Sacensības?

Sākumlapa Forumi Software Windows Sacensības?

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 71 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    ob1
    Participant

Ja ārsts pacientam ordinē Analgīnu 1000mg, bet medmāsa savā kompī ierauga 10000mg, tad sekas var būt dramatiskas. Ok, medmāsa par Analgīna devām droši vien zinās un pārjautās ārstam, bet, ja tas ir kāds reti lietojams medikaments, tad var iznākt ziepes. (Un ar excel-u tam nav nekāds sakars.)

samurajs
    Participant

Nu nez nez… ja tu instalētu PC, kas domāti reanimācijai vai diagnostikai – tur viss saprotami, ka drošība 1.vietā. Bet tavi, ja nemaldos – parastie dakteru un medmāsu PC. Kāda jēga nedēļu mocīties ar sistēmu, ja kādā jaukā brīdī tikpat labi dzelži var atņirgties? Jāparūpējas par zolīdu un regulāru datubāzes bekapu un viss. Nedomāju, ka doktori CS1.6 močīs, un ka tur īpaša dzesēšana vajadzīga…

Nu bet ja šito visu Meistars Yoda mācījis – tad tā arī ir jābūt! 😀

ob1
    Participant

“Parastie dakteru un medmāsu PC” Latvijā tiek izmantoti ārstēšanas procesā (arī reanimācijā), jo slimnīcas sagādniekam kāda datorfirma maksā uz ķepas, līdz ar to atļaujas piegādāt visādus mēslus. Tagad vēl tā krīze un slimnīcas vispār jaunus dzelžus negrib pirkt. Slimnīcu admini – pārsvarā bērnudārza audzēkņi. Kad aizeju uz nodaļu un ieraugu tos graustus, ko par PC sauc, tad man iestājas neliela panikas lēkme. Vienīgais veids kā kaut ko ieviest ir paņemt tos lūzņus un sataisīt pašam.

Dzesēšana vajadzīga laba, jo:

1) Tiem kompjiem ir jābūt klusiem. Pareizi saliekot dzesēšanu var dabūt lejā troksni līdz kādiem 20dB.

2) Pareiza dzesēšana ir svarīga, lai kompis kalpotu ilgi.

P.S. Nu gan mēs off-topic aizgājām. Ko tagad? Dzēsīs nost pēdējos ašpadsmit postus?

samurajs
    Participant

Tad tevi var tikai apskaust… industrijā “ceļš uz kapiem” vnm var labi pelnīt 😀

Es gan darītu savādāk – 1.dienā visu sainstalētu, tad ļautu pāris dienas doktoriem patestēt, pēc tam pielabotu bugus, ja tādi būs. Bet varbūt matu plēšana par sagrabējušo tehniku arī iedarbojas, tā gan tāda žīdiska politika 😀

Kāpēc lai te dzēstu ko ārā? Š is gan derētu atsevišķā tēmā “medicīna latvijā”…

ob1
    Participant

samurajs wrote:

Es gan darītu savādāk – 1.dienā visu sainstalētu, tad ļautu pāris dienas doktoriem patestēt, pēc tam pielabotu bugus, ja tādi būs.

Tie dakteri pārsvarā (ne visi!) uz kompja raksta ar vienu pirkstu. Ja win nokarās, tad vainota tiek medicīnas proga.

Nu nevaru es atļauties bugus, nevaru. Pagulēsi slimnīcā, nedod dies reanimācijā, sapratīsi.

KaNeiet
    Participant

Nu jau atkal sākas meža pasakas.

“ieraugu tos graustus, ko par PC sauc, tad man iestājas neliela panikas lēkme. Vienīgais veids kā kaut ko ieviest ir paņemt tos lūzņus un sataisīt pašam.”

Vai to sauc par biznesu medicīnā, kurā labi pelna?

Ja ar tiem FoxPro brīnumiem tā lielā peļņa sanāk, būtu uzdāvinājis vismaz reaminācijai ko jaunu, nevis nedēļu ar lūžņiem krāmējies.

ob1
    Participant

Aha, sčas! Par savu naudu pirkšu visai slimnīcai kompjus. Pietiek, ka nopērku par savu naudu kādu ventilatoru vai UPSi. Un peļņa ir firmai nevis man. Man ir alga.

kaqp
    Participant

ob1 tu toč esi lohs vai vnk izliecies ? kādēļ vienmēr mēģini citiem lohiem visu pierādīt, ja viņi netic tad tās ir viņu problēmas. Cik var vārīties vienā zupā. Tas vairs nav notepad kas bija agrāk. atrodiet sev vecenes

ob1
    Participant

A es jau mēnesi sēzu uz tehsuporta savai progai, bet nav bijis neviens zvans. Darīt nav ko (tikai reizēm boss palūdz kādu papīru uzrakstīt), tāpēc sēžu forumā, trennēju diskutēšanas skilu.

