Nu bet ja šito visu Meistars Yoda mācījis – tad tā arī ir jābūt! 😀
Dzesēšana vajadzīga laba, jo:
1) Tiem kompjiem ir jābūt klusiem. Pareizi saliekot dzesēšanu var dabūt lejā troksni līdz kādiem 20dB.
2) Pareiza dzesēšana ir svarīga, lai kompis kalpotu ilgi.
P.S. Nu gan mēs off-topic aizgājām. Ko tagad? Dzēsīs nost pēdējos ašpadsmit postus?
Es gan darītu savādāk – 1.dienā visu sainstalētu, tad ļautu pāris dienas doktoriem patestēt, pēc tam pielabotu bugus, ja tādi būs. Bet varbūt matu plēšana par sagrabējušo tehniku arī iedarbojas, tā gan tāda žīdiska politika 😀
Kāpēc lai te dzēstu ko ārā? Š is gan derētu atsevišķā tēmā “medicīna latvijā”…
Es gan darītu savādāk – 1.dienā visu sainstalētu, tad ļautu pāris dienas doktoriem patestēt, pēc tam pielabotu bugus, ja tādi būs.
Tie dakteri pārsvarā (ne visi!) uz kompja raksta ar vienu pirkstu. Ja win nokarās, tad vainota tiek medicīnas proga.
Nu nevaru es atļauties bugus, nevaru. Pagulēsi slimnīcā, nedod dies reanimācijā, sapratīsi.
“ieraugu tos graustus, ko par PC sauc, tad man iestājas neliela panikas lēkme. Vienīgais veids kā kaut ko ieviest ir paņemt tos lūzņus un sataisīt pašam.”
Vai to sauc par biznesu medicīnā, kurā labi pelna?
Ja ar tiem FoxPro brīnumiem tā lielā peļņa sanāk, būtu uzdāvinājis vismaz reaminācijai ko jaunu, nevis nedēļu ar lūžņiem krāmējies.
😀
“Mēs esam.
Datoru pārinstalēšanu un detaļu atlasi veic cilvēks ar 20 gadu pieredzi datoru instalēšanā, lodēšanā un tirgošanā utt. Gadu laikā ir uzkrājusies pieredze, kā datoru padarīt ātrāku un novērst tā pārdegšanu, novērst vīrusu ienākšanu datorā, un arī izstrādājušās zināšanas par to, kā to visu pārdot par pieņemamām cenām.
..
Kopā mēs veidojam zīmolu “Datorpasaule”, kur datori ir optimizēti visās jomās.”
😀
P.S. Nu tagad toč off-topic panesās…
Vēlreiz atkārtošu – man tajā firmā nepieder daļas, es tur nekad neesmu strādājis un pašreiz nestrādāju. Es neveidoju to mājas lapu. Es nevaru ietekmēt lēmumu pieņemšanu tajā firmā. Vēl jautājumi? Labprāt atbildēšu.
😀
P.S. Interesanti, kad admini sāks dzēst off-topic šajā tēmā…
P.P.S. Interesanti, kāpēc jums tā datorpasaule.lv tā nepatīk? Nu jā, teksta stils lapā pieklibo, bet kompjus viņi tiešām taisa labus.
#17 ob1 @ 2008.08.31 11:45
cthulhu_awake rakstīja:
palasot to lapeli iipasji neizskatiijaas, ka kaads no tiem diviem siguldiesjiem kautko iipasju prastu, mhhhhh
ja tas taa buutu, tad sjaada kluina lapele un uzmaaciiga reklaama nebuutu vajadziiga…
un jaa, izskataas, ka juus esat tas datorstudents, mhhhh
Nē, es esmu tas otrs 🙂 Par manu mācēšanu var spriest pēc maniem komentiem šajā forumā.
#52 staarkos @ 2008.08.31 15:10
Datorus māku instalēt tikai pēc noteiktas izstrādātas sistēmas.
ko esmu pierakstījis no ob1.
Un uzlaboju tos arī – būtībā 100% ab1 ir sainstalējis visu ko esmu redzejis.
Preses relīzes