Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Off-topic › Nozaudēju e-no.lv acc passw! neizdodas sazināties ar vadī
Domēna uzturētājs (cik saprotu) SIA SalviNET arī ar ausi “nekrata”… :duno:
Plus vēl kaitinošs uzraksts lejā -> Bezmaksas siers. Lietojam kā mākam. Atbildīgo par šo servisu nav.
Kā lai dabū savu acc atpakaļ?
Jā- man arī neizdevās atrast Help dienestu, bet email strādā gan.
Samurajs: kāpēc lai nebūtu lv, domā Salvim zem galda vietas trūkst 😀
Bet cik paskatījos tās intervijas, nodirsienus forumos… tā visa ir 2 un vairāk gadus veca infa! :hmz:
Katrā ziņā e-pastu atradu un nosūtīju viņam personīgi… netraucētu arī skype acc
Un nekas no tā brīža nav mainījies.
Nu atvaino man, kurš pa hosta pieslēgšanu vēl naudu prasa. 17 sant sākot hosts, beigās sanāk ar php modululi, uzstādīšanu un visām citām drazām ar 3 – 4 Ls 😀
Ja uz to servisu varētu paļauties
E-mails nosūtīts, tagad laikam kādu nedēļu gaidīšu reakciju… kgan – labāk vēlāk kā nekad! 😀
Principā jau varētu atkal reg dr.lv un uzjautāt “pa tiešo”, bet 100% ka nobīsies un uzskatīs mani par fakeprofilu un rezultātā vēl acc izdzēsīs iekš e-no.lv! 😀 neriskēšu, sākumā dati jāatgūst! 😀
Fox: Jopčikmaķ, kas ir 17 s/mēn. par 2.5 GB hostu? Un lai ir tie pāris lati par pieslēgšanu… Ja uz to servisu varētu paļauties
Nu es vismaz uz savu serveri prasu tā:
2 Ls mēnesī vai 15 Ls gadā: 2 GB, FTP, MYSQL, Cpanel, viss ko vajag. Vienīgais serveris iekš ASV.
Lai gan arī pie salvja par ātrās zupiņas naudu diez vai dabūsi kvalitatīvus pakalpojumus 😀
Salvim zem galda vietas trūkst 😀
Es vēl neesmu pārvācies uz Pērses ielu 2, tāpēc tavs apgalvojums, ir nepatiess.
Salvis nav diez ko mudīgs uz atbilžu rakstīšanu un arī dzīvē nav sevišķi komunikabls 🙂
Ja ir normāls jautājums ir arī normāla atbilde. Ne jau uz “Help!!! Plzz man te kautkas enstrādā!!” varēs sagaidīt normālu atbildi.
Salvis nav diez ko mudīgs uz atbilžu rakstīšanu un arī dzīvē nav sevišķi komunikabls 🙂
You Got What You Paid For
Neizmantojiet no.lv pakalpojumus :win:
Tas nav to vērts. maksājiet normāli 5Ls par hostingu ar 1gb vietu vai mazāk un būs viss ok.
Privātu datu nopludināšana p2p arī ir viens no Taviem pakalpojumiem, ja reiz par to tiek maksāts? 😀
Ja tev ir neapgāžami – lietiskie pierādījumi – iesūdzi mani!
archeens, Tu jau noteikti biji sacerējies uz ko tādu kā “Apollo” un draugiem.lv tipa radio, ja? Nopērc un uzreiz mūziciņa skan?
Un vispār, kads te sakars tevis pieminētajam interneta radio hostingam ar diska vietas īri un e-pasta kontu (par kuru interesējās autors), kas ir trīs
Ak, aizmirsu vēl pajautāt laika posmu, lai tauta zin kuri bija šie 2 vai 3 mēneši (mēnesis & gads) 😀
Bet kāpēc jams viltojis mail.no.lv drošības sertifikātu? Ak jā – viņš tur vairs neesot…
archeens, Tu jau noteikti biji sacerējies uz ko tādu kā “Apollo” un draugiem.lv tipa radio, ja? Nopērc un uzreiz mūziciņa skan?
Un vispār, kads te sakars tevis pieminētajam interneta radio hostingam ar diska vietas īri un e-pasta kontu (par kuru interesējās autors), kas ir trīs
Ak, aizmirsu vēl pajautāt laika posmu, lai tauta zin kuri bija šie 2 vai 3 mēneši (mēnesis & gads) 😀
Brr, Sorry Salvi. Tas tavs serviss, kaads bija pirms gadiem trim, chetriem, taads vinjsh ir tagad. Toreiz jau choms atmuka pie manis no tevis, jo vinjam bija populaara lapa, kura nu jau ir veel populaaraaka, jo vinjsh vairaak nestraadaaja, nekaa straadaaja. Toreiz pahosteeju pie sevis vinju, kameer shie nedabuja normaalu hostingu, kuru veelarvien izmanto.
Pirms paaris meeneshiem man arii pazinja panjeema tavus pakalpojumus i-radio jomaa, arii bija ljoti neapmierinaats.
Shito gribeejaas izcelt:
Tu jau noteikti biji sacerējies uz ko tādu kā “Apollo” un draugiem.lv tipa radio, ja? Nopērc un uzreiz mūziciņa skan?
Tad kaa da sunja peec tautai piedaavaa hosteet i-radio? KO Tu ar shito teikumu vispaar gribeeji pateikt? 100 klausiitaajus shis nevar pavilkt?
NEz kaa buus, kad kaads tev paprasiis TV tieshraidi internetaa? PAr ko vinjam buutu jaamaksaa 42 lati? PAr to ka kaa servers vai nets netur, taa vainojam pasuutiitaajus?
Un jaa, kaapeec sleep cenas? Speciaali ierakstiiji vinjas baltas?
CTRL+C CTRL+V no no.lv lapas:
Tie�raide internet? ar Windows Media
Jūsu maksa 42.00Ls
PKGTERM Ik mēnesi
Internet Radio
Internet Radio serveris (500)
Internet Radio servera uzturēšana.
Jūsu maksa 5.00Ls
PKGTERM Ik mēnesi
Uzstādīšana 1.00Ls
Pieteikties tūlīt!
KO tev nez tas PKGTERM noziimee? Kaadu tur saiisinaajumu esi izgudrojis?
PIedevaam savaa lapaa enkodingu vispirms salabo.
PAraadi labaak bildes no savas serveru telpas… .
Publiceesi saveejaas, publiceeshu ar saveejaas. Es gan ar hostingiem nenodarbojos komerciaali. TIk atbalstu saveejos.
Reputaaciju esi sagraavis. Un turpini graut.
Man tieshaam zheel to cilveeku, kas parakstaas uz tavu hostingu.
P.S. Jautājums Salvim. Kāpēc tieši 17 sant. Kāpēc ne 35 vai 20, etc. 😀 😀 😀 😀 Tādu kalna galu sen nebiju redzējis. Pag 17 sant var noziedot tiri acs uzmešanai 😀
Preses relīzes