bezmaz dzen prom jebkuru jauno lietotaju, kurš kaut vai kaut ko iemācīties atnācis. Un kā zināms, bez kļūdām arī neko neiemācās, vienīgi tie kas neko nedara – nekļūdās!
Te šad tad vienīgi ienāk stulbi ļautiņi – kas izceļas ar krievu valodas zināšanām, arī pusi no posta sastāda ar lamuvārdiem – ka pilnīgi vai pretīgi lasīt. (Laikam viņi arī uzskata ka tas ir asprātīgi, pie reizes runā par kaut kādu apkārt viņiem valdošu izglītības trūkumu, tikai es nezinu, vai izglītotam cilvēkam pieklājas katra teikuma galā iemest kādu “mātes” vārdu)
…
Bet tā, sēžu pārsvarā ārzemju portālos, bet tas jau ārpus tēmas.
Kad beidzot bus jaunā web lapa ??
Un čupiņa ārzemnieku (Neowin, El Reg, OCC). Bet tie ir ārzemnieki.
Attiecībā uz pokēm – viņi ir visur, viņi nāk uz gaismu… sāciet takš ar to aprast 😀
Mūsu valsts iekārta – ģermokraķija. Značit – katram ir tiesības besīt vienam otru. Uzklausīt taču nav obligāti, varētu mēs tā vienoties?
P.S.
Kad beidzot bus jaunā web lapa ??