Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kurš Latvijas IT portāls patreiz ir visperspektīvākais?
uzklepo kāds AIDS slimnieks
Tu esi garīgi neārstējami slims kretīns.
Bet par foksa web izstrādes talantu klīst leģendas, man arī ir ģimene, darbs un cits murgs. Un mana profesija nav kodēt Web lapas. Bet es jau esmu paspējis nomainīti 5 versijas savam webam, pa to laiku kuru foxis tik domā kaut ko sākti. Pēdējais mans darbs > te <
Wallaby
Š itais aizstāvības teksts iespārda. Tā, itkā viņš būtu vienīgais, kam ir ģimene, kas jauztur un privātā dzīve 😀 Tikai nez kāpēc visi citi paspēj atrast daudz kam brīvo laiku. Te ir vairāk runa par nevēlēšanos un slinkumu.
Foksīc ir gados jauns puikiņš pa kam viņam ir tiesības uzvesties stulbi :>
Bērni… ko var gribēt :>
Man nevajag, zem kādas astes tusot, kā to dara datuve, vai boot un visi pārējie LV portāli, esam ar to unikāli, ka pārtiekam, faktiski no tukša gaisa, nedz portāls pelna 100 tiem latu mēnesī, nekā savādāk netiek komercializēts.
Nesaprotu, ko Jūs cepjaties, uz v2, variet risināt problēmas, lasīt rakstus, tēmas, utt.. komunicēt ar citiem cilvēkiem, v3 vairāk būs general system update, ar atsvaidzinātu user interface, dažiem jūtiskiem uzlabojumiem, un visā kopumā būs labāk, viss prasa laiku.
Kuuminish: Kaut vai man 21 gads, domāju, ka tavs vecums, ir tiešām salīdzināms ar 15 gadnieku uzvešanos, līdz ar to, uzbrauciens pašam sev, respektīvi uzbrauci pats sev.
Ok, es varu saprast, to, ka Jūs gribiet un atbalstat notepadu kā tādu, bet dažreiz rodas sajūta, ka mums te ir vismaz 20 līdzīpašnieki, ar tavamaate priekšgalā, kas tagad koriģēs visu parādi.
Un varu garantēt, būs v3, pirmais, kas kaut ko pļūtīs būs tavamate, tāpēc arī centīšos visu novest tiešām labi līdz galam, lai kādam vienkārši pa tēmu, nebūtu kur piesieties, nepatīk ļep ļep veidot. Ik dienas es redzu v2, un domāju, kā tādu tālajā 2007 gadā varēju uztaisīt, ikdienas redzu savas kļūdas, utt… tāpēc arī pie v3 tiek piedomāts, nevis kā te daudzi dara, paņem free tamplate, vai lētus, neprofesionālus dizainus, uzmet, saliek ļep, ļep un saka, lūk kur saits, kad notiek saita prezentācija, pēc tam var brīnīties par to, ka visi kā viens noliek lapu. Man reāli ir jāizdomā arī viss koncepts, kā izskatīsies tur posting logs, ko varēs darīt, tas un tās. Tas reāli nav tā, ka portāls ir jātaisa no nulles, vienmēr pirmās versijas izstrādes iet ātrāk, jo tajās netiek izdomāts viss, ko tu uz to brīdi vēlies, tā teikt, web lapa nekad nebūs pabeigta, tā atradīsies mūžīgā izstrādes, uzlabošanas stadijā, un ar to ir jārēķinās, vienkārši, daudzi te tā runā, kur reāli pašiem no web izstrādes, nav ne mazākas poņas, ok tavamaate, vēl jā, daži komenti ir noderīgi, bet nu parējie, paskatieties jel uz sevīm, un tad diktējiet man, kā man kodēt, kad man kodēt un cik daudz. Ä€men.
Lūdzu, šeit atrodamas 3 tēmas par v3:
Š eit redzami vēl vecie scrīni, vēlāk iemetīšu update.
Ak tu.. mazais 🙂
Grūti kad pats esi bērns un jārūpējas par sev līdzīgu :>
Bet nu… ļično man ir pobarabanu vizuālais. Neredzu neko dižu par ko gruzīt. Vai var būt labāks? Noteikti.
Vai tas kaut ko labos? Domāju ka nē. Moš kaut kad vēlāk…
relax
Manuprāt, interesantāk būtu uzzināt, kā Tev faktiski ar to projektu iet – kaut vai admin-only topikā ik pa laikam pierakstītu, ko esi piečinījisķipa
Un par kūma
Jo no kādas dusmošanās un apvainošanās, manuprāt, jēga ir -5.
In my humble opinion…
P.S. Vecais ūpi kūmiņ, vai tu negribētu atkal būt 21 gadu vecs kā foxis? Es gan gribētu… 😛
404
Diemžēl ir subjekti, kuri nespēj to saprast, iespējams, ka viņi dzīvo ikdienā tādā nelabvēlīgā kontingentā vai problēma slēpjas kādā psiho-traumā, kas ir jāapliecina savs pārākums ar normām, kas nav pieņemami vispārējā sabiedrībā.
Bet cīnīsimies…
Pēc v3 būs jāizvērtē arī esošās administrācijas sastāvs – tie, kuri neko nedara, tiks atlaisti. Brīvprātīgie var pieteikties uz brīvajām vakancēm.
Samuraja komanda labi uzceela sho lapu, negribaas ka deelj dazhiem idiotiem lapa aiziet pa burbuli. boots arii leenaam mirst, pateicoties Zigmaara reklaamaam, visi admini ir noziepeejushies , datuve ir saliidzinaama ar miljons.lv , var palasiit daudz jautru lietueoz ir vairaak saveejo tusinjsh, taa skjiet. Next forums ir vispaar tas pats, kas draugos forumi.
