Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Maikls Dzeksons ir miris
Un kā būš ar viņa koncerttūri?
ehex, cienot aizgājēju, nomaini avatāru!
A KÄ€ TU DOMÄ€?!
Lai nesarūgtinātu pielūdzējus, koncerttūre netiks atcelta un Maikls Džeksons turpinās dziedāt…
ehex, cienot aizgājēju, nomaini avatāru!
A KÄ€ TU DOMÄ€?!
Lai nesarūgtinātu pielūdzējus, koncerttūre netiks atcelta un Maikls Džeksons turpinās dziedāt…
Muah 😀 Paldies par jautru rītu 😀
Tas ir no klipa “Thriller”
Mjaa, Robert, ja ikdienaa man ir PO ka Tu lamaajies, tad shinii briidii tavs komentaars un veel dazhi, ir galiigi tizli.
VArbuut labaak, tiinji, kuri neko nezin par vinja muzikaalo karjeru, neko nekomenteejat. Patreiz nevienu neintresee cik reizes vinjsh ir veicis plastiskaas operaacijas… .
PErsoniigi es, nedaudz paardziivoju notikusho, vienu izcilu muuzikji esam zaudeejushi. Kaa BBC izteicaas, vinjsh bija kaa Rolling Stons, tikai vienaa personaa.
Taapeec, runaajam tikai labu vai kluseejam. Ja adminiem nav slinkums, luudzu, dzeesiet stulbos komentaarus.
Bet nu, par mirušajiem vai nu labu vai neko…
Tā viņa “nebūšana” ar bērniem ar manuprāt bija safabricēta – viņš vienkārši bija vēlīgs pret bērniem un vecāki atjēdzās ka var smuku piķi uztaisīt un lika teikt bērniem to kas nemaz nebij bijis.
Visu cieņu viņam, tiešām žēl ka aizgāja, arī man patika vairākas viņa dziesmas, pat nessen gribēju iemācīties viņa slaveno moonwalking soli.
sen bija laiks
moš tev ar laiks?
vienīgais kas man nepatika ka viņš izbalinājās, IMHO, tumšāks būdams viņš pēc skata tomēr būtu bijis simpātiskāks.
daudzas dziesmas viņam tiešām bija ļoti labas. tādas britās spiras nestāv klāt.
Grisha, TU vari runāt tikai labu vai klusēt. Š eit ir publiska telpa un cilvēki drīkst izteikties, kā vēlas. Ne jau eņģelītis viņš bija, kaut arī mūziķis bija izcils. Nevajag savu šauro domāšanu uztiept arī citiem.
Puis, ja tev nav ne mazākās nojausmas par elementāru kultūru un uzvedību – lūdzu vismaz nedemonstrē to tik atklāti. Īpaši jau publiskā telpā – te nav miskaste, kā Delfu komentāros.
lai iemacas citus cilvēkus cienīt pirms prasa lai ciena viņu pašu…. Pilnas ielas ar tizleņiem, ne tevu ne mati neciena, visus nah…
Puis, ja tev nav ne mazākās nojausmas par elementāru kultūru un uzvedību – lūdzu vismaz nedemonstrē to tik atklāti. Īpaši jau publiskā telpā – te nav miskaste, kā Delfu komentāros.
Atļauj gan man zināt vairāk par kultūru un uzvedību. Es neesmu ne ar vārdu nevienu aizskāris. Bet aunu bars var iet tālu un ātru.
Būtībā vispār nesaprotu frāzi “Par mirušiem labu vai neko”. Tas ko nozīmē – tātad par dzīvajiem un uz dzīvajiem var **rst virsū, slēpjoties aiz interneta nikiem cik vien tīk? Š ī frāze vēsturiski ir izveidota, lai saglabātu mieru, kad nekā laba nav ko teikt par nelaiķi. Neredzu nevienu iemeslu šai frāzei šajā gadījumā. A visādiem gudriem šablonu lietotājiem ieteiktu sākt domāt pašiem, varbūt kas labs sanāks.
Un vispār, visi šitie gudrie klusinātāji ir totāli liekuļi – ne jūs kāds Maiklu pazināt, ne ko par viņu zinājāt, ne kādu interesēja viņa dzīve līdz šodienai. Bet lielie cieņas izrādītāji. Tajā pašā laikā – varu derēt – savu radinieku bērēs jau pēc stundas pēc ceremonijas esat jokojuši. Liekuļi, vienvārdsakot.
Ja man sevišķi nekremt ka kāds ir nomiris, tad es vienkārši neeju uz bērēm nevis aizeju un saku: “ai man vispār po*uj, ka viņš nomiris”. Pēc šī principa arī es esmu rīkojies. To ka kādam pilnīgi nospļauties par MJ nāvi es saprotu (katram savs viedoklis), vienīgi varbūt nevajadzētu ķēzīt tur kur citi saka labus vārdus par mirušo.
Preses relīzes