😀

memorex
    Participant

ob1 labāk updeito savu http://www.datorpasaule.lv ,citādi nav nekā jauna par ko pasmieties. Es iedomājos ja šāds cilvēks tiek pielaists medicīnā, nav jau brīnums, ka cilvēki pat ar aklo zarnu var nomirt… Optimizētāji ar 20 gadu lodēšanas pieredzi 😀

ob1
    Participant

memorex. Cik reizes man jāatkārto, ka datorpasaule.lv nav mans?

memorex
    Participant

Pārāk gudrs juties, pameti savus kolēģus un pārvācies uz medicīnas jomu?

KaNeiet
    Participant

Acīmredzot vismaz tik ilgi, kamēr tās pirmajā lapā būs lasāms:

“Mēs esam.

Datoru pārinstalēšanu un detaļu atlasi veic cilvēks ar 20 gadu pieredzi datoru instalēšanā, lodēšanā un tirgošanā utt. Gadu laikā ir uzkrājusies pieredze, kā datoru padarīt ātrāku un novērst tā pārdegšanu, novērst vīrusu ienākšanu datorā, un arī izstrādājušās zināšanas par to, kā to visu pārdot par pieņemamām cenām.

..

Kopā mēs veidojam zīmolu “Datorpasaule”, kur datori ir optimizēti visās jomās.”

ob1
    Participant

KaNeiet. Kurš no šiem saitiem ir Tavs:

https://www.google.lv/search?q=k%C4%81+neiet&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a

😀

P.S. Nu tagad toč off-topic panesās…

KaNeiet
    Participant

Gribi apgalvot, ka ar citēto (“Kopā mēs veidojam zīmolu “Datorpasaule””), tev nav nekāda sakara?

ob1
    Participant

Es to džeku reizēm konsultēju, nenoliegšu. Un kas? Ja kādā Latvijas slimnīcā Tev nomirs kāds radinieks, es ko, vainīgs būšu?

Vēlreiz atkārtošu – man tajā firmā nepieder daļas, es tur nekad neesmu strādājis un pašreiz nestrādāju. Es neveidoju to mājas lapu. Es nevaru ietekmēt lēmumu pieņemšanu tajā firmā. Vēl jautājumi? Labprāt atbildēšu.

😀

KaNeiet
    Participant

Tad tas cilvēks ar 20 gadu pieredzi ir cits vai arī šis citāts tajā lapā ir meli?

ob1
    Participant

Tas droši vien ir KaNeiet. Man ir 26 gadu pieredze, ja kas.

P.S. Interesanti, kad admini sāks dzēst off-topic šajā tēmā…

P.P.S. Interesanti, kāpēc jums tā datorpasaule.lv tā nepatīk? Nu jā, teksta stils lapā pieklibo, bet kompjus viņi tiešām taisa labus.

KaNeiet
    Participant

Tad melots tika te?

https://datuve.lv/forums/54993/Windows_paatrinasana

Quote:

#17 ob1 @ 2008.08.31 11:45

cthulhu_awake rakstīja:

palasot to lapeli iipasji neizskatiijaas, ka kaads no tiem diviem siguldiesjiem kautko iipasju prastu, mhhhhh

ja tas taa buutu, tad sjaada kluina lapele un uzmaaciiga reklaama nebuutu vajadziiga…

un jaa, izskataas, ka juus esat tas datorstudents, mhhhh

Nē, es esmu tas otrs 🙂 Par manu mācēšanu var spriest pēc maniem komentiem šajā forumā.

Quote:

#52 staarkos @ 2008.08.31 15:10

Datorus māku instalēt tikai pēc noteiktas izstrādātas sistēmas.

ko esmu pierakstījis no ob1.

Un uzlaboju tos arī – būtībā 100% ab1 ir sainstalējis visu ko esmu redzejis.

ob1
    Participant

Es tak teicu, ka konsultēju to firmu.

Tiek skatīts 41 ieraksts (no 71 kopumā)
  • Tēma ‘Sacensības?’ ir aizvērta jaunām atbildēm.
Jaunākais portālā