Ir vairākas metodes, kā tikt galā ar nepareizā gultnē nonākušu diskusiju. Tikai jo kvalitatīvāka un elegantāka tā ir, jo vairāk darba tā prasa. Š eit admini reāli mīl paslinkot. Kopā sanāk tāds “Laiskais IT saits” – tā kā tāds resns runcis: ir simpātisks un foršs, bet nu visa administrācija, neatkarīgi no tā, kas jādara, tā biki pieslinko. Vienīgais samurajs, kā jau pienākas japāņu cīnītājam, cīnās ar laiku, to maļošajām vējdzirnavām un reitingu, tai pašā laikā ar savu zobenu nogalinot apmeklētājus, tikko sāk personīgi adminēt forumu… Pieņemsim, ka Samurajs ir resnā runča kuņģis, kas visu laiku strādā. Jā, dzīvs jau tas lopiņš no tā būs, bet ja viņš nemazgāsies, to drīz nomētās ar akmeņiem.
Š is saits ir pāraudzis privātā bloga statusu un tādēļ te jau sen ir jāstājas spēkā pavisam citiem administrēšanas (un ziņu rakstīšanas) noteikumiem – te vairs nevar rakstīt ziņas kā
Vispār par adminiem drīkstētu būt tikai tādi kadri, kas ir sasnieguši 21 gadu vecumu – tieši tik senajiem latviešiem bija pilngadības laiks, tātad latvieši uzskatīja, ka var atbildēt par savu rīcību, ne agrāk. Pārējie – moderi. Ne jau par velti ir izdomāta tāda iesauka.
Un tikai tad būs iespējama kāda attīstība – ja nekas nemainīsies, tad tāds lauku saitiņš šis arī paliks.
Tādēļ Shady teiktais “Bet, ja pamanu kādu rupjību, apvainojumu, tad to visu vajag 100% dzēst nost, banot, labot vai kā savādāk likvidēt!” ir totāls bullshits. Tā ir vienkārši baiļu izpausme, kas regulāri noved visu labo dziļi pakaļā. 100% nē, nē un vēlreiz nē! It sevišķi kontekstā ar otru teikumu: “Diemžēl nevaru monitorēt visu, kas notiek 24/7.” Ja nevari, tad nedari.
Bet nu jā, tas ir LV princips, tas pats kas saeimā – “Bet viņš taču ir cīši lobs cilvāks!”. Jā, labs. Un tādi labie, bet absolūtie nejēgas savos pienākumos mūsu valsti ir nogremdējuši. To es nopietni.
Wallaby
Pie tam, jau sagaidīts biju ar vārdiem, ka es klusināšu tos, kas man personīgi nepatīk. Ka esmu tāds, kas pieturas saviem principiem. Jā, viss tas man ir, es pat nenoliedzu, bet nejūtos kā moderators, ja man netic.
Tāpēc, pilnīgi oficiāli, uzskatu, ka man vecākā lietotāja statusu var droši ņemt nost.
WerNeo
Man var atrakstīt privātu vēstuli (PM) jebkurš lietotājs – tas ir tikai normāli. Priecāšos par komunikāciju. ētisku apsvērumu dēļ skaļi nenosaukšu vienu no bijušajiem adminiem (ne ieks notepad, bet cita IT portāla), kurš banoja tik par to, ka lietotājs ko viņam raksta (tip tā ir lieka admina traucēšana). Domāju, ka neviens tāds no notepad.lv komūnas nav, ja būs, tad pats tādu izldinātu laukā no portāla.
Tā kā droši…dažreiz parunājoties var atrisināt milzīgas nesaskaņas.
WerNeo – tūlīt uzsitīšu admin tēmu.
Un vēl stulbāk ir aizliegt runāt par ko citu, ne tikai par tēmu. Pirms one.lv un draugiem.lv sociālās ēras tas vēl būtu pieņemami, tagad tas ir nonsenss. Cilvēki ir pieraduši runāt par visu ko. Nelielām atkāpēm ir jābūt atļautām, citādāk cilvēkiem te vienkārši nepatiks. Nu un, protams, vēl stulbāk būtu neļaut pļurkstēt ar atrunu, ka aizsit datubāzi
IMHO, šeit es vairāk izmantotu īsos banus, uz 1-2 dienām. Jo, kā jau teicu iepriekš, šeit nav ļaunprātīgu negatīvo varoņu. Un protams, ka ne jau moderatori to drīkstēs darīt, bet 1-2 cilvēki. Man ir arī tā bijis, ka pusnaktī zvana draugi uz saka “Te viens ceļ trobeli, iedo banu”. Jā, cēlos un gāju skatījos, un NEDEVU banu, bet meklēju veidus, kā to trobeli savādāk izbeigt. Ja esi iejūdzies, tad velc un nepīksti – publiskums ir pienākums, nevis izklaide.
Jaunaakais unikums bija ZuliXP, kursh saspamoja galiigi ne pa teemu masveidaa, peectam raudaaja sheit ka esot nobanots.
Es bez liekaam paardomaam niicinu aaraa bezteemniekus un rupekljus. Vinji tikai seezh un njirgaajas par mums. KAtik nodirst kaadu.
Lai iet uz datuvi, tur ir jautri.
Es banu nekad neesmu uzskatījis par kaut kādu varas izrādīšanu, dodu to ar nepatiku.
Bet, ja cilvēks nevar vai negrib laboties, tad nākas dzēst, bloķēt pieeju un cīnīties ar kloniem.
Pie mums var brīvi izteikties, bet tas nenozīmē, ka drīkst pārkāpt normas (apvainojot citus, piesaucot mātes vārdus utt…).
Tēmas slēgšana ir koks ar diviem galiem – bet dažreiz vajadzīgs.