Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Aptaujas › Kurš Latvijas IT portāls patreiz ir visperspektīvākais?
Jā, noteikti – pirms gada, kad vēlējos sadarboties un ar Samuraju sarunāju par banneru apmaiņu, vajadzēja tikai lai Foksis uzliek, saņēmu daudzsološu atbildi, kur bija arī “[…atdeve no Jūsu nebūtu īpaši liela…],[…Itkā nebūtu vērts mainīties…],[…drīz V3, tad…]”.
Tas droši vien ir tas ļoti darbietilpīgais process, visiem šādi atbildēt, gan jau interesenti katru dienu ir kādi 200…
Interesanti, pie cik postiem šeit pāršķirsies nākošā lappuse, lai nav kilometrs jāritina?
Man šķiet, ka te nav tāda opcija.
Vari uzskatit, shi ir pedejaa atbilde tev no manis vispar, parejos tavus savarstijumus visu vienkarshi ignoreshu, ir ko teikt PM.
?
Ne tu mani taisīji, ne tu mani regulēsi
Kartejaa pretruna, vai vai vai. Calim vienkarshi aptrukushies argumenti.
Diskutee cik gribi, bet ar pamatojumu, sis vairak sanakt taa, kad tu edies ne pa temu, vai ari par sen izrunatam lietam, kur tev nav teikshanu. Ta uzmetishu ar, un pa normalam, vispar tevi nafig izdzest no sejienes, ar visiem postiem, utt… domaju, ka parejie tikai priecasies, ka par vienu idiotu sheit paliks mazak.
P.S. Vairak kapsiet man augumaa, pashi pec tam cietisiet un nenaudiet pec tam, par ko man bans, vai kaa, banu varu iedot ari tiri privata iemesla pec, taka iedzeriet teju un ejiet meklejiet kadu citu, kam *** mozgas.
banu varu iedot ari tiri privata iemesla pec, [..] ejiet meklejiet kadu citu, kam *** mozgas.
mhhh… Vēlējos izcelt šī posta episkumu. Un manus komentus vari nedzēst, man ir nelāgs niķis diskusijas skrīnot.
Atveru Part II, ja kāds vēl grib izteikties! Š eit labāk vairs nerakstām, pārāk gara desa.
Turpinājums: