Uzinstalēt pilvērtīgu windu. Lietot lai varētu standarta lietas (pdf.doc.xls.u.t.t.)
Š…emam vērā ātrumu. + līdz drīkstētu ņemt noteiktu daudzumu drivārus (usb 0,5-1Gb vai CD 700Mb?)
Katrs nāk ar savu portabli, mainamies, instalējam, atpalicējs 1. kārtā savāc portabli un iet prom? Vai kādas idejas?
Ar esoša klienta datu saglābšanu nesanāks uz ātrumu jko viens otru mēģinās iegāzt ar sagandētiem mailu folderiem. Bet sacensības vajag.
Ja mainās ar portjikiem tad piejams wireless nets, hotspot vai secure?
Samurajs, Fox, piekrīt?
Bet nu ideja kādu konkursu sarīkot nav slikta. Š…emot vērā, ka te ļauži no visas Eiropas, visgudrākais būtu rīkot konkursu neklātienē: jāveic kaut kāds uzdevums ar PC. Kurš pirmais ievieto pareizu ekrānattēlu – tas uzvarējis. Protams, tas viss vēl jāizdomā.
Uzlikt windu- tas par prastu.
Es nedomēju, ka instalēšanas ātrums būtu noteicošais kritērijs. Vajadzētu testēt kompja ātrumu.
Nav jau teikts, kādu paku lietot, paņemu ar nlite, samazinu visu līdz noteiktām fīčām un gatavs. Ja pēc noteikumiem vadītos, šaubos vai tur kādus jēdzīgus secinājumus varēs izdarīt. 🙂
Katrs nāk ar savu paku, savu PC, galvenais, būtu izpildīt to un to, tad jau nebūtu problēmas.
Vajadzētu neatkarīgu ekspertu, kas tad noteiktu.
Hmz, šo joku varu nokārtot, ir pieejamas salona telpas 🙂
Atliek vien savu stacionāro PC vilkt, kaut gan ar kādu P4 man pilnīgi pietiktu. 😀
Saucas Windows XP SP3 F-Class v1.0 Ad’s ed.
Tagad ir jauna versija Windows XP SP3 AD’s ed. f-class v1.7 (ar LV atbalstu, vēl nav mēģināta).
Dabūt var NNM trekerī
Ja gribi rīkot konkursu, kuram arī ir kāda jēga, tad vajadzētu kaut ko šādu:
1) Pieejamu telpu ar stacionāriem PC.
2) Vadītāju / žūriju
3) Visiem PC līdzvērtīgi sačakarēt sistēmu.
4) Uzvar tas, kurš noved sistēmu līdz normālai lietošanai + atradis un salabojis visvairāk sīkos bojājumus.
Īsāk sakot, Tu jau no sākuma iesniedz nepareizi izplānotu ideju. Tad kāpēc vienkārši nepateikt, “Davai uzrīkojam sacensības ar windows instalēšanu?”. Savādāk, tavs teiktais dažreiz man liekās pārāk objektīvs = debīls.
Piekritišu ka intalēšanas procesa ātrums nav noteicošais. Konkurs kurš ātrāk spaidīs pogas….? Tak arī visiem nebūs vienāds configs (notebooks). Un instalēšanas metodes ir vairākas, kā arī XP edition katram savs
Tad jau drīzāk vajadzētu 3 installus, katrs citām vajadzībām. Piemēram, ceturtais variants, ar Active Directory un 2 datoriem. Un pētīt tā visa stabilitāti (arī ātrums lai nav traucējošs).
Tīrs sports un jau vairākkārt pieminētā “mcbeton edition” mārketinga pasākums.
Kāds tam sakars ar praksi? Vieglatlētikas šķepa mešanai arī nav īpaši praktiska ievirze.
Tīrs sports un jau vairākkārt pieminētā “mcbeton edition” mārketinga pasākums.
Nu tad jau varbūt vienkārši izstiepjam piņčus un nomēram ar mērlentu! Svaigi instalētu windu “mērīt” neredzu iemeslu. Priekš kam tur vēl jānēsā datorus. Tad jau labāk izvelk, nomēra un zaudētājs pasaka: “bet es toties varu 8 reizes pa nakti”. 😉
(tas tā – tulkoju WerNeo tekstu IT valodā 😀 )
by samurajs
Preses relīzes